افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران طالبان فدراسیون شطرنج افغانستان را تعلیق کردند وزارت کار جریمه به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز را اعلام کرد توضیحات محمدکاظم کاظمی درباره چالش‌های زبان فارسی در افغانستان + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان ملل: سرشماری مهاجرین افغانستانی نمایانگر حسن نیت ایران است

  • کد خبر: ۱۴۷۳۴۹
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۹
سازمان ملل: سرشماری مهاجرین افغانستانی نمایانگر حسن نیت ایران است
رئیس دفتر نمایندگی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان اظهار داشت که سرشماری و شناسایی اتباع و مهاجرین افغانستانی جدید الورود در ایران حسن نیت این کشور را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مایکل والش» رئیس دفتر نمایندگی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و «اینا گلد کوا» سفیر نیوزیلند با «صادق رضادوست» مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور ایران درباره مسائل مربوط به مهاجرین دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار گفت: حضور نزدیک به ۶ میلیون مهاجر در ایران حسن نیت جمهوری اسلامی به مهاجرین و پناهندگان را نشان می‌دهد.

رضادوست نیز در خصوص جمعیت مهاجرین افغانستانی ساکن در ایران و همچنین پس از تحولات سال ۱۴۰۰ در افغانستان و روی کار آمدن دولت موقت طالبان گفت حضور مهاجرین به ویژه افراد جدیدالورود سبب بروز مشکلات زیادی در زمینه‌های مختلف در ایران گردید، اما با این حال پذیرای آن‌ها هستیم.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور ایران در ادامه خواستار حمایت‌های بیشتر در زمینه پذیرش مهاجرین افغانستانی در نیوزلند شد.

وی افزود: مردم افغانستان با توجه به همه مشکلاتی که دارند به تحصیل فرزندان خود اهمیت زیادی می‌دهند و این یکی از دلایل مهاجرت افغانستانی‌ها به جمهوری اسلامی ایران است، به طوری که در حال حاضر بیش از ۷۰۰ هزار دانش آموز و تعداد ۶۰ هزار دانشجوی افغانستانی در مدارس و دانشگاه‌های ایران در حال تحصیل هستند.

مایکل والش نیز ضمن قدردانی از جمهوری اسلامی ایران به خاطر پذیرش پناهندگان در طی بیش از ۴۰ سال و ارائه خدمات گوناگون به آن‌ها افزود: بعد از سقوط دولت پیشین افغانستان و روی کار آمدن دولت موقت طالبان، مهاجرین بسیاری از افغانستان به سایر نقاط جهان مهاجرت کردند و تعدادی نیز به کشور نیوزلند از طریق ایران وارد شدند.

وی در ادامه افزود: جمهوری اسلامی ایران در حمایت از پناهندگان زبانزد دیگر کشور‌ها است و باید از انتقال تجربیات آن در حمایت از پناهندگان استفاده شود.

اینا گلد کوا رئیس دفتر نمایندگی کمیساریای عالی سازمان ملل در این نشست با توجه به تحولات اخیر افغانستان و اعمال محدودیت‌های آموزشی برای زنان و دختران، ابراز نگرانی کرد.

وی همچنین در خصوص سرشماری و شناسایی اتباع و مهاجرین جدید الورود به ایران که جمعیت حدود ۶ میلیون نفر را به همراه دارد را نمایانگر حسن نیت جمهوری اسلامی ایران به مهاجرین و پناهندگان دانست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->