همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶
سرخط خبرها

وزیر نیرو: تمام استان‌های فلات مرکزی از آب دریا بهره‌مند می‌شوند| یزد، کرمان و اصفهان مقصد فاز دوم انتقال آب خلیج‌فارس

  • کد خبر: ۱۴۵۰۶۵
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۰
وزیر نیرو: تمام استان‌های فلات مرکزی از آب دریا بهره‌مند می‌شوند| یزد، کرمان و اصفهان مقصد فاز دوم انتقال آب خلیج‌فارس
وزیر نیرو با تأکید بر اینکه دولت تلاش می‌کند برای همه استان‌های واقع در فلات مرکزی از دریا آب تأمین کند، گفت: یزد، کرمان و اصفهان مقصد اصلی فاز دوم انتقال آب خلیج فارس هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر محرابیان که صبح امروز به همراه رئیس جمهور برای افتتاح طرح‌های آب و برق استان یزد به این استان سفر کرده است، با اشاره به طرح‌های مهم آب و برق در استان یزد گفت: صبح امروز با حضور رئیس‌جمهور ۱۱ پروژه صنعت برق و پنج پروژه صنعت آب در استان یزد به بهره‌برداری رسید.

وزیر نیرو افزود: ۱۱ پروژه صنعت برق شامل «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت مزرعه کلانتر در شهرستان میبد»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت رستاق در شهرستان اشکذر»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت یزدمهر در شهرستان مهریز»، «فاز نخست پست ۲۳۰ به ۶۳ کیلوولت ساغند در شهرستان اردکان»، «پست ۱۳۲ به ۲۰ کیلوولت شهرستان بهاباد»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت اشنیز»، «توسعه دو بی‌۶۳ کیلوولت در پست میبد»، «خط ۲۳۰ کیلوولت تغذیه پست ساغند»، «توسعه دو بی‌۶۳ کیلوولت در پست مهریز»، «توسعه دو بی‌۶۳ خط در پست ۶۳ صدوق» و «خازن‌گذاری ایستگاه‌های خضرآباد و چرخاب و ساخت بی‌های سیار خطوط و پست‌های شهرستان یزد» است.

محرابیان ادامه داد: در حوزه آب نیز پنج پروژه به بهره‌برداری رسید که از جمله آن‌ها خط انتقال آب شرب استان یزد از منابع صنعت»، «بهره‌برداری از فاز اول بازچرخانی پساب شهر یزد به منابع آب زیرزمینی» بود.

وی با اشاره به افتتاح دو باب مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی در استان یزد اضافه کرد: این دو مخزن می‌توانند پایداری آب شرب شهر یزد را به مدت ۷ ساعت تضمین کنند.

وزیر نیرو در ادامه اضافه کرد: طرح بسیار مهم فاضلاب شهر میبد نیز امروز به بهره‌برداری رسید که خط جریان اول و دوم این تصفیه‌خانه با ظرفیت ۱۴ هزار مترمکعب در شبانه‌روز فعال خواهد شد.

محرابیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز عملیات اجرایی خط دوم انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های مرکزی گفت: صبح امروز همچنین عملیات اجرایی خط دوم انتقال آب دریا به استان‌های یزد، کرمان و اصفهان آغاز شد.

وی همچنین با اشاره به خط اول انتقال آب خلیج فارس به استان‌های مرکزی افزود: در فلات مرکزی پیشتر خط اول انتقال آب به بهره‌برداری رسیده بود که البته امیدواریم با آغاز بکار دومین تصفیه‌خانه این خط، میزان آب انتقالی نیز افزایش یابد.

وزیر نیرو همچنین با تأکید بر اینکه برای انتقال آب از خلیج فارس به صنایع استان اصفهان نیز یک خط دیگر در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: برای اینکه استفاده صنایع استان اصفهان از آب دریا سریعتر انجام شود، در گام اول از خط دوم انتقال آب به این استان نیز آب انتقال داده می‌شود و به مرور با تکمیل خط سوم نیاز آبی این استان از خط سوم تأمین خواهد شد.

محرابیان در ادامه با اشاره به آغاز عملیات اجرایی خط انتقال آب دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: در استان سیستان و بلوچستان پروژه انتقال آب ۸ درصد پیشرفت داشته است و عملیات اجرای آن به سرعت ادامه دارد.  

وی در پایان تصریح کرد: تلاش دولت این است که همه استان‌های واقع در فلات مرکزی کشور بتوانند در آینده نزدیک برای مصارف صنعتی و عمومی از آب تصفیه شده دریا بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->