جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: مصمم بر ایجاد کارگروه مشترک نظامی با پاکستان هستیم

  • کد خبر: ۱۴۴۱۲۰
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴
سرلشکر باقری: مصمم بر ایجاد کارگروه مشترک نظامی با پاکستان هستیم
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح کشورمان در تماس تلفنی با رئیس کمیته مشترک فرماندهان ارتش پاکستان، بر تشکیل کارگروه مشترک نظامی بین دو کشور تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در تماس تلفنی با ارتشبد ساحر شمشاد میرزا، انتصاب وی را به عنوان ریاست کمیته مشترک فرماندهان ارتش پاکستان تبریک گفت.

وی با اشاره به روابط حسنه نیرو‌های مسلح دو کشور از گذشته تا بحال و روند رو به توسعه همکاری‌های دفاعی و امنیتی به ویژه در ارتقا تحکیم امنیت مرز مشترک، آمادگی کامل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در خصوص سرعت بخشیدن به پیشنهاد ژنرال ندیم رضا رئیس سابق کمیته مشترک فرماندهان ارتش پاکستان مبنی بر ایجاد کارگروه مشترک نظامی دو کشور را اعلام کرد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح همچنین دیدار‌های متقابل فرماندهان عالی رتبه و بهره گیری از ظرفیت‌های آموزشی، عملیاتی، امنیتی و فنی فیمابین را نشان از جدیت دو کشور در توسعه همکاری‌ها در چارچوب منافع ملی ارزیابی کرد.

در ادامه ارتشبد ساحر شمشاد میرزا ضمن تشکر از تبریک و حسن توجه سرلشکر باقری، مرز مشترک دو کشور را مرز صلح و دوستی نامید و اعلام کرد جمهوری اسلامی پاکستان همواره حامی منافع جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین المللی و بخصوص در مسئله انرژی هسته‌ای بوده و هیچ مانعی برای گسترش تعامل دوجانبه وجود ندارد.

وی تسریع در فعال شدن کارگروه مشترک نظامی دو کشور را از اولویت‌های ارتش پاکستان دانست؛ و در ادامه از حمایت‌های بی دریغ رهبری جمهوری اسلامی ایران در خصوص مسئله کشمیر قدردانی کرد.

این مقام مسئول در ارتش پاکستان در پایان درخواست کرد سلام وی را به رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و ملت ایران تقدیم نماید.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح همچنین در این گفتگو راه اندازی بازراچه‌های مرزی را گام مؤثری در تعمیق امنیت مرز‌های دوجانبه ارزیابی کرد و در عین حال خواستار افزایش نیرو‌های مرزبانی ارتش پاکستان شد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پایان از ارتشبد ساحر شمشاد میرزا برای سفر به تهران دعوت کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->