جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست خصمانه پارلمان اروپا علیه سپاه

  • کد خبر: ۱۴۶۱۶۹
  • ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۹
  • ۲
درخواست خصمانه پارلمان اروپا علیه سپاه
پارلمان اروپا درخواست قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست ادعایی تروریستی را رای گیری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پارلمان اروپا امروز با اکثریت آرا از اتحادیه اروپا خواست تا سپاه پاسداران را در فهرست ادعایی تروریستی این بلوک قرار دهد.

«چارلی ولمرز» عضو پارلمان اروپا با اعلام این خبر افزود که فردا امیدوارم اعضای اتحادیه اروپا قدم بعدی را برداشته و خواهان تعلیق برجام باشند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸
1
0
تروریست های بی شرف اروپایی که الان مثلا آدم شدند و ادعای حمایت از حقوق بشر دارند را باید بهشون جنایت ها و وحشی گری هاشون رو یاد آوری کرد و به آنها فهماند که با این غلطا نمی‌توانند مانع حرکت جمهوری اسلامی ایران بشوند و بدانند ما در رسیدن به اهدافمون و شکست استکبارانه دشمنان آمریکایی و اروپایی قدمی به عقب نمی‌گذاریم و هیمنه پوشالی آنها را درهم می‌شکنیم..
محمدرضا کیانفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
0
2
.
محمداسماعیل کوثری نماینده تهران در مجلس گفت: اروپا علیه سپاه اقدام کند ما هم می‌دانیم چکار کنیم.

آقای کوثری،
مثل روز روشن است چکار می‌کنید دقیقاٌ مانند دیگر ملتزمین عملی‌ی ولایت مطلقه‌ی فقیه بدون کوچترین تخلفی مو به مو کاری می‌کنید که ایشان به شما فرمان دهد.
معده را پر کرده‌ای دوش از خمیر و از فطیر، خواب آمد چشم پر شد کنچ می‌جستی بگیر.
ای خدا جان را پذیرا کن ز رزق پاک خویش، تا نماند چون سگان مردار هر لقمه پذیر.

سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی.
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی.
با تشکر از توجه شما.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->