وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشورهای خارج از اوپک‌پلاس، تولید نفت را کاهش می‌‌دهند
سرخط خبرها

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی : مصرف بهینه انرژی در بخش خانگی به منظور کاهش فشار بر صنایع انجام شود

  • کد خبر: ۱۴۵۰۸۵
  • ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۳
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی : مصرف بهینه انرژی در بخش خانگی به منظور کاهش فشار بر صنایع انجام شود
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی گفت: اگر در مصرف انرژی خانگی مدیریت صحیحی صورت بگیرد، قطعا شاهد قطعی برق صنایع نخواهیم بود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، محمد صفایی دلوئی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما انرژی به صورت بی‌رویه مصرف می‌شود، به طوری که روزانه بیش از ۶۰۰ میلیون متر معکب گاز در واحدهای مسکونی و تجاری مصرف می شود و این مسئله سالهاست که مدیریت نمی شود. این موضوع نیاز به مدیریت ویژه دارد و اگر در این بخش مدیریت صحیحی صورت بگیرد، دیگر شاهد قطعی برق صنایع در زمان اوج مصرف نخواهیم بود.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی با بیان اینکه مصرف بهینه انرژی نیازمند برنامه ریزی دقیق است نه اعتبار، خاطرنشان کرد: در مواقع بحران، ناگزیر از قطعی برق صنایع هستیم این در حالی است که اولویت ما باید فرهنگ سازی و مدیریت صحیح مصرف انرژی در بخش خانگی باشد تا بدین طریق از مصرف بی رویه انرژی جلوگیری کنیم. اگر این مدیریت صحیح انجام شود ما به اندازه کافی انرژی برای مصرف صحیح داریم.

صفایی دلوئی افزود: نکته قابل توجه آن است که در دولت‌های گذشته ظرفیت تولید انرژی کشور افزایش نیافت؛ این در حالی است که واحدهای صنعتی، معدنی، کشاورزی و... جدید هر ساله تاسیس می‌شود و به دنبال آن، مصرف انرژی افزایش می‌یابد. در چنین شرایطی میزان تولید انرژی نیز می‌بایست متناسب با تاسیس این واحدها باشد؛ اما متاسفانه در دولت‌های گذشته ظرفیت جدیدی برای تولید انرژی ایجاد نشد.

وی یادآور شد: طبق قانون واحدهایی که میزان مصرف برقشان بیش از ۱۰ مگاوات است، ملزم هستند که بخشی از برق مصرفی‌شان را خودشان تولید کنند. این واحدها موظف به احداث نیروگاه هستند.

صفایی دلوئی متذکر شد: صنایع بزرگی که مصرف برق زیادی دارند، نمی توانند با ادعای عدم تامین سرمایه در گردش، از احداث نیروگاه ها و پست برق برای خود سرباز زنند. متاسفانه برخی از واحدهای صنعتی با عمر بیش از ۲۰ سال هنوز برای تامین سرمایه در گردش خود به بانک ها تکیه دارند و هنوز به استقلال مالی نرسیده اند؛ اما واحد صنعتی که به بلوغ رسیده نباید به سیستم بانکی تکیه کند.

رئیس مجمع نمایندگان استان البته به مشوق‌های دولت در حوزه انرژی اشاره و ابراز کرد: طبق قانون دولت موظف است از سرمایه‌گذار حوزه انرژی خرید تضمینی داشته باشد و 70 درصد تسهیلات راه اندازی واحد را در اختیار سرمایه‌گذار قرار دهد.

وی در واکنش به پیشنهاد برخی فعالان اقتصادی مبنی بر تهاتر مالیات واحدهای صنعتی با خسارات ناشی از قطع برق گفت: تهاتر مالیات با خسارت ناشی از قطعی گاز و برق صنایع مشکلی را حل نخواهد کرد و تدوین قانون به منظور تهاتر خسارت وارده به صنایع با مالیات، صرفا مسائل و چالش‌ها را پیچیده‌تر می‌کند. ما باید موانع تولید را از سر راه واحدهای صنعتی برداریم و در وهله نخست نباید اجازه دهیم که انرژی این واحدها کاهش پیدا کند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->