ویتکاف: اطمینان از پایبندی رژیم صهیونیستی به مرحله اول آتش‌بس هدف من از سفر به غزه بود بروجردی: اروپایی‌ها با فعال کردن «اسنپ‌بک» خودتحریمی انجام دادند نوبل صلح؛ جایزه‌ای که قرار بود نماینده وجدان انسانی باشد درخواست رئیس کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی طرح ملی هوش مصنوعی آخرین جزئیات از واقعه کشته شدن دیپلمات‌های قطری در مصر یک مقام صهیونیستی: آزادسازی زندانیان صهیونیست از صبح دوشنبه آغاز خواهد شد اولین واکنش رسمی مجمع تشخیص مصلحت به سخنان اخیر باهنر اقدام پاکستان در بستن پرترددترین مرز مشترک با افغانستان افزایش تنش میان فیلیپین و چین در نزدیکی جزیره موردمناقشه قالیباف: از هر ابتکاری برای پایان نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کنیم + فیلم ایران خواستار کاهش تنش بین پاکستان و افغانستان از طریق دیپلماسی شد واکنش ریاض به درگیری پاکستان و افغانستان آکسیوس: از ایران برای نشست غزه در مصر دعوت شده است دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد حکومت طالبان از پایان موفقیت‌آمیز عملیات علیه پاکستان خبر داد ولایتی: گروه‌های مقاومت ثابت کردند که راه کرامت و آزادی از مسیر جهاد و استقامت می‌گذرد اصلاح قانون مهریه مجدد به صحن علنی بازگشت غزه، طولانی‌ترین و پرهزینه‌ترین جنگ تاریخ رژیم صهیونیستی رسانه عبری: حماس کنترل نوار غزه را مجددا به دست گرفت حماس خروج رهبران خود از غزه را «بی‌معنا» دانست هلاکت یک نظامی رژیم صهیونیستی عراقچی: هیچ اعتمادی به رژیم صهیونیستی نیست | بنیان طرح ابراهیم خائنانه است ده‌ها کشته و زخمی در درگیری ارتش پاکستان با نیرو‌های طالبان در مرز افغانستان حضور ویتکاف و دختر ترامپ در جمع شهرک‌نشینان صهیونیست صلح در خاورمیانه، آشوب در واشنگتن! ایلان ماسک: دولت آمریکا اصلاح‌ناپذیر است
سرخط خبرها

حسن فیروزی در حال فرار از کشور بازداشت شد| فیروزی: به دلیل بدهی فرار کردم؛ یک روز هم در حوادث اخیر بازداشت نبودم

  • کد خبر: ۱۴۷۲۹۲
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴
حسن فیروزی در حال فرار از کشور بازداشت شد| فیروزی: به دلیل بدهی فرار کردم؛ یک روز هم در حوادث اخیر بازداشت نبودم
فردی که رسانه‌های ضد انقلاب در هفته‌های گذشته با انتشار تصاویر و فایل صوتی منتسب به او مدعی شده بودند در آستانه اعدام قرار داد و براثر شکنجه به کما رفته است، در جنوب کشور و حین فرار از مرز‌های آبی دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در هفته‌های اخیر رسانه‌های معاند و بازو‌های آن‌ها در فضای مجازی با انتشار تصاویری از فردی به نام حسن فیروزی، عملیات رسانه‌ای گسترده‌ای انجام داده و اخبار مختلفی درباره وضعیت نامساعد این فرد در زندان منتشر کردند.

درخصوص نامبرده ادعا‌ها و داستان‌های عجیب و مختلفی مطرح شده بود؛ از اینکه وی در زندان اوین در آستانه اعدام قرار دارد تا انتشار یک فایل صوتی؛ همچنین این دروغ مطرح شد که حسن فیروزی به دلیل شکنجه، به کما رفته است و خانواده‌اش او را در یک بیمارستان که محل و اسم آن را نمی‌دانسته‌اند ملاقات کرده‌اند.

حسن فیروزی در حال فرار از کشور بازداشت شد| فیروزی: به‌درخواست رسانه‌های خارج از کشور برایشان فایل صوتی می‌فرستادم

اما پس از بررسی‌های دقیق انجام شده، مرکز رسانه قوه قضائیه در اطلاعیه‌ای که در تاریخ ۲ بهمن ۱۴۰۱ منتشر کرد، اعلام نمود: فردی به نام حسن فیروزی با جرائم ذکر شده در ادعا‌های مطرح شده توسط معاندین، نه تنها طی ماه‌های گذشته حکم محکومیت و کیفرخواست، نداشته بلکه در هیچ کدام از زندان‌های ایران در بازداشت یا گذران دوران محکومیت نیز نیست.

برهمین اساس و پس از حجم تبلیغات گسترده معاندین روی نام حسن فیروزی که به قول و گفته دروغین آن‌ها تحت شکنجه‌های سخت قرار داشت و حتی از بدن کبود و زخمی خود از داخل زندان عکس به بیرون ارسال کرده بود، بررسی‌های فنی دستگاه‌های امنیتی درخصوص یافتن فردی با چنین مشخصاتی آغاز شد تا اینکه بلافاصله اطلاعات جدیدی از این فرد بدست آمد.

این فرد که به گفته خودش بنا به درخواست شبکه‌های رسانه‌ای معاند تصاویر و فایل‌های صوتی خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌داد، با اقدامات اطلاعاتی و امنیتی سربازان گمنان امام زمان (عج) و با دستور مقام قضایی در جنوب کشور دستگیر شد.

حسن فیروزی که روز سوم بهمن ماه و یک روز پس از اعلام خبر مرکز رسانه قوه قضائیه در حال فرار از مرز‌های کشور در محدوده آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران نزدیک جزیره قشم بازداشت و شب گذشته با پرواز شماره ۱۲۴۱ به تهران منتقل شده است در اولین اظهارات خود بیان کرد: در مدت زمان مفقودی به جنوب کشور رفته بودم.

وی همچنین درخصوص تصاویر و فایل‌های صوتی منتسب به خود گفت: فایل‌ها را خودم تهیه می‌کردم و به درخواست مدیران کانال و یک شبکه رسانه‌ای معاند تهیه و برایشان ارسال می‌کردم. از آن جایی که عکس‌‎های من در شبکه‌‎های مجازی به صورت گسترده منتشر شده بود، مدیران رسانه‌ای که با آن‌ها در ارتباط بودم از من خواستند تا دستورات و خواسته‌هایشان را اجرا کنم.

براساس گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، فیروزی در واکنش به اینکه آیا در هفته‌های اخیر در بازداشت بوده و مورد ضرب و شتم قرار گرفته گفت: من حتی یک روز هم در پی حوادث اخیر کشور دستگیر نشده و در بازداشت نبوده‌ام. هیچ جای بدنم کبود نیست و هیچ گاه تحت شکنجه قرار نگرفته‌ام.

حسن فیروزی در حال فرار از کشور بازداشت شد| فیروزی: به‌درخواست رسانه‌های خارج از کشور برایشان فایل صوتی می‌فرستادم

فیروزی در تشریح اقدام اخیر خود برای سناریوسازی بازداشت و شکنجه در زندان‌های ایران گفت:، چون به طلبکاران خود بدهی داشتم برای همین تصمیم گرفتم از خانه فرار کنم و به همین دلیل در تاریخ ۲۹ آبان ماه ضمن فرار از منزل سناریوی بازداشت و شکنجه خود را طراحی و آن را با اعضای رسانه‌های خارج از کشور مطرح کردم. قصدم این بود تا بتوانم از این داستان به نفع خودم استفاده کنم و با ربط دادن موضوع دستگیری‌ام به اتفاقات اخیر در کشور عنوان کردم که توسط ماموران امنیتی بازداشت و روانه زندان شده‌ام تا از دست طلبکاران نجات پیدا کنم.

قابل ذکر است پس از بازداشت و انتقال به تهران، اتهام تبلیغ علیه نظام و نشر اکاذیب به حسن فیروزی تفهیم شده و تحقیقات تکمیلی در مورد او و اقدامات مجرمانه‌اش در این پرونده ادامه دارد که متعاقبا اطلاع رسانی لازم در خصوص آن صورت خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->