اولیانوف: آمریکا و اسرائیل هیچ مدرکی درباره ادعا‌های ضدایرانی خود ندارند یک نظامی صهیونیست در غزه با حمله مقاومت به ماشین جنگی اشغالگران به هلاکت رسید لغو جلسه محاکمه هفته بعد نتانیاهو (۸ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی ادعا‌ها درباره برگزاری مذاکرات با آمریکا را رد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: جایگاه احزاب در جامعه ولایی، نقش آفرینی در مدیریت است | تصمیم‌گیری قاطع و مدیریت رهبری، دشمن را غافلگیر کرد امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی کیست؟ حذف وثیقه خروج از کشور مشمولان برای زیارت عتبات عالیات در ماه‌های محرم و صفر ۱۴۰۴ جزئیات طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و دول متخاصم ادعای رسانه صهیونیستی: ایران قصد حذف وزیر جنگ اسرائیل را داشت وزیر خارجه آلمان علت حمایت کشورش از تجاوز به ایران را توجیه کرد تعداد شهدای نیروی دریایی ارتش درپی حمله رژیم صهیونیستی به ۴ تن رسید حضور هیئتی از رهبران حماس در مراسم تشییع شهدای اقتدار تأکید یک نماینده مجلس بر رسیدگی فوری به لایحه ساماندهی اتباع خارجی با توجه به شرایط کشور جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین سرلشکر موسوی: در صورت تکرار تجاوز پاسخ محکمی می‌دهیم
سرخط خبرها

قالیباف: مشکلات اقتصادی نتیجه حذف مردم از اقتصاد است| دشمن دنبال تجزیه‌طلبی از طریق ذهن هر یک‌نفر ایرانی است

  • کد خبر: ۱۴۷۴۰۷
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۸
قالیباف: مشکلات اقتصادی نتیجه حذف مردم از اقتصاد است| دشمن دنبال تجزیه‌طلبی از طریق ذهن هر یک‌نفر ایرانی است
رئیس مجلس با بیان این که اگر می‌خواهیم اصول انقلاب اسلامی را حفظ کنیم باید مردم را در محوریت اقدامات خود قرار دهیم، عنوان کرد: امروز هیچ تصمیمی بدون حضور مردم و نقش آفرینی آن‌ها جلو نمی‌رود و چنانچه تجربه گذشته نشان می‌دهد مشکلات اقتصادی امروز نیز به دلیل حذف مردم و دولتی شدن اقتصاد است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نشستی که با حضور حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در جمع رؤسای کمیته‌های ۲۹ گانه ستاد مرکزی دهه فجر و با شرکت رؤسای شورا‌های هماهنگی تبلیغات اسلامی استان‌ها به صورت وبیناری برگزار شد، تاکید کرد: در شرایط حساس کنونی باید یک دهه فجر باشکوه را داشته باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا (ره) که باید زندگی مادی و معنوی خود را مدیون آن‌ها بدانیم، اظهار داشت: به روح پرفتوح امامی درود می‌فرستیم که جز در راه خدا گامی برنداشت و جز برای خدا کلامی نگفت و در بیان عظمت ایشان همین بس که حضرت آقا می‌فرمایند این انقلاب بی نام خمینی در هیچ کجای دنیا شناخته شده نیست و باید قدر آن را با همه وجود دانسته و شکر آن را به جای آوریم که شکر آن نیز این است که در این مسیر گام برداشته، حرف زده و رفتار کنیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه انقلاب، ورود جدیدی به عرصه زیست ملت ما و همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان بود چرا که پیش از آن در یک کنج، خلوت و در حوزه‌های فردی و شخصی بود، بیان داشت: عزت مسلمانان در غرب آسیا که کشور‌های اسلامی هستند پیش از انقلاب شرایط دیگری داشت که انصافا امام (ره) و شهدا باعث احیای مجدد معنویت و عزت مسلمانان شدند که از افتخارات بزرگ است.

قالیباف همچنین با بیان اینکه انقلاب، مبانی و فرهنگی را وارد جامعه کرد که ما امروز به واسطه آن معنای استقلال، آزادی، مبارزه با ظلم، حمایت از مظلوم، دفاع از انسانیت، بشریت و حقوق بشر، مبارزه با ظلم و مردمسالاری دینی را می‌فهمیم، یادآور شد: ما باید قدر امروز خود را بدانیم که نقطه عطفی در زیست اجتماعی است.

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه دوره جدید و شروع انقلاب اسلامی دارای دو رکن اساسی به نام‌های امام و امت و رابطه میان آن‌ها است، عنوان کرد: از نگاه سیاسی امام (ره) این برداشت می‌شود که هیچ واسطه‌ای میان امام و امت نیست و ریشه شکل گیری انقلاب نیز در این ۲ بال اساسی است.

وی همچنین در ادامه تثبیت انقلاب، ادامه و حیات آن را در گرو رابطه امام و امت دانست و افزود: خواهشمندم تحقیق روندی در خصوص این ۴۴ سال داشته باشید که دشمنان ما چه در داخل و چه در خارج این هدف را داشته اند که میان امام و امت فاصله بیاندازند چنانچه در جنگ ترکیبی اخیر نیز دشمن در بیان و عمل خود جز با مردم و رهبری با کس دیگری کار نداشت که حاکی از اهمیت موضوع است و در هر حرکتی که داریم نباید از این موضوع غفلت کرد.

قالیباف در ادامه تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس نیز جز این نبود که با فرماندهی فرمانده کل قوا و بسیج که مدل سازماندهی شده افکار مردم بود، توانستیم  جنگ تحمیلی را مدیریت کنیم و مردم از منازل تا خط مقدم همه چیز را ساماندهی کردند، پس مشخص است که جایگاه مردم جایگاهی کلیدی و حساس است.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با تأکید بر اینکه در هر فتنه‌ای که شکل گرفت نیز مردم با حضور خود آب روی آتش شدند، ابراز داشت: امروز نیز این باور را دارم که اگر قرار است هر طرح نویی را در هر عرصه‌ای آغاز کنیم، مثلا در موضوع بزرگداشت دهه فجر و کلیه شعائر ملی، دینی و مذهبی دیگر همچنین موضوعات محیط زیستی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، بین المللی و هر پدیده دیگری باید با محوریت مردم باشد که اگر این نباشد محکوم به شکست است.

وی در ادامه با بیان اینکه ما نمی‌توانیم اصول ارزش‌های انقلاب را فراموش کنیم و اگر می‌خواهیم آن را حفظ کنیم باید مردم را در محوریت اقدامات خود قرار دهیم، عنوان کرد: امروز هیچ تصمیمی بدون حضور مردم و نقش آفرینی آن‌ها جلو نمی‌رود و باید روی آن خط قرمز کشید و چنانچه تجربه گذشته نشان می‌دهد مشکلات اقتصادی امروز نیز به دلیل حذف مردم و قرار گرفتن ۸۰ درصد اقتصاد در دست دولت  (به معنای عام) است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: اگر امروز تحولی در حوزه هوا فضا می‌بینید که جمهوری اسلامی جزء ۵ قدرت اصلی جهان است، به این دلیل بوده که مردم این صنعت را متحول کردند و از سوی دیگر اگر شاهد فلاکت صنعت خودروسازی هستیم به دلیل مدیریت دولتی است که بر آن حاکم بوده و مردم از آن حذف شده اند.

قالیباف در ادامه همین موضوع تاکید کرد: جنس قدرت ما از جنس قدرت سخت و مطلق نیست و این ابزاری محدود برای جایی محدود است. قدرت نرم ما قلب مردم بوده و یعنی همه چیز را باید متوازن دنبال کنیم و آنچه خودمان می‌پسندیم و گره کار ما مسئولان را باز می‌کند نباید اولویت باشد و باید تصمیماتی را بگیریم که بیشترین اثر را بر مردم می‌گذارد.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با تأکید بر اینکه جهاد تبیین باید به درستی و بدون تحریف، مسائل انقلاب و نظام را به گونه‌ای که زیبا و به موقع باشد، روایت کند، بیان داشت: باید این موضوعات به تصویر کشیده شود که مهم‌تر از کلام است همچنین تولید در فضای مجازی باید اصل قرار گیرد و اگر انقلاب نتواند در این فضا حاضر شود، دیر یا زود به حاشیه می‌رویم.

وی همچنین جهاد تبیین را جهاد توجیه ندانست و آن را جهاد منطق، مبنا و اصول معرفی و کرد و ادامه داد: بدون شک، منطق و خرد جمعی در این جهاد است و همه اقشار با هر سلیقه‌ای باید این را بپذیرند. ما به یک جهاد تصمیم در کنار جهاد تبیین نیازمندیم و باید مقیاس‌ها و معیار‌ها را مشخص کنیم و اگر این کار را نکنیم دشمن ذهن مردم را تغییر می‌دهد و وقتی ذهن مردم تغییر کند، باور‌ها و رویکرد‌ها نیز عوض می‌شود.

قالیباف افزود: تصور نکنید تجزیه امروز کشور همانند تجزیه‌طلبی‌هایی در خوزستان، کردستان و یا سایر استان‌ها است؛ امروز ۸۰ میلیون نفر جمعیت داریم که هر یک نفر از ما سهمی از این جغرافیا دارد و دشمن برای ذهن هر یک نفر به همان میزان تجزیه طلبی در نظر دارد و اینجاست که اهمیت جهاد تبیین مشخص می‌شود و جهاد تولید در اقتصاد نیز مکمل آن است که باید متوازن با هم پیش بروند.

رئیس قوه مقننه با اشاره به ۴ اصل هوشمندسازی، کارآمدسازی، شفاف سازی و مردمی سازی بیان کرد: این اصول باید در همه حوزه‌های مدیریتی، در قانونگذاری، اجرا و قضا مد نطظر قرار گیرد که از اساس و اصول ارزش‌های انقلاب اسلامی است و اگر به آن‌ها عمل نشود در واقع پا روی این اصول گذاشته شده است.

وی با بیان اینکه ایام سختی را در حوزه اقتصاد کشور می‌گذارنیم، گفت: دشمن در همه ابعاد با همه توان و به صورت همه جانبه علیه ایران اقدام می‌کند و همانگونه که قبلا نیز گفته‌ام جنگ احزاب در حال رخ دادن است چرا که همه دشمنان از هر گروهی با هم همدست شده‌اند از این رو باید اصل دخالت‌دادن مردم در امور به درستی انجام شود، به این معنا که بستر را در اختیار مردم قراردهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه دشمنان می‌خواهند «ما نمی‌توانیم» را گسترش دهد، تاکید کرد: دخالت مردم در امور باعث می‌شود شرایط اقتصادی به گونه‌ای پیش برود که بتوانیم در برنامه هفتم به ثبات اقتصادی برسیم و در واقع دولت نباید در اموری که مردم قادر به انجام آن هستند، دخالت کند. ما به عنوان فرزندان انقلاب باید نشان دهیم که انقلاب همچنان می‌تواند توفنده به کار خود ادامه دهد و در این راستا باید مشکلاتی را که خودمان به وجود آورده ایم به نحوی که تغییری در اصول داده نشود، جبران کنیم.

قالیباف با بیان اینکه امروز بهترین تبلیغ ایران اسلامی، کارآمدی دین در اداره جامعه است، عنوان کرد: این موضوع از هر حرف دیگری قاطع‌تر و مهم‌ترین وظیفه ما این است که مردم احساس کنند در سایه انقلاب اسلامی می‌توانند زندگی توأم با آرامش داشته باشند تا بتوانند به عبادت و بندگی خدا بپردازند. امیدواریم خداوند توفیق رهرویی در مسیر امام (ره) و شهدا را به ما و شما بدهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->