رییس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح طلبِ جنگ بلد است آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود فیلم | ویتکاف در کاخ کرملین با رئیس جمهور روسیه دیدار کرد اختلاف در بین مقامات عالی اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه بالا گرفت فرماندار تایباد خبر داد: خروج ۷۰ درصدی اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون
سرخط خبرها

چشم‌های بسته بائربوک

  • کد خبر: ۱۴۵۳۰
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸
چشم‌های بسته بائربوک
آلمانی ها، بعد از جنگ جهانی دچار یک شرم عمیق شده اند. این حس را، اما صهیونیست‌ها به نفعِ خودشان مدیریت کرده و در واقع به بیراهه برده اند.

آلمانی ها، بعد از جنگ جهانی دچار یک شرم عمیق شده اند. این حس را، اما صهیونیست‌ها به نفعِ خودشان مدیریت کرده و در واقع به بیراهه برده اند. آلمانی که باید در برابر همه گرفتاران جنون هیتلر، به ویژه کشور‌های بی طرفی، چون ایران که قربانی بی گناه جنگ جنایتکاران بوده شرمنده باشد، همه شرمشان عرقی شده است که در برابر صهیونیست‌ها فرو می‌ریزد. به همین دلیل است که همه جوره پشت آن‌ها‌ می‌ایستند. با مدیریت آن‌ها ست که در برابر دیگران صف آرایی می‌کنند. بر جنایات رژیمی جانی و کودک کش چشم می‌بندند و پیکر قطعه قطعه شده بیش از ۱۰ هزار کودک غزه را نمی‌بینند، اما برای خاکی شدن چکمه سرباز اشغالگر، عزاداری می‌کنند.

به این هم بسنده نمی‌کنند بلکه به هر موردی که بتوان کشور‌های ایستاده در برابر فزون خواهی صهیونی را به چالش کشید، می‌پردازند. از جمله ماجرای «شارمهد» - که خود به جنایت ترور اعتراف کرده است- برایشان مهم می‌شود. به اعدام این تروریست واکنش نشان می‌دهند و مهمل استنادی شان گذرنامه آلمانی این جانی است. جوابشان را هم در کلمات قاطع عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران می‌گیرند که هم ماجرا را تبیین و اذهان را تنویر می‌کند و هم جواب آلمان‌ها را می‌دهد.

«اول اینکه؛ شارمهد، آشکارا و بدون شرم رهبریِ حمله تروریستی به یک حسینیه را بر عهده داشت که منجر به کشته{شهید} شدن ١۴ نفر از مردم بی گناه ازجمله زنان و کودکان شد. بیش از ۲۰۰ نفر {نیز} در این حمله مجروح شدند. شواهد کافی موجود است و در دسترس همه برای بررسی قرار دارد.  دکتر عراقچی طعنه‌ای هم به مقام آلمانی می‌زند که «گذرنامه آلمانی برای هیچ کس، چه رسد به یک جنایتکار تروریست، مصونیت نمی‌آورد.

دست از پرده پوشی و بازی‌های روانی بردارید خانم بائربوک.» او به این بسنده نمی‌کند بلکه دست بر نقطه‌ای می‌گذارد که آلمان‌ها را چنددهه است به گرو گرفته است. حمایت از صهیونیزم جانی؛  «دست از حمایت از کودک کش‌ها و تروریست‌ها بردارید و خود را پشت شعار‌های حقوق بشریِ منافقانه پنهان نکنید!» این هم پایان محاجه و حجت آوردن وزیر ما نیست که تقویم را چند دهه به قبل برمی گرداند و به یاد می‌آورد که؛ «ما سلاح‌های شیمیایی را که اتباع آلمان در اختیار رژیم صدام قرار دادند، فراموش نکرده ایم.»

و باز به امروز برمی گردد تا خانم بائربوک را به استدلالی محکم، محکوم کند؛ «دولت شما در نسل کشی مستمر اسرائیل شریک جرم است. آلمان دومین تأمین کنندهٔ سلاح‌های مرگ بار به اسرائیل برای نسل کشی در غزه و کشتار در لبنان به شمار می‌رود. به اطراف نگاه کنید! حتی مردم خودتان هم ادعا‌های متکبرانهٔ حقوق بشریِ شما را به سخره می‌گیرند.»

این را وزیر ما می‌گوید، ملت هم پای آن امضا می‌گذارند که اینجا ایران است. هر دستی به ترور و تعدی دراز شود، قطع خواهد شد حتی اگر انگشتش در پاسپورت آلمانی اسکن شده باشد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->