حجت‌الاسلام سیدعلی خمینی: بالاترین مصادیق جهاد، کمک به بهبود معیشت مردم است رئیس پارلمان عراق و رئیس مجلس ایران دیدار کردند (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) دبیر شورای عالی امنیت ملی: خلق دوگانه‌های کاذب در جامعه تاکتیک دشمن است مجلس لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجارت بین ایران و هند را تصویب کرد کشته‌شدن ۱۲ نفر بر اثر انفجار خودروی بمب‌گذاری‌شده در منبج سوریه + ویدئو بقایی: مهاجرت، حقابه و امنیت باید در چارچوب‌ دیپلماتیک مطرح شود | هر دولت و حکومتی که موردحمایت سوریه باشد، موردحمایت ماست + فیلم فرمانده کل سپاه: هیچ دشمنی یارای نفوذ در درون قلب و ذهن سپاه را ندارد نمایندگان رهبر معظم انقلاب اسلامی با جانبازان دیدار کردند (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + عکس اعزام شناورهای ارتش و سپاه به امارات تصویب ممنوعیت برگزاری تجمعات و راهپیمایی در مکان‌های حساس و امنیتی مهدی نصیری آزاد شد + جزئیات رئیس‌جمهور در نشست سران قوای سه‌گانه: تا قبل از عید اقداماتی برای تأمین معیشت مردم انجام می‌دهیم + ویدئو قالیباف: مردم زیر فشار‌های اقتصادی له می‌شوند | حقوق مردم نسبت به تورم رشد پیدا نکرده است + فیلم اژه‌ای: در اجرای سیاست‌های کلی و برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشتیم | اقتصاد مسئله اول کشور است + فیلم رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد
سرخط خبرها

سازمان ملل به بیانیه‌ی بانک مرکزی افغانستان واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۱۴۵۶۷۱
  • ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
سازمان ملل به بیانیه‌ی بانک مرکزی افغانستان واکنش نشان داد
سازمان ملل از بانک مرکزی دولت تحت کنترل طالبان در افغانستان به دلیل طرح اظهارات "گمراه‌کننده و غیرمفید" در مورد کمک‌های نقدی مربوط به امور بشردوستانه این کشور انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس،‌ این انتقاد در بحبوحه تنش فزاینده بین سازمان ملل و حاکمان افغانستان بر سر اعمال ممنوعیت بر تحصیل و اشتغال زنان رخ می دهد.

سازمان ملل از این پولها عمدتا برای ارائه کمکهای بشردوستانه حیاتی به میلیون ها افغان استفاده می کند و به دلیل مختل شدن بانکداری افغانستان از زمان به قدرت رسیدن طالبان در اوت ۲۰۲۱، به صورت نقدی آنها را به داخل افغانستان منتقل می‌کند.

کمک های خارجی به افغانستان پس از تصرف این کشور از سوی طالبان متوقف شد. دولت های جهان با توجه به سوابق حکومت طالبان در افغانستان در اواخر دهه ۱۹۹۰ و امتناع آنها از اجازه به آموزش دختران وکار زنان، تحریمهای را علیه حکومت فعلی آنها اعمال و نقل‌وانتقالات بانکی با آنها را متوقف کردند و میلیاردها دلار دیگر از ذخایر ارزی افغانستان را مسدود کرده و عدم تمایل به همکاری با طالبان را نشان دادند.

طالبان در ۱۸ ماه گذشته، زنان را از تحصیل فراتر از پایه ششم، از جمله تحصیل در دانشگاه و از فضاهای عمومی و بیشتر مشاغل منع کرده‌اند.

اخیراً آنها همچنین کار زنان در سازمان های غیر دولتی ملی و بین المللی را هم ممنوع کردند.

دفتر سازمان ملل متحد در افغانستان در واکنش به یک توئیت بانک مرکزی تحت کنترل طالبان، بیانیه‌ای صادر کرد. در این توئیت گفته شد بسته‌ای از ۴۰ میلیون دلار پول نقد در یک بانک بازرگانی در کابل، پایتخت افغانستان واریز شده و عکسی از این حجم پول نقد منتشر کرد.

در این توییت آمده است: "بانک مرکزی افغانستان از هر اقدام اصولی که ارز را به کشور وارد و به نیازمندان جامعه کمک کند، قدردانی می‌کند."

اما سازمان ملل در بیانیه خود گفت که پولهای آن در حساب‌هایی معین نزد یک بانک خصوصی قرار گرفته و در افغانستان مستقیماً به آژانس‌های وابسته آن و تعداد کمی از شرکایش در امور بشردوستانه که "بررسی شده و مورد تأیید هستند" توزیع می‌شود.

این نهاد جهانی در بیانیه‌ای اعلام کرد: "هیچ یک از پول‌های نقد وارده شده به افغانستان از سوی سازمان ملل به بانک مرکزی افغانستان سپرده نشده و به مقامات طالبان ارائه نشده است. اعلامیه‌های نهادهای جدای از سازمان ملل درباره محموله های پول این سازمان گمراه کننده و غیرمفید هستند."

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->