آغاز مذاکرات ایران و آمریکا از عصر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شکایت رسمی حماس از دولت انگلیس تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان هشدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نظام دوگانه در مجوز برگزاری تجمعات نگرانی صهیونیست‌ها از هرگونه توافق بین ایران و آمریکا منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید روزنامه کیهان درباره ترور ترامپ واکنش حماس به حملات بمب‌گذاری در رفح؛ این اقدامات نسل‌کشی وحشیانه است به سطحی از اقتدار رسیده‌ایم که دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده‌ایم مذاکرات آمریکا و روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود سرلشکر باقری: وحدت نیروهای مسلح و توکل بی‌نظیر به قدرت خداوند از صفات شهید صیادشیرازی بود صدور رأی نهایی دادگاه عالی کانادا درباره سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: افزایش تعداد نمایندگان مجلس در انتظار لایحه دولت است ارائه پیشنهاد جدید آتش بس در غزه از سوی دولت مصر همه چیز درباره کمونیسم و کمونیست‌ها استاندار خراسان رضوی: منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن را به عنوان دو مطالبه اصلی مردم سبزوار پیگیری می‌کنیم قاآنی: دشمنان قدرتمند در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: عادی‌سازی روابط با اسرائیل دیناری نمی‌ارزد| فلسطین همچنان مسئله اول جهان اسلام است

  • کد خبر: ۱۴۵۴۰۲
  • ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴
امیرعبداللهیان: عادی‌سازی روابط با اسرائیل دیناری نمی‌ارزد| فلسطین همچنان مسئله اول جهان اسلام است
وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه عادی‌سازی روابط عربی-اسرائیلی دیناری نمی‌ارزد، گفت: فلسطین و قدس شریف همچنان موضوع اول جهان اسلام است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان در سوریه در نشستی صمیمی، با جمع کثیری از مسؤلان و اعضای برجسته گروه‌های مختلف مقاومت فلسطینی در دمشق دیدار و گفتگو و طی سخنانی، از دیدار صمیمانه با مسوولان و شخصیت‌های برجسته فلسطینی مقیم سوریه اظهار خرسندی کرد.

امیرعبداللهیان ضمن ادای احترام به شهدای مقاومت فلسطین، یاد و نام شهید حاج قاسم سلیمانی سیدالشهدای مقاومت را گرامی داشت.

وی تشکیل این جلسه در پایتخت سوریه با حضور مسئولان و نمایندگان برجسته گروه‌های مقاومت فلسطینی را نشان دهنده انسجام بیشتر و وحدت محور حامی فلسطین دانست.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور افزود: فلسطین و قدس شریف همچنان موضوع اول جهان اسلام است و تا زمانیکه دولت فلسطین در سراسر خاک و سرزمین تاریخی فلسطین به پایتختی قدس شریف شکل نگیرد، فلسطین همچنان مسئله اول جهان اسلام خواهد بود.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: آمریکا و متحدانش سالیان متمادی از طرح‌های مختلفی یکی پس از دیگری مثل اسلو، خاورمیانه جدید، خاورمیانه بزرگ، معامله قرن و پیمان ابراهیم رونمایی کردند، اما ملت و مقاومت فلسطین با اتحاد و انسجام و پایداری مثال زدنی خود، تمامی آن طرح‌ها را به زباله دان تاریخ فرستادند.

وزیر امور خارجه افزود: عملیات «سیف القدس» اثبات کرد که مقاومت و فلسطین زنده است. حتی جام جهانی فوتبال نیز نشان داد که فلسطین زنده است و عادی‌سازی روابط عربی-اسرائیلی دیناری نمی‌ارزد.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه در اراضی اشغالی فلسطین شاهد تشکیل یک دولت جدید هستیم، افزود: در فلسطین اشغالی تغییر اسم و چهره‌ها چیزی را تغییر نمی‌دهد، بلکه مسؤلان رژیم صهیونیستی از یک تندروی به تندروی دیگر حرکت می‌کنند که سبب آن نیز مشکلات و بحران‌های متراکم امنیتی و اجتماعی در داخل اسرائیل است. البته تندرو‌ها در داخل فلسطین باعث انسجام بیشتر مقاومت و ملت فلسطین می‌شوند.

وی تصریح کرد: از دیدار با جناب سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله و جناب زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان و دیدار در دمشق با شما برادران فلسطینی از مسولان حماس و تک تک برادران گروه‌های مختلف فلسطینی حاضر در این نشست، این پیام را دریافت می‌کنیم که مقاومت در بهترین حالات خود به‌سر می‌برد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور افزود: به رغم توطئه اخیر که برخی طرف‌ها تلاش کردند جمهوری اسلامی ایران را با مداخلات خود و دامن زدن به اغتشاشات تضعیف کنند و یک جنگ شناختی و ترکیبی تمام عیار و همه جانبه را علیه جمهوری اسلامی ایران براه انداختند، اما به فضل خدا و بصیرت مردم ایران، این توطئه شکست خورد.

در ابتدای این نشست نیز مهدی سبحانی سفیر کشورمان در سوریه طی سخنانی ضمن خیرمقدم به وزیر امور خارجه و هیئت همراه و نیز مهمانان فلسطینی حاضر در نشست، بر اهمیت و محوریت مسئله فلسطین در جهان اسلام تاکید کرد و نسبت به وجود ارتباط و مشورت‌های مستمر سفارت کشورمان و مسؤلان گروه‌های فلسطینی مقیم دمشق اظهار خرسندی کرد.

وی همچنین یاد و نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را که نقشی بی بدیل در حمایت از مقاومت در فلسطین و محور مقاومت ایفا کرد، گرامی داشت.

تعدادی از مسولان گروه‌های فلسطینی نیز در این نشست به نمایندگی از جمع، طی اظهاراتی، ضمن تبیین اجمالی آخرین وضعیت فلسطین و سرزمین‌های اشغالی، از حمایت‌های دائمی جمهوری اسلامی ایران از فلسطین و ملت و مقاومت آن تشکر و قدردانی کردند.

همچنین با ذکر یاد و نام شهید حاج قاسم سلیمانی و اشاره به نقش ارزنده این شهید در حمایت از آرمان فلسطین و حمایت و تقویت مقاومت، به روح بلند آن شهید والامقام ادای احترام کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->