دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

احضار مسئولان ورزش خراسان‌رضوی به دادستانی| تشکیل جلسه در پی ادعای تعرض به بازیکنان نوجوان یک تیم فوتبال+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۶۶۵۴
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰
احضار مسئولان ورزش خراسان‌رضوی به دادستانی| تشکیل جلسه در پی ادعای تعرض به بازیکنان نوجوان یک تیم فوتبال+ جزئیات
براساس پیگیری‌ها تا کنون شکایتی در دادستانی مشهد در ارتباط با موضوع اذیت و آزار ۱۵ نفر بازیکنان نوجوان یک باشگاه فوتبال ثبت نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس پیگیری‌ها جمعی از خانواده‌های نوجوانان شکایتی مبنی بر اذیت و آزار فرزندانشان به اداره ورزش و جوانان استان اعلام کرده‌اند که این شکایت در اداره ورزش و جوانان استان در حال بررسی است.

با دستور دادستان، مسئولان اداره ورزش استان برای ارائه توضیحات پیرامون این موضوع در مرجع قضایی حاضر خواهند شد و امروز در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد جلسه‌ای در خصوص این موضوع برگزار می‌شود.

طبق پیگیری‌ها تا کنون شکایتی در دادستانی استان در ارتباط با این موضوع ثبت نشده است و قاعدتا در صورت اعلام هرگونه شکایتی موضوع در دستور کاری این دادسرا قرار خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->