پخش سریال علمی‌تخیلی «آغاز» از شبکه تماشا + زمان پخش آغاز دوبله کارتون آن‌شرلی با صدای نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد بزرگمهر حسین‌پور: عامدانه از کارتون مطبوعاتی فاصله گرفتم کنسرت تلفیقی کیاوه در فیلم نت | صدایی الهام‌گرفته از فرهنگ و طبیعت لرستان «شفرونی» یک رئالیتی‌شوی جدید برای نمایش خانگی بن افلک و مت دیمون با فیلم جنایی «ریپ» در نتفلیکس اکران عمومی مستند «موتورسواران» در سالن همایش‌های آستان قدس رضوی روایت نقاشی‌ها | نگاهی به نمایش «گالری نقاشی» که روی صحنه پردیس تئاتر مستقل مشهد رفته است استاد ارشد انجمن | درباره سیدحسین میرخانی که امروز ۴۳ سال از درگذشت او می‌گذرد فیلم «تلماسه ۳» ساخته می‌شود مخاطرات یک عاشق بی ترمز | درباره سریال «تاسیان»، ساخته تینا پاکروان آموزش داستان نویسی | سه گام اژد‌ها (بخش چهارم) دروازه توسعه | درباره مفاهیم و ابعاد مختلف توسعه و نقش انکارناپذیر رسانه در آن شهرام حقیقت‌دوست، بازیگر سینما و تلویزیون، عزادار شد + عکس
سرخط خبرها

ماجرای انصراف فیلم «۴۸ ساعت» از حضور در جشنواره فجر

  • کد خبر: ۱۴۸۶۵۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۲
ماجرای انصراف فیلم «۴۸ ساعت» از حضور در جشنواره فجر
مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر به حاشیه‌سازی‌ها درباره انصراف فیلم رزروی «۴۸ ساعت» واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود نجفی درباره دو محل برگزاری جشنواره و نقطه نظراتی که درباره این تفاوت‌های امسال با سال گذشته مطرح می‌شود، گفت: چند سال بود که دو مقر اصلی برای جشنواره درنظر گرفته می‌شد. یک سال‌هایی ملت و چار‌سو و یک سال‌هایی میلاد و چارسو و اتفاق جدیدی نیست. خصوصاً که امسال پردیس ملت به بخش ملی اختصاص پیدا کرد و برج میلاد برای بخش بین‌الملل درنظر گرفته شد. در برج میلاد غرفه‌ها، محل بازار و حضور میهمانان خارجی درنظر گرفته شد و در پردیس ملت تقاضای رسانه‌ها را سعی کردیم پاسخ بدهیم.

او در واکنش به وارونه جلوه دادن استقبال مخاطبین و موج‌های رسانه‌ای عجیب و غریب برای حضور پیدا نکردن هنرمندان در جشنواره گفت: ما امسال سکوت کردیم تا جشنواره شروع و دیده شود. گفتند روز اول جشنواره عکاس نیست و خلوت است. یعنی گفتند که رسانه‌ها جشنواره را تحریم کرده‌اند. این اتفاق در حالی است که تقریباً همه رسانه‌های اصلی کشورمان، روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های تخصصی در پردیس ملت و برج میلاد نماینده دارند. همین موضوع بهترین پاسخ برای آن ادعا‌ها است. علاوه براین، بیش از ۱۴۰ منتقد را داریم و رسانه‌های خارجی حضور فعالی دارند و اتفاقات را اطلاع رسانی می‌کنند. همزمان با شروع بخش بین‌الملل و ۱۶ بهمن ماه، گروه‌های خبری خارجی هم برای پوشش اخبار بخش بین‌الملل حضور خواهند داشت.

نجفی در خصوص حواشی فیلم رزروی "۴۸ ساعت" و انصرافش از جشنواره، توضیح داد: امروز دیدم راجع به انصراف فیلمی که در بخش رزرو است، موضوعاتی مطرح شده است؛ فیلمی که در بخش رزرو است، انصرافش محلی از اعراب ندارد. این فیلم عضو فیلم‌های بخش اصلی و سینما‌های مردمی و پردیس رسانه نبوده که حالا انصرافش بخواهد خیلی این طوری جای کار داشته باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->