آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد
سرخط خبرها

وزیر نفت: شبکه گاز در سراسر کشور پایدار است | خط گاز انتقالی از مشهد به تربت جام کشیده خواهد شد

  • کد خبر: ۱۴۵۴۹۳
  • ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵
وزیر نفت: شبکه گاز در سراسر کشور پایدار است | خط گاز انتقالی از مشهد به تربت جام کشیده خواهد شد
وزیر نفت در بازدید میدانی از شهرستان تربت جام از نزدیک در جریان مشکل قطع و افت فشار گاز خراسان رضوی و مشکلات مشترکان گاز تربت جام قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اوجی صبح امروز با استقبال یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، وارد مشهد شد و سپس این شهر را به مقصد تربت جام در جنوب استان ترک کرد.

وزیر نفت در جمع اصحاب رسانه با توجه به بازدید امروزش بیان کرد: در ابتدای سفر و پس از جلسه با استاندار محترم به سمت تربت جام حرکت کردیم تا از نزدیک در جریان آخرین وضعیت گازرسانی به جنوب این استان‌ به‌ویژه شهرستان تربت جام قرار بگیریم.

وی ادامه داد: خوشبختانه در سراسر کشور وضعیت گاز پایدار است و تنها مشکل، افت و قطعی گاز ۱۷‌هزار مشترک گاز تربت جام و روستا‌های اطراف آن بود که با سوخت جایگزین مانند نفت سفید و کپسول گاز و همچنین تأمین رایگان بخاری‌های برقی و نفتی توسط شرکت گاز خراسان رضوی، سعی کردیم مشکل پیش‌آمده را حل کنیم.

اوجی خاطرنشان کرد: شبکه گازی کشور با گستره ۴۸۰هزار کیلومتر نسبت به انتقال گاز به ۳۶هزار و ۳۶۵ روستا و هزار و ۲۲۴ شهر اقدام می‌کند که این شبکه از شبکه‌های ممتاز گازرسانی در جهان است. با این حال، مشکل پیش‌آمده در تربت جام به این علت بوده است که این شهرستان در انتهای خط انتقال گاز قرار دارد و زیرساخت‌های آن نیز ضعیف است.

وزیر نفت وعده داد: در تلاش هستیم ‌خط انتقال گاز از مشهد یا فریمان را برای تقویت گازرسانی به تربت جام راه‌اندازی کنیم تا سال آینده شاهد این مشکل و قطع گاز در این شهر نباشیم.

وی به قطع گاز وارداتی ترکمنستان اشاره و تصریح کرد: از صبح پنجشنبه (۲۲‌دی) کشور ترکمنستان به‌علت مشکلات برودت هوای کشور خودش گاز وارداتی به ایران را قطع کرد که این مسئله ما را با مشکلاتی مواجه ساخت. همچنین ۲۰ استان در کشور با میانگین درجه حرارت منفی ۱۰ بودند که این‌ها دلایل اصلی افت فشار گاز بوده است.

وزیر نفت تأکید کرد: تعطیلی‌های اخیر در مشهد و تهران باعث شده است روزانه بین ۴ تا ۵میلیون مترمکعب در تهران و ۲میلیون مترمکعب در مشهد صرفه‌جویی گاز داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->