السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف
سرخط خبرها

معاون اول رئیس‌جمهور: برنامه ضربتی برای کاهش تصادفات رانندگی در نوروز تدوین شود

  • کد خبر: ۱۴۵۰۵۸
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
معاون اول رئیس‌جمهور: برنامه ضربتی برای کاهش تصادفات رانندگی در نوروز تدوین شود
جلسه کارگروه کاهش تلفات جاده‌ای به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و تصمیماتی مهم برای برنامه ریزی در جهت کاهش تلفات جاده‌ای در نوروز اتخاذ شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر در این جلسه با تاکید بر اهمیت پیشگیری از وقوع حوادث و تصادفات رانندگی در جهت صیانت از جان مردم گفت: وقتی پای جان افراد در میان است باید تمام تلاش خود را بکار گرفته و تدابیر لازم را جهت کاهش تصا‌دفات و تلفات جاده‌ای اتخاذ کنیم چراکه منابع مالی در برابر جان انسان موضوعیتی ندارد.

معاون اول رییس جمهور وجود تصادفات جاده‌ای به عنوان چهاردهمین علت مرگ در جهان و در عین حال چهارمین عامل مرگ و میر در ایران را موضوعی تاسف بار دانست و با توجه به افزایش ۳۰درصدی سفر‌ها در سال جاری، بر ضرورت تدوین برنامه‌ای عملیاتی و ضربتی برای کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای در کشور تاکید کرد.

وی وزیر راه و شهرسازی را مکلف کرد در اسرع وقت با همکاری دستگاه‌های ذیربط برنامه‌ای جامع در این خصوص تدوین کنند تا شاهد کاهش خسارات و تلفات جاده‌ای در ایام نوروز سال آینده و روز‌های مسافرت شهروندان باشیم.

مخبر تصریح کرد: اقدامات لازم برای پیشگیری از سوانح و کاهش تلفات جاده‌ای نظیر وضع مقررات و جریمه‌های بازدارنده، نوسازی و تقویت ناوگان حمل و نقل، توسعه دوربین‌های ثبت تخلف، توسعه اماکن رفاهی و ارائه خدمات جاده‌ای در نزدیکی شهر‌ها و سایر راهکار‌های نرم افزاری باید با جدیت پیگیری و شرایط لازم برای مشارکت و حضور بخش خصوصی جهت اجرای این برنامه‌ها تسهیل شود.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر اینکه ۶۰ درصد تصادفات در کلانشهر‌ها اتفاق می‌افتد، بر لزوم آسیب شناسی این موضوع تاکید کرد و افزود: لازم است شهرداران این کلانشهر‌ها به همراه دستگاه‌های مرتبط، برنامه‌ای دقیق و زمانبندی شده برای کاهش تصادفات تدوین و آن را ارائه دهند.

مخبر فرهنگ سازی و تولید محتوای آموزشی مناسب برای رانندگان را اقدامی پراهمیت و اثرگذار در جهت کاهش تصادفات رانندگی ارزیابی کرد و از رییس پلیس راهور فراجا و صدا و سیما خواست همکاری مشترکی را در جهت آموزش و فرهنگ سازی به منظور کاهش تصادفات در دستور کار خود قرار دهند.

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس جمعیت هلال احمر و معاونین دستگاه‌های ذیربط نیز حضور داشتند، سردار هادیان‌فر رییس پلیس راهور فراجا گزارشی از روند اجرا و نتایج مصوبات اولین جلسه شورایعالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور ارائه کرد.

وی همچنین گزارشی از وضعیت تصادفات کشور تعداد افراد فوتی، مجروحان و خسارات ناشی از آن در مقاطع مختلف ارائه کرد که به گفته او حدود ۵۰ درصد تلفات در صحنه حادثه اتفاق می‌افتد و هر فوتی بطور مستقیم و غیرمستقیم ۸،۳ میلیارد تومان هزینه برای کشور دارد و با توجه به آمار مرگ و میر در هشت سال گذشته، تصادفات جاده‌ای بالغ بر ۱۳۸ هزار میلیارد تومان در این مقطع زمانی برای کشور هزینه در بر داشته است.

همچنین در این جلسه برنامه عملیاتی پلیس راهور در راستای ارتقای ایمنی و کاهش تصادفات مورد تشریح و بررسی قرار گرفت. در ادامه این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص راهکار‌های کاهش تصادفات رانندگی، پیشنهاداتی مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد تا بتوان همانند نوروز ۱۴۰۱ در نوروز ۱۴۰۲ نیز تعداد سوانح و فوتی‌ها را به کمتر از روند‌های پیش بینی شده کاهش داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->