جزئیاتی از ضربات ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی حضور رئیس جمهور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رئیس مجلس شورای اسلامی: محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی مطالبه‌ عمومی است شمار شهدای جنگ در غزه از مرز ۶۰ هزار نفر فراتر رفت سخنگوی کرملین: ایران، چین و کره شمالی متحدان ما هستند دادستانی تهران علیه طراح کاریکاتور توهین‌آمیز اعلام جرم کرد نمایش پوستر «نازیسم قرن ۲۱ را متوقف کنید» در نشست ابتکاری ایران در ژنو روزنامه سعودی: اسرائیل به دنبال تسلیم کردن کشور‌های منطقه است آیت الله علم الهدی: هیچ قلبی، پاک‌تر و آماده‌تر از قلب یک نوجوان برای درک حقیقت نیست | اربعین؛ مدرسه تربیت نسل آینده در مسیر سیدالشهدا (ع) رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد + فیلم کامل بیانات عقب نشینی تلویحی پزشکیان از لایحه فضای مجازی بدهکاری ۶ هزار میلیارد تومانی بیمارستان‌های دولتی به یک شرکت سرمایه‌گذاری دارو حضور عضو فراکسیون زنان مجلس در همایش بین‌المللی «روز اسلامی مقابله با خشونت علیه زنان» در بغداد رادان: پایش مرز‌ها در اربعین با پهپاد و دیگر وسایل هوشمند انجام می‌شود زیان ۹۳ میلیارد دلاری تغییرات اقلیمی برای آمریکا در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ عارف: در حال گذار از صنعت وابسته به ملی هستیم
سرخط خبرها

رهبر انقلاب: کاری کنید روحیه جهاد و مقاومت راه قطعی نسل‌ها پی‌درپی شود+ ویدئو

  • کد خبر: ۱۴۸۵۹
  • ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۲
رهبر انقلاب: کاری کنید روحیه جهاد و مقاومت راه قطعی نسل‌ها پی‌درپی شود+ ویدئو
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: باید روحیه جهاد و مقاومت به‌گونه‌ای نهادینه شود که راه قطعی نسلهای پی‌درپی قرار گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد کنگره دو هزار شهید استان بوشهر که در تاریخ ۲۳ آذر ۹۸ برگزار شده بود، صبح امروز، چهارشنبه۲۵دی‌ماه در محل این همایش منتشر شد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار، استان بوشهر را منطقه‌ای حساس و سرشار از افتخارات نظامی خواندند و افزودند: بوشهر تا سال‌های طولانی از حضور استعمارگران در این منطقه، در معرض تهدید دشمنان ایران بود، اما با هدایت عالمان دینی و فداکاری شهیدان عالی‌مقامی همچون رئیسعلی دلواری با قدرت در مقابل این تهاجم‌ها ایستاد.

رهبر انقلاب اسلامی برخاستن شهیدان نام‌آوری همچون دلواری، مهدوی، عاشوری و گنجی از بوشهر را نشان‌دهنده عمق فهم انقلابی و جهادی از اسلام در این منطقه و تکرار این حقیقت در نسل‌های مختلف دانستند و گفتند: کاری کنید که یاد این شهیدان و شخصیت‌های برجسته در ذهن نسل‌های جدید ماندگار شود.

ایشان با اشاره به دلاوری‌های شخصیت مجاهد و مدافع حریم کشور یعنی رئیسعلی دلواری در مبارزه با انگلیسی‌های متجاوز و همچنین ظرفیت بالای الگوسازی از شخصیتی مانند نادر مهدوی در تراز یک چهره مبارز بین‌المللی، تأکید کردند: متأسفانه بعضاً حتی اسم این شخصیت‌های برجسته برای نسل جدید ناآشنا است در حالی‌که دستگاه‌های تبلیغاتی باید فکر جهاد را با شاخص کردن چهره‌های بزرگ جهادی گسترش دهند و عمق ببخشند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با تأکید بر لزوم فراگیر کردن این احساس واقعی که تنها راه نجات، ادامه دادن راه شهیدان است، افزودند: کشوری برخوردار از انرژی، معادن، امکانات گوناگون و با جایگاه حساس جغرافیایی، تنوع اقلیمی و جمعیت ۸۰ میلیونی مانند ایران که مورد طمع قدرت‌ها است، باید بتواند با کار و جهاد خود را اداره کند تا عزت آن لگدکوب نشود، البته امروز به برکت انقلاب اسلامی، ملت ایران ایستاده است، اما باید روحیه جهاد و مقاومت به‌گونه‌ای نهادینه شود که راه قطعی نسل‌های پی در پی قرار گیرد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->