جنگ قدرت بین مقامهای ارشد زن اروپایی پرواز پهپادهای مشکوک بر فراز پایگاه هوایی ناتو در بلژیک قطع دسترسی ۴۲ میلیون آمریکایی به برنامه کمک غذایی انهدام ۹۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است
سرخط خبرها

وزیر نفت: ایجاد ۵۰ جایگاه سی‌ان‌جی جدید در سیستان و بلوچستان| ۵ شهر سیستان تا پایان امسال گازدار می‌شوند

  • کد خبر: ۱۴۷۲۷۷
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶
وزیر نفت: ایجاد ۵۰ جایگاه سی‌ان‌جی جدید در سیستان و بلوچستان| ۵ شهر سیستان تا پایان امسال گازدار می‌شوند
وزیر نفت وعده داد که ۵۰ جایگاه سی‌ان‌جی جدید در استان سیستان و بلوچستان ایجاد خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره تامین سوخت استان سیستان و بلوچستان به سفر دیروزش به همراه معاون اول رئیس‌جمهور به این استان اشاره کرد و اظهار داشت: در این سفر تصمیم‌های خوبی برای سوخت‌رسانی به سیستان و بلوچستان گرفته شد. در گذشته فرآورده‌های نفتی اعم از بنزین و نفت گاز و نفت سفید با تانکر‌های سوخت‌رسان و ریلی به سیستان و بلوچستان انتقال می‌یافت که مقرر شد احداث خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی در دستور کار قرار گیرد.

وزیر نفت ادامه داد: در این ارتباط مقرر شد خط لوله فرآورده‌های نفتی از جنوب کرمان تا زاهدان به طول ۵۲۰ کیلومتر و بار مالی ۵ هزار میلیارد تومان احداث می‌شود. احداث این خط لوله در شورای اقتصاد مطرح خواهد شد تا مصوب شده و کار اجرایی آن آغاز شود.

وی افزود: ظرف دو سال آتی مساله تامین فرآورده‌های استان در این اقدام میان مدت کاملا حل می‌شود. همچنین ۶۵ تانکر سوخت رسان به سیستان و بلوچستان اختصاص یافت تا طی ۲ سال آینده که خط لوله فرآورده نفتی احداث شود مشکلی در تامین سوخت این منطقه نداشته باشیم.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: ۵۰ جایگاه سی ان جی جدید و ۳۰ جایگاه بنزین نیز در سیستان و بلوچستان احداث خواهد شد که تجهیزات این جایگاه‌های جدید نیز به صورت رایگان از سوی وزارت نفت تامین می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه پیگیری وضعیت سوخت و انرژی در سیستان و بلوچستان به دستور رئیس جمهور انجام شد، اظهار داشت: با توجه به هوای سرد استان، خانوار‌های این استان سهمیه ماهانه ۲۰۰ لیتری نفت سفید داشتند که یک سهمیه ۱۰۰ لیتری دیشب مصوب شد که در مجموع ۵۰ میلیون لیتر خواهد شد.

اوجی افزود: به دستور معاون اول رئیس جمهور مقرر شد راه آهن نیز تعداد واگن مخزن دار برای تامین فرآورده‌های مورد نیاز استان اقدام کند.

وزیر نفت با بیان اینکه در زمینه گازرسانی اتفاقات خوبی در دولت سیزدهم رخ داده است، افزود: در ابتدای دولت کل خطوط انتقال و تزریق گاز به استان ۱۸ درصد بود که امروز به بیش از ۸۰ درصد رسیده ایم و اردیبهشت امسال خط لوله گاز از زاهدان به سیستان را گازدار کردیم و در حوزه سیستان ۵ شهرستان تا پایان امسال گازدار می‌شوند.

اوجی درباره شهرستان زابل نیز گفت: این شهر نیازمند ۵۰۰ کیلومتر شبکه گازرسانی بود که تاکنون ۴۷۰ کیلومتر آن انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->