مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر گردشگری خبر داد: دستور رئیس‌جمهور برای ایجاد فضای شادی و نشاط در جامعه

  • کد خبر: ۱۴۳۶۵۴
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
وزیر گردشگری خبر داد: دستور رئیس‌جمهور برای ایجاد فضای شادی و نشاط در جامعه
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه دولت سیزدهم به موضوع گردشگری توجه ویژه‌ای دارد گفت: در حاشیه جلسه هیئت دولت آقای رئیس‌جمهور از من خواست تا درباره ایجاد فضای شادی و نشاط در جامعه و برای مردم برنامه‌ریزی شود..

به گزارش شهرآرانیوز، سید عزت‌الله ضرغامی در حاشیه بازدید از مجموعه گردشگری و تفریحی سیب‌لند در شهرستان فیروزکوه با بیان این مطلب اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که دولت سیزدهم به آن توجه جدی دارد حوزه گردشگری است. در حاشیه جلسه هیئت دولت نیز آقای رئیس‌جمهور از من خواست تا درباره ایجاد فضای شادی و نشاط در جامعه و برای مردم برنامه‌ریزی شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: خوشبختانه اقدامات خوبی در حوزه گردشگری انجام شده و چشم‌انداز بسیار مناسبی برای این حوزه وجود دارد. دولت سیزدهم اکثر پیشنهاد‌هایی که در حوزه گردشگری داده شده است را می‌پذیرد.

ضرغامی ادامه داد: در لایحه دائمی احکام بودجه چند مورد مصوب داشتیم دو مورد مشخص مربوط به حوزه گردشگری است که یکی این است که نرخ گاز مصرفی برای مراکز اقامتی با نرخ خدماتی محاسبه می‌شود و یک صندوق ویژه نیز با عنوان صندوق حمایتی گردشگری مصوب شد و این صندوق کمک خواهد کرد تا صنعت گردشگری بیش از پیش رشد کند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه به مجموعه گردشگری و تفریحی سیب‌لند اشاره کرد و افزود: الان فاز یک این مجموعه افتتاح شده و کار‌های خوبی انجام شده است. در بازدیدی که انجام دادم از نزدیک ظرفیت‌های این مجموعه را دیدم به نظرم جزو بهترین مجموعه‌ها است. سرمایه‌گذار این مجموعه از تسهیلات دولتی استفاده نکرده و با علاقه‌ای که داشته زیرساخت‌ها را خودش انجام داده است. مردم احتیاج به شادی و نشاط دارند. به اعتقاد من باید ظرفیت‌ها را بالا ببریم و مردم را درک کنیم و زیبایی‌های ایران را به مردم عزیز و جوانان معرفی شود.

ضرغامی گفت: تله کابینی که احداث شده نیز جذابیت دارد و منظره‌هایی خوبی هم دارد و دسترسی خوبی برای همه تهرانی‌ها است تا بتوانند از این فرصت و هوای پاک استفاده کنند. این مجموعه ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه گردشگری دارد و در حد توان این وزارتخانه تلاش می‌کنیم که تسهیلات و مجوز‌ها را تسهیل کنیم و حمایت کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->