خضریان: بیش از ۴۰ درصد سبد هزینه خانواده‌ها مربوط به مسکن است حمله هوایی پاکستان به شرق افغانستان در آستانه سفر هیئت‌ها به دوحه | ۱۷ تن جان باختند و ۱۴ نفر زخمی شدند رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: درباره اسنپ بک زمان بررسی برجام در مجلس بحث شد | با برجام در موشکی قدرت یافتیم بیانیه وزارت خارجه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت + متن کامل توضیحات ویتکاف درباره حمله اسرائیل به غزه: احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر، به ما خیانت شد رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح: به اقدامات دشمن توجه شود عراقچی در نامه‌ای به گوترش: قطعنامه ۲۲۳۱ به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است سفر هیئت پارلمانی ایران به ژنو برای شرکت در اجلاس IPU یورش اشغالگران اسرائیلی به مناطق مختلف کرانه باختری ایران اتهامات بی‌اساس مدیرکل سازمان امنیت انگلیس را رد کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد از حاکمیت لبنان حمایت کرد عراقچی: ادامه همکاری با آژانس در چارچوب توافق جامع پادمان و قانون مجلس است دستگاه قضایی بنگلادش خواستار اعدام نخست وزیر مخلوع شد جمعیت اعتلا: شرم‌الشیخ تحقیر ملت‌های منطقه با نام صلح بود برجام فردا (شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد دبه جدید اسرائیل برای کارشکنی در توافق غزه تا زمانی که نیرو‌های مسلح آمادگی داشته باشد، دشمن توان تعرض نخواهد داشت نام الجولانی از فهرست تروریسم‌های سازمان ملل حذف شد آیا عربستان به «پیمان ابراهیم» می‌پیوندد؟ آژانس انرژی اتمی با پایان اعتبار برجام، چطور برنامه هسته‌ای ایران را بررسی می‌کند؟ آیت‌الله علم‌الهدی: سیاست‌های ما در مقابله با آمریکا هیچ خطایی نداشته است | «روحیه مقاومت و ایستادگی» کلید موفقیت در ۴۵ سال پیروزی انقلاب طالبان: ایران آمادگی میانجی‌گری بین افغانستان و پاکستان را دارد لاریجانی به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت+ عکس (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ فلسطینی در تیراندازی اشغالگران در غزه زخمی شدند (۲۵ مهر ۱۴۰۴) کشته شدن ۷ نظامی پاکستان در نزدیکی مرز با افغانستان (۲۵ مهر ۱۴۰۴) حالت فوق‌العاده در پایتخت پرو اعلام شد (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ترامپ به صدور کیفرخواست برای بولتون واکنش نشان داد
سرخط خبرها

بهادری‌جهرمی: کولبر قاچاقچی نیست| دولت روحانی ذخیره‌سازی گاز را تعطیل کرد

  • کد خبر: ۱۴۶۴۵۸
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
بهادری‌جهرمی: کولبر قاچاقچی نیست| دولت روحانی ذخیره‌سازی گاز را تعطیل کرد
سخنگوی دولت گفت: در انتهای دولت اسبق کشور به مرحله‌ای رسید که شرکتی فعال شده بود گاز را برای مواقع پرمصرف ذخیره می‌کرد، ولی دولت سابق آن را تعطیل کرد. ما سعی می‌کنیم آن را مجدد احیا کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در نشست صمیمی با طلاب حوزه علمیه امام خمینی (ره) به تشریح ابعاد دشمنی استکبار جهانی با جمهوری اسلامی ایران پرداخت و اظهار داشت: بعد از انقلاب اسلامی، دشمنی استکبار جهانی با ما شبانه‌روزی بوده و لحظه‌ای از تلاش برای آسیب رساندن به ما غافل نشدند. در این اغتشاشات اخیر یک جنگ ترکیبی همه‌جانبه علیه ما صورت گرفت که جنگ رسانه‌ای یکی از ابعاد آن است. دشمنان در جنگ ترکیبی اخیر که در امتداد جنگ ۴۴ ساله آن‌ها با ایران بوده، تمام توان و امکانات خودشان را علیه کشور ما به کار بردند.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی در مورد وضعیت بازار خودرو و ثبت نام چندین میلیون نفر برای قرعه‌کشی خودرو یکی از خودروسازان گفت: دولت اعلام کرده که به تدریج به دنبال حذف قرعه‌کشی خودرو است، ولی میزان عرضه و تقاضا در این صنعت متناسب نیست و باید به تدریج آن را با افزایش تولید و عرضه اصلاح کنیم.

وی با اشاره به اینکه دولت بخشی از بازار خودرو را به بورس کالا برده است، بیان کرد: برآیند عرضه خودرو در بورس کالا با نرخی به مراتب پایین‌تر از بازار صورت گرفته است. البته تمام تصمیم‌گیری در این حوزه با دولت نیست و دولت باید در چارچوب قوانین موضوعه و سیاست‌های این حوزه، تصمیم بگیرد و اجرا کند.

سخنگوی دولت با اشاره به تلاش دولت سیزدهم برای اصلاح بازار خودرو ادامه داد: در شهریور ۱۴۰۰ واردات خودرو ممنوع بود و تولید خودرو حدود ۷۰۰ هزار بود، ولی اکنون واردات خودرو در چارچوب قانون انجام می‌شود و در ۱۰ ماه اول امسال رکورد تولید خودرو کل سال گذشته زده شد و پیش‌بینی تولید حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو تا انتهای امسال را داریم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری در مورد وضعیت نقش‌آفرینی دولت برای اصلاح مشکلات در حوزه فرهنگی کشور بیان کرد: اساساً حوزه فرهنگ دستوری نیست و نمی‌توان با صدور دستور در آن نقش ایفا کرد. در حوزه فرهنگ، سیاست‌گذار اصلی کشور شورای عالی انقلاب فرهنگی است و دولت خودش را در این زمینه مانند سایر موارد تابع قوانین و سیاست‌های کشور می‌داند.

بهادری جهرمی اضافه کرد: مسائل فرهنگی از دغدغه‌های دولت و شخص رئیس‌جمهور است و ایشان در سفر اخیرشان به استان یزد، در کنار تمامی جلسات، یک جلسه با فعالان فرهنگی این استان گذاشت. دولت نمی‌خواهد به دلیل مشکلات کشور در حوزه اقتصاد و تلاش‌اش برای رفع آن‌ها، مسائل فرهنگی نادیده گرفته شود. دولت سیزدهم به دلیل اهمیتی که به مسائل فرهنگی می‌دهد، ستاد هماهنگی فرهنگی متشکل از وزرای مربوطه و متولیان این حوزه در قوه مجریه را تشکیل می‌دهد.

سخنگوی دولت در پاسخ پرسشی در مورد تفاوت بین ارز ۴۲۰۰ تومانی در دولت سابق و نرخ ۲۸.۵۰۰ تومانی ارز نیمایی بیان کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی از محل فروش نفت که سرمایه عمومی کشور است به دست می‌آمد، ولی در سامانه نیما ارزی که ماحصل تجارت خارجی کشور است، وجود دارد که ما با آن بازار را کنترل می‌کنیم و باید به صورت نسبی ثابت بماند و ما به شیوه دستوری این کار را نمی‌کنیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص نگاه دولت به کولبران بیان کرد: دولت کولبران و واردکنندگان کالای ته‌لنجی را به عنوان قاچاقچی نمی‌شناسد و نگاه مثبت و حمایتی نسبت به این قشر دارد. دولت یک لایحه حمایتی برای ساماندهی فعالیت این عزیزان را تقدیم مجلس کرده و یک آئین‌نامه در این حوزه نیز تدوین کرده است.

بهادری جهرمی در بخش دیگری از سخنان‌اش در مورد وضعیت گاز کشور خاطرنشان کرد: متأسفانه در هشت سال دولت گذشته، برای تولید گاز در کشور ما فعالیت مناسبی صورت نگرفت و به عناوین مثال فاز ۱۱ پارس جنوبی را که می‌توانست تولید گاز کشور را افزایش دهد و در این شرایط بسیار کمک کند و حتی درآمد ارزی داشته باشد، سال‌ها معطل شرکت توتال و اروپایی‌ها کردند، ولی هم‌اکنون دولت سیزدهم با اتکا به توان داخلی درحال تکمیل آن است.

سخنگوی دولت اضافه کرد: در انتهای دولت اسبق کشور به مرحله‌ای رسید که شرکتی فعال شده بود که گاز را برای مواقع پرمصرف ذخیره می‌کرد، ولی دولت سابق آن را تعطیل کرد. دولت سیزدهم سعی می‌کند که ظرفیت‌هایی که دولت سابق آن‌ها را تعطیل کرد، فعال کند که یکی از آن‌ها همین ذخیره گاز است. البته ما باید برای مصرف گاز نیز سیاست‌گذاری کنیم که مدیریت شود.

وی در پاسخ به پرسشی در مورد دلایل اختلاف نظر دولت و مجلس در مورد رسیدگی به لایحه بودجه و برنامه توسعه گفت: در آئین‌نامه داخلی مجلس آمده سال‌هایی که دولت باید برنامه توسعه به مجلس ارائه دهد، تا خردادماه بایستی این لایحه را به مجلس ارسال کند؛ این درحالی است که سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه، شهریورماه امسال به دولت ابلاغ شد و طبق تفسیر قانون ارسال برنامه توسط دولت تا خردادماه سال آینده زمان داشت.

سخنگوی دولت ادامه داد: مجلس خواستار این بود که دولت برنامه توسعه را قبل از لایحه بودجه ارسال کند در حالی که بر اساس قانون، دولت باید تا ۱۵ آذرماه هر سال لایحه بودجه را به مجلس ارسال کند و طبیعتاً ما نمی‌توانستیم برنامه پنج سال کشور را در فاصله سه ماه بین ابلاغ سیاست‌ها و مهلت ارائه لایحه بودجه، تدوین و ارسال کنیم که در نهایت با توافق دولت و مجلس، رسیدگی به لایحه بودجه در دستورکار مجلس قرار گرفت و برنامه هفتم توسعه نیز به زودی تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->