سامانه کنترل اردو‌های دانش‌آموزی راه‌اندازی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی میز هدایت تحصیلی با کمک مشاوران متخصص بیانیه وزارت دادگستری در محکومیت حمله تروریستی به دادگستری زاهدان فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تایید شیوع عفونت تنفسی در «پامیر» افغانستان توسط سازمان جهانی بهداشت

  • کد خبر: ۱۴۷۹۰۰
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۶
تایید شیوع عفونت تنفسی در «پامیر» افغانستان توسط سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز گذشته (شنبه) شیوع یک عفونت شدید دستگاه تنفسی را در میان ساکنان قرقیز روستای پامیر در استان بدخشان افغانستان را تایید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این سازمان بین‌المللی در رشته توییتی اعلام کرد که یک عفونت شدید دستگاه تنفسی در میان ساکنان قرقیز در روستای پامیر کلان واقع در استان بدخشان افغانستان شیوع یافته و باعث آلوده شدن ده‌ها نفر و مرگ ۱۷ تن از آنها شده است.

این سازمان گفته است که تا ۲۶ ژانویه (سه روز قبل)، شمار افراد آلوده‌ شده به این عفونت ۹۷ تن بوده است. همچنین برخی منابع خبری شمار قربانیان این بیماری را تاکنون ۲۱ تن اعلام کرده اند.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد که برای رسیدگی به حال بیماران تلاش می‌کند اما به‌ دلیل وجود راه‌های سخت و صعب‌العبور برای رسیدن به این روستا، امکان ارسال دارو و تجهیزات پزشکی دشوار است.

این سازمان گفته که در حال تدارک تجهیزات بیشتر برای آسیب‌دیدگان این محل است و بخشی از داروها و تجهیزات پزشکی را برای درمان بیماران به این منطقه ارسال کرده است. 

به گزارش ایندیپندنت، دو هفته پیش نیز وزارت خارجه قرقیزستان اعلام کرد که شیوع یک بیماری ناشناخته در میان قرقیزها در پامیر کلان، گزارش شده و شماری نیز به‌ دلیل ابتلا به این بیماری جان باختند. این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که به‌ دلیل نبود امکانات ارتباطی، یک هیئت را برای بازدید از محل و بررسی وضعیت این روستا به پامیر فرستاده است. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->