پزشکیان: نباید مشکلات تهران را به قزوین و سمنان انتقال داد ایران تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کند ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند پزشکیان: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست دست‌های پشت پرده! ما هم مقصریم غول‌های فناوری آمریکا با بن‌سلمان دیدار کردند (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم استقبال ایران از انحلال پ. ک. ک ویتکاف: بدون موافقت پوتین، صلح در اوکراین حاصل نمی‌شود | کرملین: با دستور پوتین نماینده روسیه در مذاکرات استانبول اعلام خواهد شد پژمان‌فر: مشکلات صندوق‌های بازنشستگی در صحن علنی مجلس بررسی شد | بی‌انضباطی‌های مالی، یکی از مشکلات صندوق‌های بازنشستگی + فیلم وزارت امور خارجه آمریکا: تمرکز ما در مذاکره با ایران جلوگیری از دستیابی آن‌ها به سلاح هسته‌ای است رئیس سازمان انرژی اتمی: روند هسته‌ای ایران متوقف نمی‌شود | صنعت هسته‌ای قابل مذاکره و معامله نیست سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دولت برای معرفی وزیر اقتصاد به دنبال بهانه‌تراشی است + فیلم حضور شخص پوتین در استانبول شرط زلنسکی برای مذاکرات صلح نماینده مردم مشهد در مجلس: موضوع انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی در فراکسیون مربوطه بررسی می‌شود + فیلم سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد سردار حاجی‌زاده: دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد هواپیمای ترامپ در فرودگاه ریاض به زمین نشست | ترامپ قهوه میزبان عربستانی را نخورد + فیلم معاون رئیس‌جمهور: انقلابی در اعتبارات محرومیت‌زدایی کشور ایجاد شده است سخنگوی دولت: با ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی مواجه هستیم | تغییر ساعت کاری، امری ناگزیر برای دولت است واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد وزیر کار خطاب به نمایندگان: منظور از انتصاب سیاسی چیست؟ + فیلم انتقاد تند نماینده مردم چناران در صحن علنی مجلس | انتصاب رئیس سازمان بهزیستی سیاسی و غیرکارشناسی بود + فیلم
سرخط خبرها

وزیر نیرو: تمام استان‌های فلات مرکزی از آب دریا بهره‌مند می‌شوند| یزد، کرمان و اصفهان مقصد فاز دوم انتقال آب خلیج‌فارس

  • کد خبر: ۱۴۵۰۶۵
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۰
وزیر نیرو: تمام استان‌های فلات مرکزی از آب دریا بهره‌مند می‌شوند| یزد، کرمان و اصفهان مقصد فاز دوم انتقال آب خلیج‌فارس
وزیر نیرو با تأکید بر اینکه دولت تلاش می‌کند برای همه استان‌های واقع در فلات مرکزی از دریا آب تأمین کند، گفت: یزد، کرمان و اصفهان مقصد اصلی فاز دوم انتقال آب خلیج فارس هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر محرابیان که صبح امروز به همراه رئیس جمهور برای افتتاح طرح‌های آب و برق استان یزد به این استان سفر کرده است، با اشاره به طرح‌های مهم آب و برق در استان یزد گفت: صبح امروز با حضور رئیس‌جمهور ۱۱ پروژه صنعت برق و پنج پروژه صنعت آب در استان یزد به بهره‌برداری رسید.

وزیر نیرو افزود: ۱۱ پروژه صنعت برق شامل «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت مزرعه کلانتر در شهرستان میبد»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت رستاق در شهرستان اشکذر»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت یزدمهر در شهرستان مهریز»، «فاز نخست پست ۲۳۰ به ۶۳ کیلوولت ساغند در شهرستان اردکان»، «پست ۱۳۲ به ۲۰ کیلوولت شهرستان بهاباد»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت اشنیز»، «توسعه دو بی‌۶۳ کیلوولت در پست میبد»، «خط ۲۳۰ کیلوولت تغذیه پست ساغند»، «توسعه دو بی‌۶۳ کیلوولت در پست مهریز»، «توسعه دو بی‌۶۳ خط در پست ۶۳ صدوق» و «خازن‌گذاری ایستگاه‌های خضرآباد و چرخاب و ساخت بی‌های سیار خطوط و پست‌های شهرستان یزد» است.

محرابیان ادامه داد: در حوزه آب نیز پنج پروژه به بهره‌برداری رسید که از جمله آن‌ها خط انتقال آب شرب استان یزد از منابع صنعت»، «بهره‌برداری از فاز اول بازچرخانی پساب شهر یزد به منابع آب زیرزمینی» بود.

وی با اشاره به افتتاح دو باب مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی در استان یزد اضافه کرد: این دو مخزن می‌توانند پایداری آب شرب شهر یزد را به مدت ۷ ساعت تضمین کنند.

وزیر نیرو در ادامه اضافه کرد: طرح بسیار مهم فاضلاب شهر میبد نیز امروز به بهره‌برداری رسید که خط جریان اول و دوم این تصفیه‌خانه با ظرفیت ۱۴ هزار مترمکعب در شبانه‌روز فعال خواهد شد.

محرابیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز عملیات اجرایی خط دوم انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های مرکزی گفت: صبح امروز همچنین عملیات اجرایی خط دوم انتقال آب دریا به استان‌های یزد، کرمان و اصفهان آغاز شد.

وی همچنین با اشاره به خط اول انتقال آب خلیج فارس به استان‌های مرکزی افزود: در فلات مرکزی پیشتر خط اول انتقال آب به بهره‌برداری رسیده بود که البته امیدواریم با آغاز بکار دومین تصفیه‌خانه این خط، میزان آب انتقالی نیز افزایش یابد.

وزیر نیرو همچنین با تأکید بر اینکه برای انتقال آب از خلیج فارس به صنایع استان اصفهان نیز یک خط دیگر در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: برای اینکه استفاده صنایع استان اصفهان از آب دریا سریعتر انجام شود، در گام اول از خط دوم انتقال آب به این استان نیز آب انتقال داده می‌شود و به مرور با تکمیل خط سوم نیاز آبی این استان از خط سوم تأمین خواهد شد.

محرابیان در ادامه با اشاره به آغاز عملیات اجرایی خط انتقال آب دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: در استان سیستان و بلوچستان پروژه انتقال آب ۸ درصد پیشرفت داشته است و عملیات اجرای آن به سرعت ادامه دارد.  

وی در پایان تصریح کرد: تلاش دولت این است که همه استان‌های واقع در فلات مرکزی کشور بتوانند در آینده نزدیک برای مصارف صنعتی و عمومی از آب تصفیه شده دریا بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->