جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان | تلاش برای ثبات منطقه، محور گفت‌وگوها اقرار میدل‌ایست‌آی به شکست اسرائیل از ایران تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بررسی چالش‌ها و برنامه‌های فرمانده جدید نیروی انتظامی در فراکسیون اکثریت مجلس

  • کد خبر: ۱۴۸۲۳۷
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۰
بررسی چالش‌ها و برنامه‌های فرمانده جدید نیروی انتظامی در فراکسیون اکثریت مجلس
نایب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه امروز و در ایام بررسی بودجه ۱۴۰۲ سردار رادان با حضور در فراکسیون اکثریت مجلس، گزارشی از برنامه‌های آتی فراجا و نیاز‌ها و مطالبات این نیرو ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن پیرهادی نایب رئیس  فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه صبح امروز (سه شنبه ۱۱ بهمن ماه) این فراکسیون که با حضور فرمانده جدید نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و تعدادی از معاونان وی برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به آغاز کار فرماندهی جدید در فراجا و لزوم بررسی نیاز‌ها و مطالبات این نیرو و انتظارات از آن در فصل بودجه،  از سردار رادان دعوت شد تا در جلسه فراکسیون حضور پیدا کنند.

وی افزود:  در جلسه امروز ابتدا نمایندگان عضو به بیان مسائل و مطالبات ملی و منطقه‌ای از این نیرو پرداختند و در ادامه فرمانده فراجا پاسخ‌هایی را مطرح کرد.

پیرهادی خاطرنشان کرد: فرمانده فراجا تحلیل مختصری از شرایط عمومی کشور مرتبط با حوزه فعالیت خود مطرح و سپس به  موضوع مطالبات اعتباری و مشکلات پرسنل خدوم نیروی انتظامی، هوشمند سازی پلیس کشور، آموزش و تجهیز نیروی انسانی، توانمند‍‌سازی مهارتی و عقیدتی پرسنل، توسعه زیر ساخت‌های معیشتی و برنامه‌های امنیتی و فرهنگی پلیس در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی و جرائم پرداخت.

براساس این گزارش، در نهایت نمایندگان ضمن پیگیری مطالبات اجتماعی و انتظامی بر بالابردن سطح کمی و کیفی خدمت به مردم را تاکید و آمادگی خود را برای همکاری و تامین بیشتر نیاز‌ها تا حد مقدورات بودجه را به مجموعه فراجا اعلام کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->