عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند
سرخط خبرها

آخرین وضعیت گازرسانی در شمال‌شرق کشور| وزیر نفت: شبکه گاز در سراسر کشور پایدار است

  • کد خبر: ۱۴۵۶۵۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲
آخرین وضعیت گازرسانی در شمال‌شرق کشور| وزیر نفت: شبکه گاز در سراسر کشور پایدار است
وزیر نفت آخرین وضعیت گازرسانی به شمال شرق را تشریح کرد و گفت: مردم در این چند روز با بهینه مصرف کردن گاز خیلی کمک کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اوجی در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به سفر به استان خراسان‌رضوی، اظهار کرد: جلسه‌ای با استاندار داشتیم، روند گازرسانی در جنوب استان خراسان رضوی که دیروز بعضی از شهرستان‌ها دچار مشکل شده بودند را دنبال کردیم. تقریباً می‌توانم بگویم که به طور جد شبکه گاز در سراسر کشور پایدار است و فقط شهرستان تربت جام است که در حقیقت نزدیک به ۱۷ هزار مشترک از نعمت گاز بی‌بهره شده‌اند که همکاران‌مان در شرکت گاز و در شرکت پالایش و پخش گاز تمام توان را برای رفع مشکل به کار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه گستره شبکه گازرسانی در کشور حدود ۳۶ هزار و ۳۶۵ روستا و بالغ بر ۱۲۲۴ شهر را در بر می‌گیرد، گفت: گستره شبکه گازرسانی نزدیک به ۴۸۰ هزار کیلومتر است که واقعاً یک شبکه گازرسانی بی نظیر در دنیا است. در این چند روز هم خوشبختانه علی‌رغم سرمای بسیار شدیدی که در کشور بود مصرف مدیریت شد و در حال حاضر فقط در تربت جام با مشکل مواجه هستیم. توزیع رایگان نفت سفید و همچنین کپسول گاز در تربت‌جام به‌عنوان آخرین قسمت شبکه توزیع شروع شده و نزدیک به ۱۷ هزار بخاری برقی و نفتی خود شرکت گاز تدارک دیده که توزیع می‌شود.  

وزیر نفت با بیان اینکه این شهرستان تقریباً هم مرز با کشور افغانستان است، گفت: قرار است یک خط تقویت انتقال از فریمان یا از خود مشهد به منطقه کشیده شود که از همین امروز عملیات آن آغاز می‌شود تا انشاالله سال آتی مشکلی نباشد. به‌علت زیرساخت ضعیفی که این استان داشت و به علت اینکه در انتهای شبکه توزیع قرار دارد و با این خط انتقال قول می‌دهیم که سال آینده هم دیگر شاهد قطعی گاز این شهرستان نباشیم.

اوجی با بیان اینکه سرمای بی‌سابقه‌ای در کشور رخ داد، به طوری که میانگین دمای ۲۰ استان منهای ۱۰ درجه زیر صفر بود، الحمدالله در همه اقصی نقاط کشور در استان‌های غرب و شرق و مرکز کشور شبکه گاز پایدار است، گفت: از پنجشنبه صبح گاز وارداتی ترکمنستان قطع شده است، در این کشور نیز مردم دچار مشکل شده‌اند گاز خانگی قطع شده حتی قزاقستان و ازبکستان به همین لحاظ گاز صادراتی‌شان به ایران را از پنجشنبه قطع کردند و به محض قطع گاز، سریع تغییر آرایش شبکه را دادیم و مصرف را مدیریت کردیم.

وی اظهار کرد: خوشبختانه در هیچ جا قطعی گاز نداشتیم، دیروز هم که در جنوب خراسان این اتفاق افتاد همکاران به‌طور جد پیگیر هستند ما از قبل هم تدارک دیده بودیم سوخت دوم و هم سوخته نفت سفید و هم کپسول گاز را تامین کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->