پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دریادار سیاری: توان دفاعی ارتش در مرز‌ها آن‌قدر بالاست که در مقابل هر تهدیدی می‌ایستیم

  • کد خبر: ۱۴۸۷۲۹
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
دریادار سیاری: توان دفاعی ارتش در مرز‌ها آن‌قدر بالاست که در مقابل هر تهدیدی می‌ایستیم
معاون هماهنگ‌کننده ارتش از توان بالای دفاعی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرز‌های زمینی خبر داد و گفت: ارتش امروز در مقابل هر تهدیدی می‌تواند بیاستد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار حبیب الله سیاری با اشاره به نشستی که اخیرا با نمایندگان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس پیرامون بودجه حوزه دفاعی کشور داشت، گفت: مباحث مربوط به بخش دفاعی کشور در حوزه زمینی، هوایی و دریایی را مطرح کردیم، نمایندگان با مسائل و مشکلات فعلی این حوزه آشنا شدند هرچند با این مباحث آشنایی کامل دارند، زیرا این عزیزان به صورت مستمر از مقر‌های حوزه دفاعی بازدید دارند و به آن‌ها سرکشی می‌کنند.

معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: در جلسه‌ای که با نمایندگان داشتیم پیشنهاد‌هایی برای ارتقای توان دفاعی کشور مطرح کردیم تا منابع و برنامه‌های بهتر و بیشتری را در بودجه سال ۱۴۰۲ و برنامه پنج ساله هفتم پیش‌بینی کنند. متناسب با تهدیدات احتمالی آینده، منابع مالی را برای حوزه دفاعی کشور برآورد می‌کنیم و بر مبنای آن‌ها نیازمندی‌های خود را مشخص و برای تامین این نیازمندی‌ها در ابعاد مختلف، پیشنهاد‌هایی را مطرح می‌کنیم.

امیر دریادار سیاری یادآور شد: پیشنهادات خود را در کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح کردیم و درباره آن‌ها بحث کردیم، قرار شده این پیشنهادات توسط نمایندگان در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲ طرح و پیگیری شود،  متاسفانه بودجه‌ای که برای سال ۱۴۰۲ در لایحه دولت دیده شده، کافی نیست و از این رو پیشنهاد‌هایی را به کمیسیون دادیم تا دنبال کنند.

معاون هماهنگ کنده ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال چه خبر خوبی برای مردم دارید، گفت: توان دفاعی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرز‌های زمینی آنقدر بالاست که امروز می‌تواند در مقابل هر تهدیدی بیاستد، امیدواریم مجلس هم حمایت کند که این توان هر روز بیشتر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->