آمریکا ۱۰ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد (۷ مهر ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۴۸۸۵۳
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۱
تحریم های ایران
وزارت خزانه‌داری آمریکا از به‌روزرسانی تحریم‌های ایران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز، سه‌شنبه، هفتم مهر، به وقت محلی مدعی شد: در چارچوب عملیات موسوم به طرد اقتصادی، ۱۰ فرد و نهاد را در هنگ‌کنگ، پاکستان و ایران تحریم کرده که به ادعای آن این افراد و نهادها برای وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ایران، سلاح و قطعات تسلیحاتی تهیه کرده‌اند.

این نهاد اضافه کرد: وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ایران مسئول تحقیق، تولید و خرید تسلیحات برای نیرو‌های مسلح ایران است و بر سازمان‌هایی که در زمینه تولید موشک‌های بالستیک و پهپاد فعالیت می‌کنند نیز نظارت دارد.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا و طراح و مجری جنگ اقتصادی علیه ایران نیز با تکرار ادعا‌های واشنگتن، در این خصوص عنوان کرد: وزارت خزانه‌داری در چارچوب عملیات طرد اقتصادی به هدف قرار دادن و مختل کردن فعالیت کسانی که حمایت مالی، فناوری یا مادی لازم برای ایران را فراهم می‌کنند، ادامه خواهد داد. وزارت خزانه‌داری هیچ حمایتی را تحمل نخواهد کرد و همچنان به شناسایی، افشا و منزوی کردن عوامل پشتیبان ایران ادامه می‌دهد. 

وزارت خزانه‌داری آمریکا بیان کرد: اقدام امروز هزینه کسانی را که به تلاش‌های تهران برای تامین تجهیزات نظامی کمک می‌کنند، افزایش می‌دهد.

خزانه‌داری آمریکا ادامه داد: این تحریم‌ها براساس فرمان اجرایی شماره ۱۳۳۸۲ آمریکا اعمال شده‌اند؛ فرمانی که اشاعه‌دهندگان سلاح‌های کشتارجمعی و ابزار‌های حمل آنها را هدف قرار می‌دهد.

وزارت خارجه آمریکا در اکتبر ۲۰۰۷ وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در ارتباط با برنامه موشک‌های بالستیک ایران، بر اساس همین فرمان اجرایی تحریم کرده بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.