نماینده مجلس: رئیس جمهور در نیویورک پیام آور صلح و اقتدار باشد معاون رئیس جمهور: قوه قضائیه دست پرقدرت حفاظت از محیط زیست است | فرهنگ سازی برای احترام به محیط زیست ضروری است ارتش رژیم صهیونیستی حملات زمینی برای اشغال کامل غزه را آغاز کرد ترامپ از «نیویورک تایمز» شکایت کرد پزشکیان مرکز درمانی شهید فیاض بخش تهران را افتتاح کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) عارف از هنرمندان ایرانی خارج از کشور برای بازگشت به وطن دعوت کرد علی لاریجانی به عربستان سعودی سفر کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مجمع تشخیص نظر خود را درباره لایحه حمایت از ایرانیان خارج کشور اعلام کرد دبیرکل اکو: موقعیت جغرافیایی خاص ایران آن را به یک هاب تجاری و ترانزیتی تبدیل کرده است سخنگوی قوه قضائیه: هرجا دولت نیاز به کمک داشته باشد، آماده‌ایم ورود کنیم | پیش بینی می‌کنیم حداقل ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر مشمول عفومعیاری اخیر خواهند شد نشست مشترک معاون استاندار با اعضای هیئت امنای اتاق اندیشه ورز تبلیغ حوزه علمیه خراسان برخورد جدی پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی و تخلفات صدور گواهی عراقچی در همایش اکو: کشورهای زیادی تمایل دارند بین ایران و آمریکا میانجیگری کنند جزئیات دومین همایش ملی ایران و سازمان اکو اعلام شد هشدار وزیر خارجه آمریکا به حماس | فرصت بسیار کوتاهی برای پذیرش توافق دارید تشریح جزئیات قطعنامه پیشنهادی ایران با موضوع ممنوعیت تعرض به تأسیسات هسته‌ای رئیس جمهور در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد را تبریک گفت دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر
سرخط خبرها

خواهش‌های مکرر زلنسکی از ماکرون برای تماس با پوتین!

  • کد خبر: ۱۴۸۷۸۲
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۹
خواهش‌های مکرر زلنسکی از ماکرون برای تماس با پوتین!
سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در اظهاراتی غافلگیرکننده درباره تماس رئیس جمهور این کشور با همتای روس وی، رئیس جمهور اوکراین را رسوا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آنه کلر لوژاندر می‌گوید که تماس‌های تلفنی امانوئل ماکرون، رئیس جمهور این کشور با ولادیمیر پوتین، همتای روس وی، عمدتاً به درخواست «ولودیمیر زلنسکی (رئیس جمهور اوکراین)» صورت گرفته است! این در حالی است که زلنسکی همواره به طور علنی مدعی شده که هرگز به شخصه با پوتین حرف نخواهد زد و علاوه بر این، مذاکرات صلح با رهبر روسیه را غیر قانونی اعلام کرده است!

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه درباره این تماس‌ها گفت: ماکرون عمدتاً به درخواست زلنسکی با پوتین تماس می‌گیرد و برای حفظ کانال گفتمان و مذاکره، همواره با متحدان‌مان همکاری می‌کند.

کی‌یف هرگز اقرار نکرده که زلنسکی برای صحبت کردن با پوتین به حامیان غربی‌اش فشار می‌آورد و علاوه بر این، رئیس جمهور اوکراین اکتبر پارسال با امضای فرمانی، مذاکره با مسکو را ممنوع اعلام کرد مگر اینکه «رئیس جمهوری دیگر» جایگزین پوتین شود. با توقف رسمی مذاکرات بین کی‌یف و مسکو، زلنسکی به دفعات متعهد شده تا برای تصرف قلمرو روسیه از جمله شبه‌جزیره کریمه که اوکراین مدعی مالکیت آن است، از زور استفاده خواهد کرد.

در بین رهبران غربی، ماکرون یکی از معدود نفراتی بوده که تماس با پوتین را حفظ کرده است. از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین که حدود یک سال از آن گذشته اشت، هم او و اولاف شولتز، صدراعظم آلمان دائماً با پوتین در تماس بوده‌اند.

لوژاندر می‌گوید که در مقطعی «اوکراینی‌ها به این نتیجه خواهند رسید که وقت مذاکره فرا رسیده و به همین دلیل معتقدیم که حفظ کانال گفتمان سودمند است.»

رهبران کشورهای شرق اروپا، ماکرون و شولتز را به دلیل تماس و گفت‌وگو با پوتین محکوم کرده‌اند. کاجا کالاس، نخست وزیر استونی تابستان پارسال گفته بود که «چرا با او (پوتین) حرف می‌زنید؟ او جنایتکار جنگی است! احساس می‌کنم اگر همه دائماً با او تماس بگیرند، او این پیام را نمی‌گیرد که منزوی شده است!»

ماکرون درعین دفاع از مکالمه و گفتمان با پوتین، به طور آشکارا درباره لزوم دستیابی به یک توافق آتش‌بس که «روسیه را تحقیر نکند»، صحبت کرده و همزمان برای ارتش اوکراین سلاح فراهم آورده است. پارس ماه گذشته اعلام کرد که برای اوکراین زره‌پوش پیاده‌نظام ارسال خواهد کرد و رئیس جمهور فرانسه نیز هفته گذشته امکان ارسال جنگنده برای کی‌یف را رد نکرد. مسکو به دفعات تاکید کرده که کشورهای غربی تأمین‌کننده سلاح برای اوکراین، به طور غیر رسمی در جنگ دخیل هستند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->