نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟
سرخط خبرها

آغاز به کار سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در مشهد با محور «روایت زن ایرانی»

  • کد خبر: ۱۴۴۸۰۲
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
آغاز به کار سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در مشهد با محور «روایت زن ایرانی»
سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با محوریت «روایت زن ایرانی» از روز شنبه، ۲۴ دی، در سینما هویزه مشهد آغاز به کار می‌کند.

گروه فرهنگ | شهرآرانیوز، دبیر سیزدهمین جشنواره فیلم عمار در مشهد با بیان اینکه این رویداد در مشهد با نشست‌ها و رویداد‌های فرهنگی دیگر همراه است گفت: جشنواره فیلم عمار در مشهد بر پایه رویداد‌ها و نشست‌هایی است که متناسب با اکران هر فیلم در آن روز پایه‌ریزی می‌شود.

به گفته  مصطفی محمدی برای هر روز یک اثر محوری انتخاب شده است  که از قبل آن یک برنامهه گفتگویی شکل می‌پذیرد.

محمدی افزود: با توجه به محور «روایت زن ایرانی» امسال مستند‌هایی با همین موضوع در جشنواره حضور دارد.

وی در ادامه به اکران مستند «سورجان» اثر یوسف حسن‌زاده  با موضوع حضور بانوان در مشاغل و تولید اشاره کرد و گفت: برای این اکران از بانوانی که در عرصه تولید و اشغال فعال هستند دعوت کردیم و از برخی از بانوان نیز تقدیر خواهد شد.

جشنواره فیلم عمار با محور «روایت زن ایرانی» شامل بخش‌های مختلف از قبیل مستند، نماهنگ، پویانمایی، تاریخی، اجتماعی، اقتصادی است.

نخستین روز جشنواره فیلم عمار در مشهد شنبه، ۲۴ دی، از ساعت ۱۷:۳۰ الی ۲۰:۳۰ در سینما هویزه مشهد برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->