آغاز مرحله حذفی فوتسال بانوان جام برکت و کرامت افشای دلیل اخراج نوازی از استقلال سرخابی‌ها در کمیته اخلاق تاج: تعداد داوران VAR باید افزایش پیدا کند گندوز مشتری پیدا کرد تکذیب خبر مشاجره لفظی مدیرعامل ذوب آهن با بازیکنان تاریخ و ساعت بازی تراکتور و گل گهر سیرجان | عملیات بازگشت به صدر خارجی‌های پرسپولیس از ایران می‌روند سفیر ورزش ایران در نشست رهبران جوان المپیک کیست؟ پایان مسابقات اسب‌دوانی کشور پایان کار نوازی با استقلال ورزشگاه قدیمی شهر دوباره جان گرفت تاریخ و ساعت بازی ذوب آهن و استقلال | آبی‌ها به دنبال یک پایان خوش برای سال کابوس وار اعلام بازیکنان تیم ملی در غیاب استقلالی‌ها و تراکتوری‌ها استقلال در لیگ برتر به نفع پرسپولیس بازی نمی‌کند بازی تکراری ایران و روسیه در ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴ ویدئو | خلاصه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) نتیجه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) + ویدئو گل‌ها | صدر آخر سال سرخ شد سقوط تیم‌های پایه استقلال در فصل قهرمانی‌های پرسپولیس پخش زنده بازی پرسپولیس و ملوان (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

زمزمه‌های دعوای درستکار و دبیر

  • کد خبر: ۱۴۷۹۹۸
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶
زمزمه‌های دعوای درستکار و دبیر
سرمربی تیم ملی کشتی ایران چند وقتی است در تمرینات تیم ملی غایب است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غیبت‌های عجیب پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد همچنان ادامه دارد و همچنان خبری از نفر اول کادرفنی تیم ملی در برنامه‌های فنی و تمرینی آزادکاران نیست تا شایعات درباره شکرآب شدن رابطه وی با رئیس فدراسیون کشتی بیش از پیش شود. غیبت درستکار که در مرحله اول چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد در قالب مسابقات قهرمانی کشور سؤال‌برانگیز شده بود، تازه شروع کار بود و همچنان ادامه دارد.

بعد از آن مسابقات، درستکار هنوز در حوالی خانه کشتی و اردوی شاگردانش آفتابی نشده است و مربیان کم‌تجربه تیم، تمرینات قهرمانان جهان و المپیک را زیر نظر دارند. البته دبیر سعی کرده است با حضورش در اردو‌های تیم ملی و توصیه‌های فنی به آزادکاران تا حدودی این خلأ را جبران کند تا شاید کمی از بار منفی این غیبت کاسته شود. فارغ از غیبت درستکار در مسابقات و اردو‌های تیم ملی، او حتی در مراسم مناسبتی فدراسیون که پیش از آن حضوری فعال در آن‌ها داشت نیز غیبت دارد و حتی در مهم‌ترین مراسم این مدت که با حضور احمد دنیامالی، نماینده مجلس شورای اسلامی برای تقدیر از نایب قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد در جام جهانی آمریکا برگزار شد، نیز حضور نداشت.

سکوت درستکار و فدراسیون

با تمام این موارد، همچنان فدراسیون کشتی توضیح قانع‌کننده‌ای درباره غیبت سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات قهرمانی کشور، اردو‌های تیم ملی و عدم همراهی تیم ملی در مسابقات بین‌المللی نداده است و از طرفی خود این مربی هم سکوت کرده است، هر چند محسن کاوه، مدیر تیم‌های ملی کشتی آزاد در توجیه این اتفاقات گفته است که درستکار با هماهنگی قبلی نتوانست در مسابقات شرکت کند.

از سوی دیگر شایعاتی در فضای مجازی مطرح شده است که درستکار برای پیگیری امور شخصی خود و دیدار با خانواده‌اش راهی آمریکا شده است و این دلیل غیبتش در این مدت در ایران بوده است، هرچند همچنان هیچ منبعی این موضوع را تأیید یا تکذیب نکرده است و تنها کسی که می‌تواند توضیحات کاملی در این باره داشته باشد پژمان درستکار است تا با شفاف‌سازی در این خصوص از گمانه‌زنی‌ها و ایجاد شبهه جلوگیری کند.

با این حال به نظر می‌رسد انتقاد‌ها از درستکار که پیش از قبول هدایت تیم ملی هم ساکن آمریکا بود و رئیس فدراسیون کشتی با علم به این موضوع هدایت تیم ملی را به او سپرد، اوج گرفته و شرایط برای ادامه همکاری او با فدراسیون کشتی سخت شده است؛ چرا که باتوجه به حضور خانواده درستکار در خارج از کشور، سرمربی تیم ملی تمرکز لازم را برای رسیدگی به مسائل فنی تیم ملی ندارد و شاید بهتر باشد از بین این دو، یکی را انتخاب کند. به نظر می‌رسد در آینده نزدیک باید شاهد اتفاقات و اخبار عجیب‌تری در این زمینه باشیم. تیم ملی کشتی آزاد بر اساس اعلام قبلی قرار است تحت هدایت درستکار روز‌های ۱۲ تا ۱۶ بهمن در تورنمنت کرواسی شرکت کند و باید منتظر ماند و دید آیا سرمربی تیم ملی شاگردانش را در این سفر همراهی خواهد کرد یا از آمریکا راهی کرواسی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->