رضا عنایتی سرمربی سایپا شد وحید هاشمیان؛ تیغ دولبه برای پرسپولیسِ تشنه قهرمانی فدراسیون دوومیدانی: برای ورزشکاران بازداشتی وکلای قوی استخدام کردیم | هنوز هیچ اتهامی ثابت نشده است مذاکره مدیران پرسپولیس با علی دایی رضاییان با استقلال تمدید کرد بررسی مسیرهای صعود تیم ملی به مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ادعای درویش: کارتال از پرسپولیس غرامت نمی‌گیرد علی کریمی - استقلال، دوباره جدی شد وحید هاشمیان در یک‌قدمی نیمکت پرسپولیس مرادمند از استقلال جدا شد باشگاه پرسپولیس: قرارداد دورسون بند جدایی ندارد ناکامی بایرن مونیخ در جذب لویس دیاز مجوز حضور ساپینتو در ایران صادر شد زمان بازی‌های ال‌کلاسیکو در فصل جدید لالیگا (۲۶-۲۰۲۵) مشخص شد ادعای رسانه‌ ایتالیایی: اینتر برای جانشینی طارمی دنبال مهاجم چندپسته است پرونده حضور برانکو و اوسمار در پرسپولیس بسته شد رئیس فدراسیون والیبال پاسخ داد | پیاتزا به دلیل شرایط جنگی فسخ می‌کند؟ ورمزیار: جویباری استقلالی‌بودنش را زیر سؤال برده است
سرخط خبرها

حکیم زیاش در چلسی ماندنی شد!

  • کد خبر: ۱۴۸۳۵۴
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
حکیم زیاش در چلسی ماندنی شد!
اشتباه عجیب مدیران باشگاه چلسی مانع از انتقال حکیم زیاش، وینگر مراکشی، به پاری سن ژرمن در ساعات پایانی نقل و انتقالات ژانویه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پاری سن ژرمن مذاکراتی را برای به خدمت گرفتن زیاش با چلسی انجام داده بود و در ساعات پایانی پنجره نقل و انتقالات زمستانی برای جذب او با این باشگاه به توافق رسید.
این بازیکن شخصا علاقه زیادی به ترک استفموردبریج و حضور در پاری سن ژرمن داشت و تلاش کرد که مدیران این باشگاه را برای قبول پیشنهاد پاری سن ژرمن متقاعد کند.
در حالی که دو طرف بر سر قیمت این انتقال به توافق رسیده بودند و فرصت زیادی هم تا بسته شدن پنجره نقل و انتقالات در فوتبال اروپا باقی نمانده بود، اشتباه عجیب مدیران چلسی باعث شد که زیاش نتواند به صورت قانونی به پی‌اس‌جی ملحق شود.
روزنامه فرانسوی اکیپ مدعی شده که مدیران این باشگاه لیگ برتری در اقدامی عجیب سه بار مدارک اشتباهی را برای ثبت قرارداد زیاش ارسال کردند و در نهایت زمانی مدارک به درستی ارسال شد که پنجره بسته شده بود و امکان تایید قرارداد قرضی او با پی‌اس‌جی و ثبت آن وجود نداشت.
این اتفاق در حالی رخ داد که این بازیکن حتی آزمایش‌های پزشکی را هم با حضور در پاریس با موفقیت پشت سر گذاشته بود، اما حالا مجبور است بار دیگر به لندن برگردد و تا پایان فصل چلسی را همراهی کند.
این رفتار چلسی باعث عصبانیت شدید مدیران باشگاه پاری سن ژرمن شده است. آن‌ها قصد دارند امروز درخواستی برای بررسی دوباره مدارک ارسالی به یوفا و لیگ فرانسه ارائه دهند تا شاید اجازه ثبت قرارداد زیاش را پیدا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->