ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

معاون اول رئیس‌جمهور: برنامه ضربتی برای کاهش تصادفات رانندگی در نوروز تدوین شود

  • کد خبر: ۱۴۵۰۵۸
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
معاون اول رئیس‌جمهور: برنامه ضربتی برای کاهش تصادفات رانندگی در نوروز تدوین شود
جلسه کارگروه کاهش تلفات جاده‌ای به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و تصمیماتی مهم برای برنامه ریزی در جهت کاهش تلفات جاده‌ای در نوروز اتخاذ شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر در این جلسه با تاکید بر اهمیت پیشگیری از وقوع حوادث و تصادفات رانندگی در جهت صیانت از جان مردم گفت: وقتی پای جان افراد در میان است باید تمام تلاش خود را بکار گرفته و تدابیر لازم را جهت کاهش تصا‌دفات و تلفات جاده‌ای اتخاذ کنیم چراکه منابع مالی در برابر جان انسان موضوعیتی ندارد.

معاون اول رییس جمهور وجود تصادفات جاده‌ای به عنوان چهاردهمین علت مرگ در جهان و در عین حال چهارمین عامل مرگ و میر در ایران را موضوعی تاسف بار دانست و با توجه به افزایش ۳۰درصدی سفر‌ها در سال جاری، بر ضرورت تدوین برنامه‌ای عملیاتی و ضربتی برای کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای در کشور تاکید کرد.

وی وزیر راه و شهرسازی را مکلف کرد در اسرع وقت با همکاری دستگاه‌های ذیربط برنامه‌ای جامع در این خصوص تدوین کنند تا شاهد کاهش خسارات و تلفات جاده‌ای در ایام نوروز سال آینده و روز‌های مسافرت شهروندان باشیم.

مخبر تصریح کرد: اقدامات لازم برای پیشگیری از سوانح و کاهش تلفات جاده‌ای نظیر وضع مقررات و جریمه‌های بازدارنده، نوسازی و تقویت ناوگان حمل و نقل، توسعه دوربین‌های ثبت تخلف، توسعه اماکن رفاهی و ارائه خدمات جاده‌ای در نزدیکی شهر‌ها و سایر راهکار‌های نرم افزاری باید با جدیت پیگیری و شرایط لازم برای مشارکت و حضور بخش خصوصی جهت اجرای این برنامه‌ها تسهیل شود.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر اینکه ۶۰ درصد تصادفات در کلانشهر‌ها اتفاق می‌افتد، بر لزوم آسیب شناسی این موضوع تاکید کرد و افزود: لازم است شهرداران این کلانشهر‌ها به همراه دستگاه‌های مرتبط، برنامه‌ای دقیق و زمانبندی شده برای کاهش تصادفات تدوین و آن را ارائه دهند.

مخبر فرهنگ سازی و تولید محتوای آموزشی مناسب برای رانندگان را اقدامی پراهمیت و اثرگذار در جهت کاهش تصادفات رانندگی ارزیابی کرد و از رییس پلیس راهور فراجا و صدا و سیما خواست همکاری مشترکی را در جهت آموزش و فرهنگ سازی به منظور کاهش تصادفات در دستور کار خود قرار دهند.

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس جمعیت هلال احمر و معاونین دستگاه‌های ذیربط نیز حضور داشتند، سردار هادیان‌فر رییس پلیس راهور فراجا گزارشی از روند اجرا و نتایج مصوبات اولین جلسه شورایعالی هماهنگی حمل و نقل و ایمنی کشور ارائه کرد.

وی همچنین گزارشی از وضعیت تصادفات کشور تعداد افراد فوتی، مجروحان و خسارات ناشی از آن در مقاطع مختلف ارائه کرد که به گفته او حدود ۵۰ درصد تلفات در صحنه حادثه اتفاق می‌افتد و هر فوتی بطور مستقیم و غیرمستقیم ۸،۳ میلیارد تومان هزینه برای کشور دارد و با توجه به آمار مرگ و میر در هشت سال گذشته، تصادفات جاده‌ای بالغ بر ۱۳۸ هزار میلیارد تومان در این مقطع زمانی برای کشور هزینه در بر داشته است.

همچنین در این جلسه برنامه عملیاتی پلیس راهور در راستای ارتقای ایمنی و کاهش تصادفات مورد تشریح و بررسی قرار گرفت. در ادامه این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص راهکار‌های کاهش تصادفات رانندگی، پیشنهاداتی مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد تا بتوان همانند نوروز ۱۴۰۱ در نوروز ۱۴۰۲ نیز تعداد سوانح و فوتی‌ها را به کمتر از روند‌های پیش بینی شده کاهش داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->