قطعنامه ضد روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید (۶ اسفند ۱۴۰۳)+جزئیات آرای کشورها ایران و سه کشور اروپایی درباره موضوعات هسته‌ای و رفع تحریم رایزنی کردند (۶ اسفند ۱۴۰۳) نتانیاهو همچنان فراری از جلسه محاکمه سرپرست اداره کل امور اتباع خارجی استانداری خراسان رضوی معرفی شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) عراقچی: جامعه بین‌المللی باید رژیم صهیونیستی را پاسخگو کند تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران (۶ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پزشکیان: «جشنواره کتاب رشد»، گامی برای هم‌افزایی فرهنگی و تعالی آموزش است مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» برگزار شد+ فیلم پزشکیان: برای تسهیل شرایط فرزندآوری منتظر تصویب یا اصلاح قانون نیستیم عراقچی: در دهه‌های اخیر، ایران با تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی رو‌برو بوده است نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین حضور یافتند عراقچی: تهدید امروز جهان بیش از ۱۲ هزار کلاهک هسته‌ای است پزشکیان بر طرح جمع‌آوری فاضلاب شهر‌های ساحلی تاکید کرد رژیم صهیونیستی برای آزاد کردن گروه هفتم اسرای فلسطینی شرط گذاشت (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد
سرخط خبرها

رئیس قوه قضائیه: باید بدون هیچ تبعیضی ملجاء و ماوای هر تظلم‌خواهی باشیم

  • کد خبر: ۱۴۸۵۳۴
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۵
رئیس قوه قضائیه: باید بدون هیچ تبعیضی ملجاء و ماوای هر تظلم‌خواهی باشیم
رییس قوه قضاییه گفت: باید در عمل ثابت کنیم که نظام جمهوری اسلامی با توجه به تجربیاتی که آموخته دنیا و آخرت، امنیت و سلامت و عزت و کرامت مردم را بیش از گذشته حفظ می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای در مراسم تجدید میثاق رئیس قوه قضاییه و مسئولان عالی قضایی با آرمان‌های امام راحل (ره) ادامه داد: از روح امام و شهدا مدد می‌طلبیم و از مردم و صاحب‌نظران و خیرخواهان کمک می گیریم تا در جهت تعالی کشور در تمام ابعاد موفق باشیم.

رئیس قوه قضاییه بیان کرد: امام بزرگوار نسبت به چند چیز تکیه داشتند؛ اول تعبد نسبت به احکام اسلامی بود، در عمل نشان دادند می‌توان دنیا و آخرت مردم، رفاه، امنیت، صلح، رفاقت و آزادی را برای همگان ایجاد کرد.

وی افزود: امام (ره) دنبال این بودند که صلح، آزادی، استقلال، کرامت، آرامش و تامین دین و دنیای همه را با احکام نورانی اسلام تامین کنند.

رئیس دستگاه قضا بیان کرد: امام (ره) به همه سفارش کردند که باید در این مسیر حرکت کنیم. برای تحقق این امر می‌فرمودند اگر می‌خواهید پیروز شوید وحدت کلمه و وحدت در جامعه داشته باشید. نسبت به وحدت بیش از بسیاری از موارد تکیه داشتند. برای مردم خالصانه و در جهت رضای خدا تلاش کردن؛ تکیه دوم ایشان بود. برای خودشان از این دنیا هیچ چیزی به غیر از خدمت نخواستند.

محسنی اژه‌ای گفت: امام (ره) تاکید فراوان بر مردم و به خصوص طبقات کمتر بهره‌مند از مواهب دنیایی داشتند. امام(ره) بر وحدت کلمه و توجه به مردم بسیار تاکید داشتند. امروز هم شیاطین اینها را هدف گرفته‌اند؛ این همه تبلیغات فراوان برای این است که بگویند نظام جمهوری اسلامی ایران کارآمد نیست.

وی افزود: امروز قوه قضاییه باید پناه همه مظلومین باشد. ما باید بدون هیچ تبعیضی ملجا و ماوای هر کسی که تظلم‌خواهی می‌کند، باشیم. باید هر کسی به قوه‌قضاییه مراجعه کرد و تظلم‌خواهی کرد به آن رسیدگی کنیم؛ اینکه از کدام جناح و جریان است نباید برای ما تفاوت داشته باشد.

رئیس دستگاه قضا بیان کرد: قوه‌قضاییه باید تمام تلاش خود را برای کمک به دولتمردان در جهت ایجاد رفاه مردم، تولید، تامین سرمایه گذاری و کمک به فعالین اقتصادی به کار بندد. اگر از لحاظ اقتصادی وابسته باشیم ممکن است از لحاظ سیاسی هم به ناچار کوتاه بیاییم. اگر احساس کردند که ما نمی‌توانیم عدالت اجتماعی را درست برقرار کنیم و دنبال منافع خودمان هستیم و نه برای مردم، دشمن از همین‌ها بهترین استفاده را می‌کند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->