سیروس الوند نشان درجه یک هنر را دریافت کرد نماوا در روزهای پیش رو باز می‌گردد انیمیشن کوتاه «آتل» در راه جشنواره دچی مینوتی ایتالیا درباره محمد بیک‌زاده؛ پژوهشگر خراسانی که تهیه‌کنندگی سریال امام‌علی(ع) را به عهده داشت پدرو آلمودووار، فیلم‌ساز اسپانیایی، فیلم «کریسمس تلخ» را می‌سازد ایستاده همچون کوه | به یاد حمید سبزواری، پدر شعر انقلاب، ‌در نهمین سالگرد درگذشت او نمایش آثار مهرجویی، بیضایی و فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا ویژه‌برنامه‌های رادیو به مناسبت عید غدیر+ زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ فیلم پیرپسر در اولین روز اکران میلیاردی شد! | نگاهی به آمار فروش فیلم‌های روی پرده عقد یک تفاهم‌نامه‌ برای تسهیل امور بیمه‌ای اصحاب رسانه نامزد‌های دو بخش جشن منتقدان سینما معرفی شدند + اسامی فیلم «مرد بارانی» بری لوینسون، نسخه ویژه نابینایان، منتشر می‌شود نگاهی به سریال‌های نمایش خانگی که در انتظار فصل دوم آنها هستیم معرفی برگزیدگان بخش هوش مصنوعی جشنواره مقاومت ارکستر سمفونیک تهران با «اکتبر ۱۹۰۴» روی صحنه می‌رود
سرخط خبرها

مل گیبسون «مصائب مسیح ۲» را می‌سازد

  • کد خبر: ۱۴۴۴۰۴
  • ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۷
مل گیبسون «مصائب مسیح ۲» را می‌سازد
مل گیبسون در حال تدارک برای ساخت قسمت دوم فیلم مصائب مسیح با نام رستاخیز است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مل گیبسون» در بهار فیلمبرداری فیلم دنباله «مصائب مسیح» (Passion of the Christ) را آغاز خواهد کرد.

جردن رومی، روزنامه‌نگار کهنه‌کار سینما روز چهارشنبه این موضوع را به اشتراک گذاشت: گیبسون فیلمبرداری فیلم مصائب مسیح؛ «رستاخیز» را در چند ماه آینده آغاز خواهد کرد، گیبسون به‌همراه راندال والاس، فیلمنامه‌نویس شجاع‌دل، به‌سختی روی فیلمنامه کار کرده است، قبلاً شش پیش‌نویس وجود داشته است. فیلم «رستاخیز» بر بیست و چهار ساعتی تمرکز دارد که شامل مصائب عیسی و وقایعی است که سه روز بین مصلوب شدن و رستاخیز او رخ داده است.

طبق شنیده‌ها بار دیگر «جیم کاویزل» در این فیلم تحت عنوان «مصائب مسیح: رستاخیز» (The Passion of the Christ: Resurrection) دوباره نقش «عیسی مسیح» را بازی می‌کند، همچنین بازیگرانی دیگر مانند مایا مورگنسترن در نقش حضرت مریم (س)، کریستو جیوکوف در نقش جان و فرانچسکو دی‌ویتو در نقش پیتر را بازی خواهند کرد.

موضوع ساخت قسمت دوم این فیلم از چندسال قبل مطرح بود، اما هیچ وقت به وقوع نپیوست، اما این‌بار با گزارش این سایت به‌نظر می‌رسد که این فیلم به‌زودی تولید خواهد شد. در سال ۲۰۱۶، گیبسون به گرگ لوری نویسنده و کشیش آمریکایی در گفت‌وگویی گفت که می‌خواهد برای توسعه داستان وقت بگذارد. او گفته بود که فقط نمی‌خواهد یک ارائه کار انجام دهد بلکه یک فیلم بسیار بزرگ باید باشد، گیبسون گفت:، اما برای خواندن فیلمنامه، تجربه و کشف معانی احتمالاً عمیق‌تری که در مورد این فیلم است، باید کمی بیشتر تلاش کرد و از عهده این کار راندال والاس نویسنده قسمت اول فیلم برمی‌آید، او همچنین، علاوه بر نویسنده‌ای درخشان، کارگردانی بزرگ است که "ما سرباز بودیم" و "بهشت ​​واقعی است" و ... را ساخته است، بنابراین، او نویسنده و کارگردان خوبی است.

والاس در آن زمان به هالیوود ریپورتر گفته بود که همیشه دوست داشته است داستان این فیلم را تعریف کند. او گفته بود: جامعه مسیحی مصائب مسیح را بزرگ‌ترین فیلم تاریخ هالیوود می‌داند و مدام به ما می‌گفتند که فکر می‌کنند دنباله آن حتی بزرگ‌تر خواهد بود. من همیشه می‌خواستم این داستان را تعریف کنم. قسمت اول آغاز است، و داستان بسیار بیشتری برای گفتن وجود دارد.

کاویزل پیش‌تر در مصاحبه‌ای گفته بود که دنباله این فیلم ساخته خواهد شد و «مهمترین فیلم تاریخ» خواهد بود: «حوادثی غیرقابل بیان رقم می‌خورند که برای بیننده شوک‌آور خواهد بود. نمی‌توانم به شما بگویم مل گیبسون چگونه آن‌ها را به نمایش می‌گذارد…، اما همین قدر می‌گویم که فیلم تا حدی خوب است که بزرگترین فیلم تاریخ خواهد شد.»

قسمت اول فیلم با بودجه ۳۰ میلیون دلاری ساخته شد و ۶۱۲ میلیون دلار در سراسر دنیا فروخت و پرفروش‌ترین فیلم تاریخ با درجه سنی بزرگسال در ایالات متحده شد و یکی از موفق‌ترین فیلم‌های مستقل تاریخ سینمای آمریکا نامیده می‌شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->