ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی: دولت از نوآوری و تولیدات دانشی حمایت می‌کند رسایی در صحن علنی مجلس: فرزندان عارف و مدنی‌زاده دوتابعیتی هستند + پاسخ رئیس مجلس بیانیه تل‌آویو درخصوص رایزنی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران ارجاع گزارش آتش سوزی بیمارستان رشت از سوی مجلس به قوه قضائیه اعتراضات به قوانین ضد مهاجرتی ترامپ به شهر‌های دیگر آمریکا کشیده شد تمجید سرلشکر موسوی از عملیات متهورانه وزارت اطلاعات علیه رژیم صهیونیستی ارتش ۲۰ میلیونی در فضای مجازی بقائی: گزارش اخیر مدیرکل آژانس نشانه بارز رویکرد سیاسی و جهت‌دار کشور‌های اروپایی و آمریکا است سیاست‌های مهاجرتی ترامپ چه تبعاتی از نظر امنیتی دارد؟ نهضت ارتقای کیفیت آموزش هم‌پای مدرسه‌سازی آغاز می‌شود صحن علنی مجلس با بررسی دستورات هفتگی آغاز شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اولویت هر کشوری آموزش‌ و‌ پرورش است | موفقیت «نهضت مدرسه‌سازی»، در گرو مشارکت مردمی کشف اسناد همکاری پنهان آژانس با رژیم صهیونیستی جلسه غیرعلنی مجلس با حضور وزیر کشور آغاز شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سرنشینان کشتی مادلین به فرودگاه بن‌گوریون منتقل شدند دامنه اعتراضات خیابانی به دالاس و آستین در تگزاس کشیده شد + فیلم زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات افتتاح ۱۰ هزار واحد مسکونی با حضور رئیس‌جمهور 

  • کد خبر: ۱۴۸۷۲۲
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
جزئیات افتتاح ۱۰ هزار واحد مسکونی با حضور رئیس‌جمهور 
با حضور رییس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی در روز ودلات امام علی (ع)، ۶ هزار و ۸۳۸ واحد مسکونی در پرند و ۳ هزار و ۱۶۲ واحد مسکونی روستایی در سراسر کشور افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز ۱۵ بهمن ماه همزمان با ایام الله دهه فجر و روز ولادت امام علی (ع) با حضور رییس‌جمهور، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و دیگر مسئولان ملی و استان در شهر پرند، ۶ هزار و ۸۳۸ واحد مسکونی در پرند و ۳ هزار و ۱۶۲ واحد مسکونی روستایی در سراسر کشور افتتاح شد.

مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در بیان توضیح این افتتاح‌ها در پرند و سراسر کشور اعلام کرد: امروز طبق قولی که به رییس‌جمهور دادیم ۶ هزار و ۸۳۸ واحد مسکونی تکمیل شده مسکن مهر در شهر پرند تکمیل و به مردم تحویل شد. همچنین امروز علاوه بر این واحد‌ها ۳ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور افتتاح شد که در مجموع واحد‌های افتتاح شده و تحویلی به مردم به بیش از ۱۰ هزار واحد رسید.

وزیر راه و شهرسازی افزود: بخشی از واحد‌های تحویلی واحد‌های باقیمانده  مسکن مهر بود که متقاضیان آن سال‌های سال منتظر تکمیل آن‌ها بودند که بعد از دستور رییس جمهور و تمهیدات در نظر گرفته شده، تجهیز منابع انجام و این واحد‌ها تکمیل و تحویل مردم شد.

وی گفت: اتمام پروژه‌های باقیمانده مسکن مهردر کنار اجرای طرح نهضت ملی مسکن از اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی است.

بذرپاش ضمن بازدید از واحد‌های تکمیل شده، توضیح داد: سیاست وزارت راه و شهرسازی علاوه بر احداث و تکمیل واحد‌های مسکونی، تامین خدمات روبنایی است که در جریان این افتتاح‌ها، همزمان دو مدرسه، دو مسجد، مجموعه ورزشی، حسینیه با حدود ۱۵۰ میلیاردتومان سرمایه‌گذاری افتتاح شده است.

وی تصریح کرد: یکی از سیاست‌های مهم وزارت راه و شهرسازی، توسعه سرانه‌ها در شهر‌های جدید و شهرک‌هاو سایرمناطق است تا با این شیوه‌ها به زیست و زندگی بهتر مردم کمک کنیم.

بذرپاش از افتتاح‌های دیگری نیز در سایر نقاط کشور هم در مناطق شهری و هم در مناطق روستایی در آینده خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->