سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: عادی‌سازی روابط با اسرائیل دیناری نمی‌ارزد| فلسطین همچنان مسئله اول جهان اسلام است

  • کد خبر: ۱۴۵۴۰۲
  • ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴
امیرعبداللهیان: عادی‌سازی روابط با اسرائیل دیناری نمی‌ارزد| فلسطین همچنان مسئله اول جهان اسلام است
وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه عادی‌سازی روابط عربی-اسرائیلی دیناری نمی‌ارزد، گفت: فلسطین و قدس شریف همچنان موضوع اول جهان اسلام است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان در سوریه در نشستی صمیمی، با جمع کثیری از مسؤلان و اعضای برجسته گروه‌های مختلف مقاومت فلسطینی در دمشق دیدار و گفتگو و طی سخنانی، از دیدار صمیمانه با مسوولان و شخصیت‌های برجسته فلسطینی مقیم سوریه اظهار خرسندی کرد.

امیرعبداللهیان ضمن ادای احترام به شهدای مقاومت فلسطین، یاد و نام شهید حاج قاسم سلیمانی سیدالشهدای مقاومت را گرامی داشت.

وی تشکیل این جلسه در پایتخت سوریه با حضور مسئولان و نمایندگان برجسته گروه‌های مقاومت فلسطینی را نشان دهنده انسجام بیشتر و وحدت محور حامی فلسطین دانست.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور افزود: فلسطین و قدس شریف همچنان موضوع اول جهان اسلام است و تا زمانیکه دولت فلسطین در سراسر خاک و سرزمین تاریخی فلسطین به پایتختی قدس شریف شکل نگیرد، فلسطین همچنان مسئله اول جهان اسلام خواهد بود.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: آمریکا و متحدانش سالیان متمادی از طرح‌های مختلفی یکی پس از دیگری مثل اسلو، خاورمیانه جدید، خاورمیانه بزرگ، معامله قرن و پیمان ابراهیم رونمایی کردند، اما ملت و مقاومت فلسطین با اتحاد و انسجام و پایداری مثال زدنی خود، تمامی آن طرح‌ها را به زباله دان تاریخ فرستادند.

وزیر امور خارجه افزود: عملیات «سیف القدس» اثبات کرد که مقاومت و فلسطین زنده است. حتی جام جهانی فوتبال نیز نشان داد که فلسطین زنده است و عادی‌سازی روابط عربی-اسرائیلی دیناری نمی‌ارزد.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه در اراضی اشغالی فلسطین شاهد تشکیل یک دولت جدید هستیم، افزود: در فلسطین اشغالی تغییر اسم و چهره‌ها چیزی را تغییر نمی‌دهد، بلکه مسؤلان رژیم صهیونیستی از یک تندروی به تندروی دیگر حرکت می‌کنند که سبب آن نیز مشکلات و بحران‌های متراکم امنیتی و اجتماعی در داخل اسرائیل است. البته تندرو‌ها در داخل فلسطین باعث انسجام بیشتر مقاومت و ملت فلسطین می‌شوند.

وی تصریح کرد: از دیدار با جناب سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله و جناب زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان و دیدار در دمشق با شما برادران فلسطینی از مسولان حماس و تک تک برادران گروه‌های مختلف فلسطینی حاضر در این نشست، این پیام را دریافت می‌کنیم که مقاومت در بهترین حالات خود به‌سر می‌برد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور افزود: به رغم توطئه اخیر که برخی طرف‌ها تلاش کردند جمهوری اسلامی ایران را با مداخلات خود و دامن زدن به اغتشاشات تضعیف کنند و یک جنگ شناختی و ترکیبی تمام عیار و همه جانبه را علیه جمهوری اسلامی ایران براه انداختند، اما به فضل خدا و بصیرت مردم ایران، این توطئه شکست خورد.

در ابتدای این نشست نیز مهدی سبحانی سفیر کشورمان در سوریه طی سخنانی ضمن خیرمقدم به وزیر امور خارجه و هیئت همراه و نیز مهمانان فلسطینی حاضر در نشست، بر اهمیت و محوریت مسئله فلسطین در جهان اسلام تاکید کرد و نسبت به وجود ارتباط و مشورت‌های مستمر سفارت کشورمان و مسؤلان گروه‌های فلسطینی مقیم دمشق اظهار خرسندی کرد.

وی همچنین یاد و نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را که نقشی بی بدیل در حمایت از مقاومت در فلسطین و محور مقاومت ایفا کرد، گرامی داشت.

تعدادی از مسولان گروه‌های فلسطینی نیز در این نشست به نمایندگی از جمع، طی اظهاراتی، ضمن تبیین اجمالی آخرین وضعیت فلسطین و سرزمین‌های اشغالی، از حمایت‌های دائمی جمهوری اسلامی ایران از فلسطین و ملت و مقاومت آن تشکر و قدردانی کردند.

همچنین با ذکر یاد و نام شهید حاج قاسم سلیمانی و اشاره به نقش ارزنده این شهید در حمایت از آرمان فلسطین و حمایت و تقویت مقاومت، به روح بلند آن شهید والامقام ادای احترام کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->