گاردین خبر داد: نشت آب رادیواکتیو از پایگاه بمب هسته‌ای بریتانیا به دریا پژمان‌فر: خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند دستگیری حدود ۵۰۰ نفر در جریان اعتراضات حامیان فلسطین در لندن نماینده مشهد در مجلس: حدود ۳۰ میلیون جمعیت کشور درگیر بازی‌های رایانه‌ای هستند| نقش بازی در تأثیرگذاری از سینما بیشتر و پررنگ‌تر است اربعین؛ فرصتی مهم برای انتقال پیام ایستادگی در برابر محور غربی_عبری است اتحاد ۳ شیخ بارز دروزی علیه نیرو‌های الجولانی در السویداء قالیباف: جنگ شناختی و رسانه‌ای مؤثرتر از جنگ سخت و نظامی است السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد
سرخط خبرها

اقدام اروپا علیه سپاه؛ نقض حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران

  • کد خبر: ۱۴۶۳۴۴
  • ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۷
اقدام اروپا علیه سپاه؛ نقض حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران
توافق بر تروریست اعلام‌کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط اروپایی‌ها، نقض حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش شهرآرانیوز، سکینه سادات پاد دکتری حقوق عمومی در یادداشتی آورده است: توافق بر تروریست اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط اروپایی‌ها، نقض حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران و مداخله در ساختار‌های قانونی ورسمی است. دورهمنشینی اروپاییان برای اتخاذ یک تصمیم فاقد منشأ قانونی و سیاسی، عمق سردر گمی و نداشتن ابتکار عمل در مواجهه جوانمردانه است.

مطابق اصول یکصد و پنجاه و یکصد و پنجاه و یک  قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نهاد حاکمیتی است و تمامی اصول ۱۷۷گانه و فصول چهارده گانه قانون اساسی دارای اعتبار و مشروعیت هستند و هرنهاد اساسی شده در قلمرو قانون اساسی به مثابه ناموس حاکمیتی ایران است لذا مطابق اصول و قواعد بین المللی، تعرض به هیچ  یک از این نهاد‌ها پذیرفته نیست و جامعه جهانی مکلف به ایستادگی در مقابل نقض اصول پذیرفته شده و عرف دیپلماتیک و روابط میان دولت‌ها وملت‌ها است.

ملت رشید ایران دارای بلوغ و فرزانگی ست ونیازی به رفتار‌های قیم مابانه ندارد و در هیچ مقطعی از تاریخ ایران، به هیچ قدرتی برای مداخله در حریم سرزمینی وحاکمیتی باشکوه خود وکالت نداده است.  

شایسته است که جامعه حقوقی آزاد اندیش ایران، از مرز‌های قانونی و حریم حاکمیتی خود در انظار ملل و دول، جوانمردانه صیانت و دفاع کرده و مداخله سبک سرانه و پیرو مدارانه بی جهت قانونی با انجام تکلیف حرفه‌ای و تخصصی خود به چالشی برای نظام حیران حقوق بین الملل و بین الدول تبدیل کند.  

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بخشی از حریم حاکمیتی وقانونی ایران است و به‌عنوان ارگان نظامی، فرهنگی تاکنون از جان ومال وناموس وطن دفاع کرده است. درشرایط کنونی، نقش آفرینی تخصصی و میدان عمل حقوقی ما، دفاع از قانون اساسی به عنوان ناموس ملی ست.

کشور ها‌ی اروپایی که بار‌ها ۸۰ میلیون ایرانی رابدون هیچ تفکیکی تحریم کرده اند و حتی  اصول و قواعد حقوق بشر دوستانه راباتحریم پانسمان کودکان پروانه‌ای نقض کرده اند و حقوق بنیادین سلامت وبهداشت و رفاه و حق توسعه و زیست سالم نیزمستثنی نشده است که این بزرگترین تروریسم همه جانبه علیه یک ملت است.

حال اروپای باچنین سابقه معلوم الحال، نهادقانونی وحاکمیتی سپاه را که با سازماندهی مسؤولانه خدمات مهم وانسانی و بشری را در شرایط تحمیلی ناشی از تحریم سخت آمریکا واروپا به مردم ایران می‌رساند، به عنوان گروه تروریستی معرفی کند و رسما تصمیمی علیه مردم ایران ونقض حقوق آن‌ها اتخاذ کند.

در صورت تصویب این تصمیم نابخردانه وخلاف تمامی اصول و قواعد بین‌الملل، شاهد بازگشت به دوران قهقرای اروپای فاقد عناصر مدنیت و بربریت خواهیم بود.

امیدوارم عقلای اروپایی بدانند که اقدام علیه اصول قانون اساسی، اقدام علیه ملت ایران است و هزینه مقابله و رفتار غیرعادلانه با ملتها، نفرت پراکنی ست ودر نفرت پراکنی گفتگوی منطقی مفهوم ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->