«ایلان ماسک» از دولت ترامپ خارج خواهد شد شهادت ۹ فلسطینی در پی حمله رژیم صهیونیستی به رفح (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) احتمال دیدار ترامپ با جولانی قوت گرفت عراقچی: ایران آماده مذاکرات واقعی از موضع برابر است پزشکیان بر لزوم تدوین برنامه منسجم برای تحقق شعار سال تاکید کرد تخت روانچی به روسیه سفر کرد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دعوت السودانی از رئیس جمهور لبنان برای سفر به عراق پزشکیان: ایران به دنبال تقویت بیش از پیش روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه است شروط علی‌اف برای امضای معاهده صلح با ارمنستان آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید
سرخط خبرها

وزیر نیرو: تمام استان‌های فلات مرکزی از آب دریا بهره‌مند می‌شوند| یزد، کرمان و اصفهان مقصد فاز دوم انتقال آب خلیج‌فارس

  • کد خبر: ۱۴۵۰۶۵
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۰
وزیر نیرو: تمام استان‌های فلات مرکزی از آب دریا بهره‌مند می‌شوند| یزد، کرمان و اصفهان مقصد فاز دوم انتقال آب خلیج‌فارس
وزیر نیرو با تأکید بر اینکه دولت تلاش می‌کند برای همه استان‌های واقع در فلات مرکزی از دریا آب تأمین کند، گفت: یزد، کرمان و اصفهان مقصد اصلی فاز دوم انتقال آب خلیج فارس هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر محرابیان که صبح امروز به همراه رئیس جمهور برای افتتاح طرح‌های آب و برق استان یزد به این استان سفر کرده است، با اشاره به طرح‌های مهم آب و برق در استان یزد گفت: صبح امروز با حضور رئیس‌جمهور ۱۱ پروژه صنعت برق و پنج پروژه صنعت آب در استان یزد به بهره‌برداری رسید.

وزیر نیرو افزود: ۱۱ پروژه صنعت برق شامل «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت مزرعه کلانتر در شهرستان میبد»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت رستاق در شهرستان اشکذر»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت یزدمهر در شهرستان مهریز»، «فاز نخست پست ۲۳۰ به ۶۳ کیلوولت ساغند در شهرستان اردکان»، «پست ۱۳۲ به ۲۰ کیلوولت شهرستان بهاباد»، «پست ۶۳ به ۲۰ کیلوولت اشنیز»، «توسعه دو بی‌۶۳ کیلوولت در پست میبد»، «خط ۲۳۰ کیلوولت تغذیه پست ساغند»، «توسعه دو بی‌۶۳ کیلوولت در پست مهریز»، «توسعه دو بی‌۶۳ خط در پست ۶۳ صدوق» و «خازن‌گذاری ایستگاه‌های خضرآباد و چرخاب و ساخت بی‌های سیار خطوط و پست‌های شهرستان یزد» است.

محرابیان ادامه داد: در حوزه آب نیز پنج پروژه به بهره‌برداری رسید که از جمله آن‌ها خط انتقال آب شرب استان یزد از منابع صنعت»، «بهره‌برداری از فاز اول بازچرخانی پساب شهر یزد به منابع آب زیرزمینی» بود.

وی با اشاره به افتتاح دو باب مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی در استان یزد اضافه کرد: این دو مخزن می‌توانند پایداری آب شرب شهر یزد را به مدت ۷ ساعت تضمین کنند.

وزیر نیرو در ادامه اضافه کرد: طرح بسیار مهم فاضلاب شهر میبد نیز امروز به بهره‌برداری رسید که خط جریان اول و دوم این تصفیه‌خانه با ظرفیت ۱۴ هزار مترمکعب در شبانه‌روز فعال خواهد شد.

محرابیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز عملیات اجرایی خط دوم انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های مرکزی گفت: صبح امروز همچنین عملیات اجرایی خط دوم انتقال آب دریا به استان‌های یزد، کرمان و اصفهان آغاز شد.

وی همچنین با اشاره به خط اول انتقال آب خلیج فارس به استان‌های مرکزی افزود: در فلات مرکزی پیشتر خط اول انتقال آب به بهره‌برداری رسیده بود که البته امیدواریم با آغاز بکار دومین تصفیه‌خانه این خط، میزان آب انتقالی نیز افزایش یابد.

وزیر نیرو همچنین با تأکید بر اینکه برای انتقال آب از خلیج فارس به صنایع استان اصفهان نیز یک خط دیگر در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: برای اینکه استفاده صنایع استان اصفهان از آب دریا سریعتر انجام شود، در گام اول از خط دوم انتقال آب به این استان نیز آب انتقال داده می‌شود و به مرور با تکمیل خط سوم نیاز آبی این استان از خط سوم تأمین خواهد شد.

محرابیان در ادامه با اشاره به آغاز عملیات اجرایی خط انتقال آب دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: در استان سیستان و بلوچستان پروژه انتقال آب ۸ درصد پیشرفت داشته است و عملیات اجرای آن به سرعت ادامه دارد.  

وی در پایان تصریح کرد: تلاش دولت این است که همه استان‌های واقع در فلات مرکزی کشور بتوانند در آینده نزدیک برای مصارف صنعتی و عمومی از آب تصفیه شده دریا بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->