کدام کشورها، پنجشنبه (۳ فروردین ۱۴۰۲) را روز اول ماه رمضان اعلام کردند؟ ویدئو| تصاویری از پشت‌صحنه «رهنما»، ویژه برنامه تلویزیونی سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب در حرم رضوی موسیقی تحویل سال نو اثر کیست؟ + فیلم «رهنما»، ویژه برنامه تلویزیونی سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب پنجشنبه ۳ فروردین اول ماه رمضان است | هلال ماه با چشم عادی قابل رویت است برگزاری پویش کتابخوانی" کتاب تقریظ" رونمایی از نمایشگاه «سرمشق»، روایت سبک زندگی رهبر معظم انقلاب در مشهد  «صونا» و «برادارن لیلا» در راه جشنواره فیلم تگزاس آمریکا اکران بهاری «قطع فوری» با بازی زنده یاد علی انصاریان محمدرضا علیمردانی خواننده تیتراژ تاک‌شوی «طناز» شد «سلام فرمانده» بهترین سرود سال ۱۴۰۱ شد حال خوب «محمد کاسبی» در سال تحویل تیزری از سریال «نون خ ۴» در آستانه پخش + فیلم حسن سلطانی مجری برنامه «ماه خدا» در تلویزیون شد همه چیز درباره سریال "آتش و باد" + بازیگران، ساعت پخش و تکرار برنامه ویژه «خاله شادونه» در عید نوروز کنسرت‌ها در ماه رمضان میزبان مردم هستند  همه کنسرت‌های نوروزی خوانندگان پاپ در کیش و قشم + جزییات همه چیز درباره سریال "ضد حمله" + بازیگران، ساعت پخش و تکرار موزه سینما صاحب «گنجینه مستند» شد
خبر فوری

شبکه‌های رادیویی که جشنواره فیلم فجر را پوشش می دهند

  • کد خبر: ۱۴۸۴۳۱
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۱
شبکه‌های رادیویی که جشنواره فیلم فجر را پوشش می دهند
از امروز ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۱ چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر آغاز به کار کرد در این میان شبکه‌های مختلف رادیویی معاونت صدا همچون سال‌های گذشته به پوشش رسانه‌ای این رویداد مهم می‌پردازند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه رادیویی تهران با استقرار گزارشگران در کاخ جشنواره فیلم فجر پوشش رسانه‌ای از این جشنواره را بر عهده دارد.

برنامه «تهران من» از گروه اخلاق و زندگی شهروندی رادیو تهران در دو بخش به پوشش گسترده چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر می‌پردازد. گزارشگران شبکه غزاله نهانی و الهه مستوفی با استقرار در کاخ جشنواره واقع در پردیس سینمایی پارک ملت این رویداد فرهنگی کشور را پوشش می‌دهند.

برنامه «تهران من» ساعت ۱۸ از موج اف. ام ردیف ۹۴ مگاهرتز روی آنتن می‌رود، در این برنامه علاوه بر اطلاع‌رسانی از اخبار و رویداد‌های جشنواره فیلم فجر، با مسئولان و دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره گفتگو می‌شود.

مصاحبه با کارگردانان و فیلم‌سازان، بازیگران و منتقدان حاضر در جشنواره، از دیگر رویکرد‌های برنامه تهران من از رادیو تهران که درباره کم و کیف برگزاری آن و همچنین حواشی و تحلیل و بررسی فیلم‌های راه یافته به این دوره از جشنواره گفتگو می‌شود.

علاوه بر اینها؛ برنامه‌های «سعادت آباد» و «شهر آفتاب» از دیگر برنامه‌هایی است که به طور متناوب در طول برگزاری جشنواره آخرین اخبار و رویداد‌ها پیرامون جشنواره فیلم فجر را به سمع و نظر مخاطبان می‌رساند.

رادیو جوان «کافه رادیو» و «اینجا سینماست» را به پردیس سینمایی ملت می‌برد

شبکه رادیویی جوان از امروز ۱۲ بهمن ماه تا ۲۲ بهمن «کافه رادیو» را به پردیس سینمایی ملت می‌برد تا چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر به گوش مخاطبان برساند.

از عوامل برنامه می‌توان به مهدی شاه‌رضایی و سیروس رجبی تهیه‌کننده، علیرضا کنگرلو گوینده، مینو خانی کارشناس فیلم، زهره عبدالرحیم گزارشگر، هماهنگی فرزاد محمدی‌راد و ... اشاره کرد. این برنامه از ساعت ۱۵ تا ۱۶ از رادیو جوان پخش می‌شود.

ویژه برنامه «اینجا سینماست» از امروز ۱۲ بهمن ماه تا ۲۲ بهمن به تهیه‌کنندگی سمانه شهبندی از ساعت ۱۳:۱۵ دقیقه با تمرکز بر اکران‌های مردمی روی آنتن شبکه می‌رود. همه گزارشگران این ویژه برنامه هم نوجوانان شبکه هستند.

رادیو اقتصاد با «صنعت سینما» روی آنتن می‌رود

رادیو اقتصاد به دلیل ماهیت اقتصادی که دارد با ویژه برنامه «صنعت سینما» از ساعت ۱۷ تا ۱۹ به بخش جشنواره فیلم چهل و یکمین جشنواره فجر می‌پردازد که از ۱۲ تا ۲۲ بهمن روی آنتن شبکه می‌رود.

این ویژه برنامه با تمرکز بر حوزه فیلم فجر با عوامل فیلم صحبت می‌کند که هنوز مجریان این برنامه مشخص نشده است.

رادیو ایران با سه برنامه جشنواره فیلم فجر را انعکاس می‌دهد

رادیو ایران هم برنامه‌های «ایران امروز»، «باغ هنر» و «حوض نقره» شبکه را برای انعکاس جشنواره فیلم فجر در نظر گرفته است.

برنامه «ایران امروز» دوشنبه‌ها به تهیه‌کنندگی وحید بیات و اجرای شهاب شهرزاد ساعت ۱۲:۴۰ از رادیو ایران پخش می‌شود. در این ایام این برنامه با حضور مسعود نجفی، مدیر روابط عمومی چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر، محمود گبرلو، منتقد و کارشناس سینما و امیرحسین شریفی، متخصص حوزه فیلم و سینما پیرامون چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر گفتگو می‌کند.

«باغ هنر» از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۶:۰۰ به تهیه‌کنندگی وحید بیات، عبدالله علایی و گویندگی شهاب شهرزاد به گوش شنوندگان می‌رسد. برنامه «حوض نقره» هم جمعه‌ها ساعت ۱۸:۰۰ به تهیه‌کنندگی زینب برومند و با اجرای حمیدرضا رضایی پخش خواهد شد.

رادیو صبا با «هدهد صبا» به سراغ جشنواره فجر می‌رود

رادیو صبا با برنامه «هدهد صبا» و اخبار مربوط به تمامی بخش‌های جشنواره فجر را منعکس می‌کند. تهیه‌کننده برنامه رضا عزتی است، به‌طور کلی رادیو صبا با برنامه‌های توان هفت و هدهد صبا موضوعات فرهنگی کشور را در شبکه منعکس می‌کند.

رادیو گفتگو به دنبال «سودای سیمرغ» است

رادیو گفتگو برای پوشش چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر ویژه برنامه‌های «سودای سیمرغ» به تهیه‌کنندگی طالبی و «شب چراغ» را به تهیه‌کنندگی دهنوی را در نظر گرفته است. «سودای سیمرغ» از ساعت ۲۱ تا ۲۲ شب و «شب چراغ» از ساعت ۲۲ تا ۲۴:۰۰ بامداد همه روزه از ۱۲ تا ۲۲ بهمن روی آنتن شبکه می‌رود.

رادیو فرهنگ با «برداشت ۴۱» به استقبال فیلم فجر می‌رود

ویژه برنامه «برداشت ۴۱» امروز ۱۲ بهمن، ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۷:۳۰ از پردیس سینمایی ملت روی آنتن خواهد رفت. «برداشت ۴۱» به تهیه‌کنندگی غیور بستان‌آباد و گویندگی اسلام‌زاده و خانم خواجه نصیر است. علت انتخاب این دو مجری به این دلیل است که در حوزه تئاتر و سینما تخصص دارند.

«استودیو هشت» در کاخ جشنواره

«استودیو هشت» به تهیه‌کنندگی محمد بخشایش از محل برگزاری کاخ جشنواره روی آنتن می‌رود و به انعکاس اخبار جشنواره، حواشی و و گفتگو با شرکت‌کنندگان و هنرمندان خواهد پرداخت. برنامه «هفت» هم با اجرا و سردبیری بهروز افخمی به صورت رادیو - تلویزیونی همزمان با شبکه نمایش سیما روی آنتن رادیو نمایش هم خواهد رفت.

شبکه‌های رادیویی معارف، سلامت، قرآن، آوا و پیام برنامه‌ای برای پوشش جشنواره فجر ندارند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}