وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر نفت: ایجاد ۵۰ جایگاه سی‌ان‌جی جدید در سیستان و بلوچستان| ۵ شهر سیستان تا پایان امسال گازدار می‌شوند

  • کد خبر: ۱۴۷۲۷۷
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶
وزیر نفت: ایجاد ۵۰ جایگاه سی‌ان‌جی جدید در سیستان و بلوچستان| ۵ شهر سیستان تا پایان امسال گازدار می‌شوند
وزیر نفت وعده داد که ۵۰ جایگاه سی‌ان‌جی جدید در استان سیستان و بلوچستان ایجاد خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره تامین سوخت استان سیستان و بلوچستان به سفر دیروزش به همراه معاون اول رئیس‌جمهور به این استان اشاره کرد و اظهار داشت: در این سفر تصمیم‌های خوبی برای سوخت‌رسانی به سیستان و بلوچستان گرفته شد. در گذشته فرآورده‌های نفتی اعم از بنزین و نفت گاز و نفت سفید با تانکر‌های سوخت‌رسان و ریلی به سیستان و بلوچستان انتقال می‌یافت که مقرر شد احداث خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی در دستور کار قرار گیرد.

وزیر نفت ادامه داد: در این ارتباط مقرر شد خط لوله فرآورده‌های نفتی از جنوب کرمان تا زاهدان به طول ۵۲۰ کیلومتر و بار مالی ۵ هزار میلیارد تومان احداث می‌شود. احداث این خط لوله در شورای اقتصاد مطرح خواهد شد تا مصوب شده و کار اجرایی آن آغاز شود.

وی افزود: ظرف دو سال آتی مساله تامین فرآورده‌های استان در این اقدام میان مدت کاملا حل می‌شود. همچنین ۶۵ تانکر سوخت رسان به سیستان و بلوچستان اختصاص یافت تا طی ۲ سال آینده که خط لوله فرآورده نفتی احداث شود مشکلی در تامین سوخت این منطقه نداشته باشیم.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: ۵۰ جایگاه سی ان جی جدید و ۳۰ جایگاه بنزین نیز در سیستان و بلوچستان احداث خواهد شد که تجهیزات این جایگاه‌های جدید نیز به صورت رایگان از سوی وزارت نفت تامین می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه پیگیری وضعیت سوخت و انرژی در سیستان و بلوچستان به دستور رئیس جمهور انجام شد، اظهار داشت: با توجه به هوای سرد استان، خانوار‌های این استان سهمیه ماهانه ۲۰۰ لیتری نفت سفید داشتند که یک سهمیه ۱۰۰ لیتری دیشب مصوب شد که در مجموع ۵۰ میلیون لیتر خواهد شد.

اوجی افزود: به دستور معاون اول رئیس جمهور مقرر شد راه آهن نیز تعداد واگن مخزن دار برای تامین فرآورده‌های مورد نیاز استان اقدام کند.

وزیر نفت با بیان اینکه در زمینه گازرسانی اتفاقات خوبی در دولت سیزدهم رخ داده است، افزود: در ابتدای دولت کل خطوط انتقال و تزریق گاز به استان ۱۸ درصد بود که امروز به بیش از ۸۰ درصد رسیده ایم و اردیبهشت امسال خط لوله گاز از زاهدان به سیستان را گازدار کردیم و در حوزه سیستان ۵ شهرستان تا پایان امسال گازدار می‌شوند.

اوجی درباره شهرستان زابل نیز گفت: این شهر نیازمند ۵۰۰ کیلومتر شبکه گازرسانی بود که تاکنون ۴۷۰ کیلومتر آن انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->