آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قالیباف خطاب به سردار رادان: امیدوارم با رویکرد جامعه محوری بتوانید سرمایه اجتماعی این نهاد مردم‌پایه را افزایش دهید

  • کد خبر: ۱۴۴۰۷۵
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۴
قالیباف خطاب به سردار رادان: امیدوارم با رویکرد جامعه محوری بتوانید سرمایه اجتماعی این نهاد مردم‌پایه را افزایش دهید
رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی انتصاب سردار رادان به عنوان فرمانده کل انتظامی کشور را تبریک گفت و افزود: امیدوارم با رویکرد جامعه محوری بتوانید سرمایه اجتماعی این نهاد مردم‌پایه را افزایش دهید.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی انتصاب سردار احمدرضا رادان به عنوان فرمانده کل انتظامی کشور را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای سردار سرتیپ احمدرضا رادان

فرماندهی محترم کل انتظامی جمهوری اسلامی

انتصاب جنابعالی از سوی فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی را تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

بحمدالله جنابعالی دارای سوابق درخشان انقلابی، تعهد و تجارب موفق و ماندگار در آن نهاد ارزشمند می‌باشید و امید است با همت و مدیریت شما شاهد رضایتمندی مردمی در ارتقاء امنیت و تأمین آسایش عمومی، افزایش توانمندی‌های انتظامی و امنیتی در حوزه‌های تخصصی این دستگاه حافظ نظم و اقتدار کشور باشیم و با رویکرد جامعه محوری بتوانید افزایش سرمایه اجتماعی برای این نهاد مردم‌پایه را رقم بزنید.

ضمن آرزوی توفیق برای جنابعالی و تمامی خدمتگزاران و مجاهدان همیشه هوشیار، صدیق و پرتلاش در بخش‌های مختلف فراجا، شایسته می‌دانم از زحمات ارزشمند سردار حسین اشتری در طول دوران تصدی فرماندهی کل انتظامی جمهوری تقدیر و تشکر نمایم.

همچنین بر آمادگی مجلس شورای اسلامی در جهت همکاری‌های شایسته و راهگشا، به‌منظور رفع کاستی‌ها و خلاء‌های قانونی، تقویت جایگاه سازمانی و صیانت از شان خدمتگزاران آن نهاد مقدس تاکید می‌گردد.

محمدباقر قالیباف

رئیس‌مجلس‌شورای‌اسلامی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->