سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزییات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تاکید روسای جمهور ایران و ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد
سرخط خبرها

نماینده مجلس: مقتدی صدر و نخست‌وزیر عراق درباره ذکر عبارت «خلیج عربی» عذرخواهی کنند

  • کد خبر: ۱۴۴۱۸۵
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۵
نماینده مجلس: مقتدی صدر و نخست‌وزیر عراق درباره ذکر عبارت «خلیج عربی» عذرخواهی کنند
نماینده تفرش در مجلس با اشاره به اظهارت اخیر مقتدی صدر و نخست وزیر عراق درباره استفاده از عبارت خلیج عربی گفت: توصیه می‌کنم مقتدی صدر و نخست وزیر عراق برای رضایتمندی مردم عراق و ایران که ید واحد هستند، عذرخواهی کنند و باعث اختلاف نباشند.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی‌الله بیاتی در نطق پیش از دستور در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۸ دی ماه) مجلس گفت: در روز‌های اخیر مقتدی صدر، رهبر جریان صدر در عراق و نخست وزیر این کشور در اقدامی عجیب در آستانه آغاز رقابت فوتبال منطقه‌ای از عبارت خلیج عربی استفاده کردند، خلیج فارس در طول تاریخ همواره به عنوان خلیج فارس بوده است و خواهد بود و همچنین ارتباط مردم ایران و عراق ریشه در تاریخ دارد و حتماً مردم عراق از این اظهارات راضی نیستند.

وی تاکید کرد: توصیه می‌کنم آقای صدر و نخست وزیر عراق دوران دفاع مقدس را مرور کنند. وقتی صدام جنایتکار به ایران حمله و بخشی از خاک ایران را اشغال کرد، جوانان ما با حضور در جبهه‌های نبرد اجازه ندادند یک وجب از خاک ایران در تصرف دشمن بماند. توصیه می‌کنم مقتدی صدر و نخست وزیر عراق برای رضایتمندی مردم عراق و ایران که ید واحد هستند، عذرخواهی کنند و باعث اختلاف نباشند؛ ما اینگونه اظهارات را که مغایر با منافع دو ملت هست را محکوم می‌کنیم.

بیاتی بیان کرد: نمایندگان ما در آستانه تصویب بودجه سال ۱۴۰۲ هستیم، آیا سوال کردید بودجه امسال چگونه اجرا شد؟ سرنوشت بودجه ۱۴۰۱ به کجا رسید؟ در شهرستان‌ها تا به امروز اعتبارات تخصیص پیدا نکرده است. اوایل سال در کمیته برنامه ریزی شهرستان‌ها با نظر نمایندگان اعتبارات توزیع شد، اما دولت در واگذاری اعتبارات کاری نکرده است.

نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس گفت: فرمانداری‌ها برای هزینه‌های جزئی هم مشکل دارند، خب سوال این است که پس این همه اداره و فرمانداری‌ها چه مشکلی از مردم حل می‌کنند، به واقع وقتی پول ندارید فقط مردم سرگردان می‌شوند. هر جلسه که با مردم هست و مسئولین حضور دارند، فقط جواب نداریم به مردم داده می‌شود. آنچه که در کمیته برنامه‌ریزی تصویب شد، اجرا نشده است لذا از دولت محترم و رئیس کمیسیون تلفیق درخواست دارم از این تریبون برای نمایندگان و مردم توضیح دهند که اعتبارات سفر دولت را از کجای بودجه تامین کرده اند، مگر ما در بودجه ۱۴۰۱ اعتباری تحت عنوان اعتبار سفر داشته ایم، چرا خلاف قانون بودجه رفتار می‌شود؟ چرا در استان‌ها دفترچه بودجه را کنار می‌گذارند و براساس نظر خود عمل می‌کنند.

بیاتی با ذکر این نکته که جایگاه مجلس کجاست؟ ادامه داد: برخی از کار‌ها مصداق بارز قانون‌گریزی و بی‌عدالتی است. برخی احکام بودجه اجرا نمی‌شود و به برخی از آن‌ها که تعهد شده هم عمل نمی‌شود. خب برای چه بودجه تصویب می‌کنیم و برای چه مجلس را درگیر می‌کنیم لذا ما نمایندگان در طول سال برای مردم از بودجه صحبت می‌کنم، اما دولت به آن عمل نمی‌کند، مگر مجلس تصویب نکرده بود که هر استانی ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار محرومیت‌زدایی داشته باشد و آن را برای آسفالت معابر هزینه کند، چرا تا به امروز اقدامی نشده است. مگر قرار نبود ۱۵ درصد درآمد معادن به شهر‌ها داده شود، متاسفانه این منابع نه در سال ۱۴۰۰ و نه در ۱۴۰۱ داده شد، مجوز معادن در بالای سر شهر‌ها و روستا‌ها صادر شده، اما حقوق مردم داده نمی‌شود و فقط زیرساخت‌ها خراب و به آسایش و آرامش مردم آسیب وارد می‌شود و طبیعت مورد تخریب قرار می‌گیرد.

وی خطاب به مسئولین دولتی بیان کرد: دولتمردان در سفر‌های دولتی گفتند که اعتبارات به پروژه‌های ۵۰ درصد به بالا داده می‌شود، با این حال این پروژه‌ها غالباً در مراکز استان‌هاست و عملاً شهر‌های کوچک و روستا‌ها از این اعتبارات محروم مانده اند. منافع سفر دولت برای روستا‌ها تقریباً صفر بود لذا ما به اینگونه توزیع منابع معترض هستیم چراکه مردم از ما سوال می‌کنند که از سفر هیئت دولت به استان چه نصیبمان شد و ما هم برای آن‌ها جوابی نداشتیم. از هیئت رئیسه و کمیسیون برنامه و بودجه درخواست دارم قبل از اینکه بودجه سال ۱۴۰۲ اعلام وصول شود این ابهامات را برطرف کنند تا بودجه بر اساس واقعیات تنظیم شود.

بیاتی با اشاره به ماموریت‌های روی زمین مانده وزارت ورزش وجوانان بیان کرد: ما وزارتخانه‌ای به عنوان وزارت ورزش و جوانان داریم، این وزارتخانه فقط اسم جوانان را یدک می‌کشد، جوانان ما با هزینه‌های گزاف تحصیل می‌کنند و سپس رها می‌شوند. در حال حاضر برای جوانان شغل وجود ندارد و وقتی شغل وجود نداشته باشد، زندگی شکل نمی‌گیرد و انرژی جوانی در کشور ما هدر می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->