دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه
سرخط خبرها

ورود سازمان بازرسی به معطلی کامیون‌ها در گمرک آستارا+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۴۴۳۸
  • ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۸
ورود سازمان بازرسی به معطلی کامیون‌ها در گمرک آستارا+ جزئیات
به دنبال ماموریت رئیس سازمان بازرسی کل کشور به بازرس کل استان گیلان در خصوص بررسی معطلی کامیون‌های صادراتی ایران در مرز آستارا، هیاتی از بازرسی کل استان گیلان از گمرک و مرز آستارا بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال ماموریت ذبیح الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور به بازرس کل استان گیلان در خصوص بررسی معطلی کامیون‌های صادراتی ایران در مرز آستارا، سجاد ده‌ده جانی بازرس‌کل استان به همراه هیاتی از بازرسی‌کل استان گیلان ضمن بازدید ۱۲ ساعته از محوطه گمرک و پایانه مرزی شهرستان بندر آستارا و گفتگو با مسئولان شهرستان و راننده‌های کامیون‌های معطل از نزدیک در جریان مشکلات ورود و خروج این کامیون‌ها قرار گرفتند.

در پایان این بازرسی و بازدید سرزده، طی جلسه‌ای که با حضور بازرس‌کل استان گیلان و مسئولان استانی در فرمانداری آستارا برگزار شد، مصوباتی برای رفع مشکلات احصاء شده پیرامون توقف کامیون‌ها به تصویب رسید و بازرسی کل استان نظارت بر اجرای این مصوبات را در دستور کار قرار داده است.

بر اساس بررسی‌های هیئت بازرسی یکی از عوامل کندی تردد و ازدحام کامیون‌ها در پشت مرز آستارا به مشکلات گمرک کشور کشور آذربایجان مبنی بر قطعی سامانه مکانیزه، تعطیلات سال نو میلادی و… باز می‌گردد که مقرر شد با توجه به اینکه مقصد بخش عمده‌ای از این کامیون‌ها روسیه است، استاندار گیلان برای رفع این مشکلات با سرکنسولگری روسیه در رشت مذاکره کند.

بر اساس این گزارش یکی از دلایل معطلی کامیون‌ها در بندر آستارا کمبود دستگاه ایکس‌ری در گمرک آستارا است، به نحوی که تمام کامیون‌های ورودی و خروجی گمرک با یک دستگاه ایکس ری کنترل می‌شود که باعث تداخل و در هم تنیدگی شدید عبور و مرور کامیون‌ها شده است. در این راستا مقرر شده است استانداری در خصوص تسریع در اتمام ایکس ری در حال احداث گمرک آستارا جهت مسیر خروجی پیگیری لازم را به عمل آورد.

در خصوص کمبود و جانمایی نامناسب پارکینگ مناسب جهت توقف کامیون در سطح شهر نیز مقرر شد برای احداث پارکینگ‌های جدید توسط بخش خصوصی در جوار پل جدیدالاحداث آستارا مجوز صادر شود و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نیز ماموریت یافته این موضوع را ظرف حداکثر یک ماه پیگیری کند.

همچنین مقرر شد سامانه نوبت دهی دیجیتال و الکترونیکی تسلط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان در پایانه بار شهرستان آستارا راه اندازی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->