فرمانده نیروی دریایی ارتش به توهم ترامپ پاسخ داد واکنش کرملین به نامه ادعایی «ترامپ» واکنش اژه ای به محکومیت دو وزیر از دولت سیزدهم در پرونده چای دبش پزشکیان: شرایطی به‌مراتب سخت‌تر از دوران دفاع مقدس داریم فشار‌های آمریکا بر عراق برای آزادی الیزابت تسورکوف، جاسوس موساد حمایت چین از مواضع کشور‌های اسلامی در قبال غزه آمار شهدای جنگ غزه به ۴۸ هزار و ۴۶۷ تن رسید (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ابلاغ مصوبه اصلاحی کنکور از سوی رئیس جمهور ادغام نیروی زمینی ارتش و مرزبانی در مرحله کارشناسی است + فیلم با حکم پزشکیان، اعضای شورای انقلاب فرهنگی در شورای ستاد راهبری و نظارت سلامت انتخاب شدند ترامپ کنگره آمریکا را تهدید کرد: ممکن است دولت تعطیل شود آغاز رزمایش آمریکا-کره‌جنوبی موسوم به سپر آزادی ۲۰۲۵ اخراج ۲ دیپلمات انگلیسی از مسکو| شرایط اخذ ویزای روسیه سخت‌تر شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) فرمانده نیروی زمینی ارتش: ۲۵۰۰ تک‌تیرانداز در ارتش آموزش دیده‌اند سردی روابط لندن و واشنگتن، در پی میزبانی گرم پادشاه انگلستان از زلنسکی چین: اداره نوار غزه باید تحت حاکمیت فلسطینی‌ها باشد| ابراز نگرانی پکن از فاجعه انسانی در سوریه برگزاری نشست توجیهی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ تلاش چین برای اتحاد مجدد صلح آمیز با تایوان نتیجه اتحاد مثلثی باکو-تل‌آویو-واشنگتن چه خواهد شد؟ حماس: طرح اشغالگران برای ازسرگیری جنگ در نوار غزه شکست خورده است | آزادی اسرای صهیونیست تنها از طریق مذاکره پاسخ‌های عراقچی، نمایندگان حاضر در کمیسیون امنیت ملی مجلس را قانع کرد هشدار رهبر جماعت اسلامی پاکستان: اسلام‌آباد از سرنوشت زلنسکی درس عبرت بگیرد میانجیگری به‌سبک آمریکایی‌ها: ترامپ به‌نمایندگی از روسیه، با اوکراین مذاکره می‌کند گوترش: امسال ۲۲.۹ میلیون نفر در افغانستان نیازمند کمک‌های بشردوستانه هستند ترامپ دستور داد: اخراج گسترده کارکنان سرویس ملی هواشناسی آمریکا واکنش عجیب ترامپ به برگزاری رزمایش دریایی میان ایران، روسیه و چین نسل‌کشی در غزه توسط صهیونیست‌ها؛ این بار با قطع آب و برق ترامپ: اوکراین با کمک‌های واشنگتن هم نمی‌تواند نجات یابد
سرخط خبرها

نماینده مجلس: فیلترینگ باید برداشته شود| اینترنت از نان شب هم برای مردم واجب‌تر است

  • کد خبر: ۱۴۷۳۳۷
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۸
نماینده مجلس: فیلترینگ باید برداشته شود| اینترنت از نان شب هم برای مردم واجب‌تر است
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس با بیان اینکه امروز اینترنت برای مردم از نان شب هم واجب‌تر است، گفت: فیلیترینگ باید برداشته شود چرا که مردم نگران سرنوشت کسب و کار  خود هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، امانقلیچ شادمهر در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۵ بهمن ماه) مجلس در تذکر شفاهی خود ضمن محکوم کردن هتک حرمت به مرجعیت اسلام و قرآن عظیم الشأن و نیز رفتار نابخردانه پارلمان اروپا را که نشان از اسلام هراسی و ایران هراسی دارد، گفت: سپاه مایه افتخار و مظهر آرامش و ظلم ستیزی و حافظ کیان اسلامی و امنیت منطقه است.

نماینده مردم گنبدکاووس ادامه داد: نابرابری فرصت‌های شغلی و عدم امنیت شغلی، رنجی است که جامعه غرب زده ما را گرفتار کرده است. صدای کسانی باشیم و باشید که صدایشان به جایی نمی‌رسد؛ مانند معلمان خرید خدماتی که در مناطق کم برخوردار مرزی و عشایری و مربیان قرآن و پیش دبستانی و صدای کارکنان و کارگزاران شرکتی دستگاه‌های اجرایی که با حداقل حقوق بیشترین کارایی را دارند. امروز ما باید صدای بی‌قدرتان جامعه باشیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز داشتن اینترنت به ویژه اینترنت پرسرعت برای مردم از نان شب هم واجب‌تر است، افزود: فیلیترینگ باید برداشته شود چرا که مردم نگران سرنوشت کسب و کار  خود هستند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در تذکری خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه و دولتمردان عنوان کرد: راه نجات کشور از برنامه توسعه ملی واقعی می‌گذرد نه با دستکاری واقعیت‌ها، نه با آمار و ارقام دروغین و آگاهی کاذب، نه با ژست و شعار، بلکه توسعه ملی با درک واقعیت‌های جامعه امکانپذیر است. اصرار بر روش‌های تجربه شده و پرهزینه و ناکارآمد، بحران را عمیق‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: با تمام احترامی که برای رئیس جمهور و نمایندگان عزیز قائلم، می‌گویم که هیچ شخصی در ایران حق ندارد تصمیم‌های شخصی بگیرد که رنج و سختی اش به مردم بماند، حتی قبوض نامتعارف برق و گاز که زندگی مردم را تحت‌الشعاع قرار داده و همچنین بحران‌ها که از حد متعارف فراتر رفته و فراگیر شده است.

شادمهر اظهار کرد: راه حل با مشارکت دانایان و رفتن به سوی برنامه کارآمد است، مسئولان بدانند در جامعه ما چه می‌گذرد، غالب مردم دچار سرگشتگی هستند، با درک واقعیت‌ها مردم دیگر به خیال پردازی‌ها و اوهام خنده دار می‌خندند و جوانان و زنان جامعه حس بی آینده بودن کرده اند. مهلک‌ترین پدیده حس بی آینده بودن است. جوانان و زنان جامعه را از قطار پیشرفت جا نگذاریم. گسل‌های میان نسلی و طبقاتی از معشیت برخاسته از تصمیم گیری غیرعقلانی مدیران است. یکبار هم که شده به جای متهم کردن دیگران خودتان را در برابر وجدانتان محکوم کرده و دست از روش‌های غلط بردارید.

وی افزود: مردم را همواره در آتش تغییر رفتارتان سوزانده اید، باور کنید که دیگر این همه تورم و دلار در نوسان، کمبود دارو و گرانی پهنه وسیعی از زندگی جامعه را تحت تاثیر خود قرار داده است. برنامه کارآمد، دیپلماسی فعال و ثبات باید بازگردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->