اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات پخش زنده بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC پرسپولیس در آستانه سفر به ترکیه کارتال و یک تصمیم سخت در مورد ارونوف احتمال فسخ قرارداد پرسپولیس با بیفوما نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایتالیا و مولداوی(۱۹ خرداد ۱۴۰۴)| برد تلخ اسپالتی حمله تند زنوزی به یک ایجنت در برنامه زنده+ ویدیو| خشم مدیرعامل تراکتور
سرخط خبرها

جزئیات پیشنهاد برزیل به پپ

  • کد خبر: ۱۴۴۲۳۱
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۵
جزئیات پیشنهاد برزیل به پپ
پپ گواردیولا پس از تمدید قرارداد با منچسترسیتی، پیشنهاد هدایت تیم ملی برزیل را رد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق گزارش نشریه میرور انگلیس، مدیران باشگاه منچسترسیتی هیچ نگرانی‌ای بابت رفتن پپ گواردیولا ندارند. چرا که او پیشنهاد هدایت تیم ملی برزیل را رد کرده است.
گواردیولا چندی قبل قرارداد خود را به مدت ۲ فصل با سیتی تمدید و چند روز گذشته اعلام کرد تنها در صورتی از منچستر جدا می‌شود که احساس کند توانش در این تیم کم شده و دیگر نمی‌تواند کمکی کند.
با این حال، گفته می‌شود رونالدو نازاریو، اسطوره برزیلی‌ها، ماه قبل پیشنهاد وسوسه‌انگیزی را به پپ گواردیولا از طریق برادرش که مدیر برنامه‌های او نیز هست، برای جانشینی تیته در تیم ملی برزیل ارائه کرده است.
گواردیولا همیشه این را اعلام کرده که دوست دارد شانس کار در آمریکای جنوبی را داشته باشد و قهرمانی در جام جهانی یکی از آرزو‌های اوست. اما برادر او به رونالدو اطلاع داد که پپ به‌تازگی قرارداد جدیدی با سیتی امضا کرده و کار‌های ناتمامی در این تیم دارد.
بر هیچکس پوشیده نیست که گواردیولا مشتاق رسیدن به جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا همراه با سیتی است. جامی که یک بار همراه با بارسلونا فتح کرده و حالا کسب آن همراه با منچستر را در ذهن می‌پروراند.
فدراسیون فوتبال برزیل که آخرین بار در سال ۱۹۴۴ از ژورکای پرتغالی استفاده کرده، می‌خواهد بعد ار نزدیک به ۸۰ سال مربی غیربرزیلی برای تیم ملی انتخاب کند. پنج قهرمانی سلسائو همراه با مربیان بومی در جهان به دست آمده است.
کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، اولین نفری بود که پیشنهاد هدایت تیم ملی برزیل را رد کرد. زین‌الدین زیدان دیگر فردی است که اخباری مبنی بر رد پیشنهاد برزیلی‌ها توسط او شنیده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->