اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

هشدار سقوط بهمن و یخبندان شبانه در شمال تهران

  • کد خبر: ۱۴۸۲۹۰
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۱
هشدار سقوط بهمن و یخبندان شبانه در شمال تهران
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران نسبت به احتمال یخبندان شبانه و سقوط بهمن در ارتفاعات شمالی و کوهستانی استان تهران هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حامد یزدی مهر، با اشاره به صدور هشدار زرد سازمان هواشناسی گفت:‌ برابر پیش‌بینی انجام شده از سوی سازمان هواشناسی از فردا چهارشنبه شب تا شنبه با کاهش چهار تا هشت درجه‌ای دمای هوا مواجه خواهیم بود و از این رو مدیریت بحران استان تمهیدات لازم را اتخاذ و توصیه‌های لازم را در این خصوص به دستگاه‌های امدادی و خدماتی ارائه کرده است.

یزدی مهر با بیان اینکه یخبندان شبانه به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات استان تهران برای چهارشنبه و پنجشنبه پیش‌بینی شده است گفت:  لازم است که شهروندان در این ایام از  تردد در جاده‌های کوهستانی به دلیل لغزندگی این مسیرها پرهیز کنند.

 مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به پیش‌بینی وزش باد شدید، کولاک برف در ارتفاعات در مدت زمان پیش بینی شده اشاره کرد و گفت:‌ احتمال سقوط بهمن در مناطق مستعد وجود دارد لذا توصیه اکید مدیریت بحران به مردم اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی حتی برای کوهنوردان و تیم‌های حرفه‌ای است.

وی افزود:‌ از کشاورزان و باغداران و گلخانه داران نیز می‌خواهیم نسبت به محافظت از محصولات و کنترل استحکام تأسیسات کشاورزی اهتمام داشته باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->