عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند
سرخط خبرها

هکرها، پاسخ نشریه موهن «شارلی ابدو» را دادند

  • کد خبر: ۱۴۳۸۳۹
  • ۱۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۱
هکرها، پاسخ نشریه موهن «شارلی ابدو» را دادند
رسانه‌های اروپایی از حمله هکری به سایت نشریه هتاک فرانسوی خبر دادند و طبق گزارش‌ها دادگستری فرانسه تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های اروپایی از هک شدن سایت نشریه هتاک فرانسوی شارلی ابدو خبر دادند. طبق گزارش‌ها دادگستری فرانسه پنجشنبه (پنجم ژانویه) تحقیقاتی را درباره حمله سایبری به وبسایت این نشریه بعد از شکایت مدیریت آن آغاز کرد. 

دفتر دادستانی پاریس با تایید اطلاعات منتشر شده از سوی ایستگاه رادیویی Europe ۱ اعلام کرد: تحقیقاتی در روز پنجشنبه به دنبال شکایت هفته‌نامه شارلی ابدو در ارتباط با هکی که وبسایت آن هدفش بوده، آغاز شد.

طبق اعلام دادستانی پاریس، تحقیقات درباره اتهامات دسترسی متقلبانه به یک سیستم پردازش خودکار داده‌هاست و همچنین نگهداری، معرفی، اصلاح و استخراج متقلبانه داده‌ها و ممانعت از عملکرد چنین سیستمی را شامل می‌شود. 

بر اساس این گزارش‌، این هک هشت سال بعد از حملاتی که تحریریه شارلی ابدو را نابود کرد، انجام شده است. این رسانه اعلام کرد تحقیقات به افسران پلیس اطلاعات داخلی فرانسه و اداره مرکزی مبارزه با جرایم مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات محول شده است. 

به گفته یک منبع مطلع، حمله‌ای به وبسایت تجاری و تخریب صفحه اصلی انجام شد. اما در این مرحله ادعای قابل توجهی وجود ندارد. این منبع افزود در خطر بودن اطلاعات باید تایید شود. طبق گزارش‌ها، رادیوی اروپایی بخصوص به اطلاعات شخصی چند هزار مشترک اشاره کرده و افزوده بعدازظهر پنجشنبه (به وقت محلی) وبسایت این نشریه موهن در دسترس بود اما فروشگاه آن از دسترس خارج شده بود. 

اخیراً نشریه فرانسوی شارلی ابدو در اقدامی توهین‌آمیز و خارج از نزاکت به انتشار کاریکاتور علیه مرجعیت دینی و سیاسی کشورمان اقدام کرد. چندی پیش نیز این نشریه فرانسوی اقدام به انتشار کاریکاتوری اهانت‌آمیز علیه رئیس‌جمهور کشورمان کرده بود که به احضار کاردار فرانسه به وزارت خارجه در نبود سفیر این کشور در ششم مهر ماه توسط رئیس اداره دوم اروپای غربی منجر شد.

در پی اهانت اخیر نشریه فرانسوی به مرجعیت، مقدسات و ارزش‌های دینی و ملی، سفیر فرانسه در تهران به وزارت خارجه احضار و یادداشت اعتراض رسمی ایران به وی تسلیم شد. وزیر امور خارجه با بیان اینکه اقدام توهین‌آمیز و خارج از نزاکت نشریه‌ فرانسوی بدون پاسخ قاطع و مؤثر نخواهد بود، تصریح کرد: به دولت فرانسه اجازه نمی‌دهیم پا را از گلیم خود فراتر گذارد.

هفته‌نامه فرانسوی شارلی ابدو یکبار در دی‌ماه ۱۳۹۳ و بار دیگر در سال ۱۳۹۹ در اقدامی غیرانسانی، گستاخانه و توهین‌آمیز، کاریکاتورهای موهن به پیامبر اکرم (ص) را منتشر کرد که سیل خروشان اعتراضات در جهان اسلام علیه این هتاکی را به همراه داشت. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->