گزارشی از ششمین روز جشنواره فیلم فجر در مشهد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | رکوردشکنی ۲۰ هزار نفری مخاطبان لولی؛ فیلمی سردرگم و کسل‌کننده ناتور دشت؛ روایتی رازآلود اما ناتمام فراخوان دوره آموزش شعر کلک خیال + لینک ثبت نام درباره فیلم «موسی کلیم‌الله(ع)» ابراهیم حاتمی‌کیا | چالش روایت تازه از قصه‌ای کهن حضور ۲۰ هزار مخاطب در ۵ شب اول جشنواره فیلم فجر در مشهد برنامه اکران روز هفتم جشنواره فیلم فجر در مشهد + جزئیات و لینک خرید بلیت (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) محسن عقیلی: «خدای جنگ» فیلمی است که باید دیده شود آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) پاسخ ساترا به حواشی سریال تاسیان اعلام برندگان جوایز انتخاب منتقدان ۲۰۲۵ جزئیات ناگفته درباره داستان سریال تاسیان بهنوش صادقی: «مرد آرام» روایتی از امید و تلاش برای آینده‌ای بهتر است نیل ردکلیف، بازیگر فیلم هری پاتر، به فیلم به مرد اعتماد کن پیوست استقبال کم‌نظیر مردم از فیلم پیرپسر در جشنواره فجر نویسنده و پژوهشگر سینما: چالش اصلی جشنواره فجر فیلمنامه‌های ضعیف است
سرخط خبرها

زمان اکران «فرزند صبح» مشخص شد

  • کد خبر: ۱۴۴۷۵۷
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵
زمان اکران «فرزند صبح» مشخص شد
محمدرضا شرف‌الدین تهیه‌کننده فیلم سینمایی «فرزند صبح» خبر از اکران فیلمش در ۱۵خرداد سال ۱۴۰۲ داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا شرف‌الدین در توضیح آخرین وضعیت اکران فیلم سینمایی فرزند صبح بیان کرد: این فیلم آماده اکران است، اما انتشار آن بستگی به نظر موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) دارد.

وی افزود: موسسه تنظیم و نشر آثار امام متولی موضوعاتی است که به هر شکلی به ایشان ربط دارد؛ از کتاب و اسناد گرفته تا فیلم و سریال.

این تهیه کننده تصریح کرد: این فیلم قرار بود خردادماه گذشته اکران شود که نشد و اکنون منتظر اقدام موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) هستیم.

دارنده سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه جشنواره فیلم فجر برای فیلم پرواز خاموش (عبدالحسین برگزیده ۱۳۷۷) تاکید کرد: ۱۵ خرداد تاریخ مهم در تقویم ما و زندگی امام (ره) است.

شرف‌الدین در توضیح صحبت‌های اخیر بهروز افخمی گفت: هر کارگردانی دوست دارد که کارش دیده شود و طبیعی است که وقتی فرزند صبح سال جاری اکران نشد انتظار داشته باشیم که سال آینده اکران شود.

وی ادامه داد: من هم به عنوان تهیه کننده دوست دارم که این اثر که تولید بدی هم نیست و برایش زحمت کشیده شده است، در زمان مناسب اکران و دیده شود. این حرف البته به این معنا نیست که بگوییم این فیلم در قد و قواره امام (ره) است، ولی می‌توانیم بگوییم در اندازه سینمای ایران و تولیدکنندگان آن است.

شرف‌الدین در پاسخ به این پرسش که چه تغییراتی در این فیلم اعمال شده است یا می‌شود؟ اظهار داشت: این فیلم تا این لحظه قرار نیست تغییراتی داشته باشد و اگر سال گذشته در افتتاحیه جشنواره مردمی عمار آن را دیده باشید، نسخه‌ای که قرار است اکران شود همان نسخه سال گذشته است.

وی در توضیح درخواست پروانه نمایش برای این فیلم هم بیان کرد: پروانه نمایش فرزند صبح عطف به اقدام و درخواست موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) است و همانطور که بیان شد، چون این یک فیلم عادی نیست، حتما مراحل اکرانش هم متفاوت خواهد بود.

این تهیه کننده یادآور شد: تا امروز اقدامی برای کسب پروانه نمایش این فیلم صورت نگرفته است چرا که در راستای این امر موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) باید تقاضای پروانه نمایش را به اداره نظارت بدهد و این اداره از من استعلام می‌گیرد و پس از تایید بنده اقدام به صدور خواهند کرد که تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است.

شرف‌الدین در پاسخ به این پرسش که آیا امکان دارد فرزند صبح در سال جاری اکران شود، خاطرنشان کرد: اصلا امکان ندارد این فیلم در سال ۱۴۰۱ اکران شود و در هرصورت فرزند صبح سال آینده اکران خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->