برگزاری نشست «پایبندی به حقوق بین الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین المللی» به ابتکار ایران در ژنو اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی چالش‌های بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در حوزه قانون‌گذاری نماینده مجلس: تنها راه نجات تالاب شادگان اتصال رودخانه کارون به رود جراحی است هیچ مشکلی برای ترخیص خودرو‌های وارداتی وجود ندارد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر شفاهی نماینده مجلس: ارز ترجیحی به جای تخصیص به سوداگران در اختیار برنجکاران قرار گیرد نگرانی رژیم اسرائیل از بازتاب گسترده قحطی در غزه در رسانه‌های جهان آقای عراقچی، مصوبه مجلس درباره تعلیق همکاری با آژانس را منکر نشوید + ویدئو وزیر نیرو: برای دریافت پول واقعی آب از بدمصرف‌ها، طرح ارائه داده‌ایم اعتصاب غذای سرنشینان کشتی «حنظله» ظهوریان: صرفا معاملات با هدف سوداگری مشمول مالیات بر سفته بازی می‌شود تکلیف مجلس به دولت برای جذب سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور | دفتر تسهیل سرمایه‌گذاری در سفارتخانه‌ها تأسیس می‌شود انتقاد شدید سازمان عفو بین‌الملل به کوتاهی مقامات سوریه در انجام تحقیقات درباره ربوده شدن زنان علوی تأکید نمایندگان مجلس بر عدم قطع برق کارخانه‌ها | ضرورت سامان‌دهی بیش از ۲ هزار سؤال نمایندگان مجلس از وزرا اسامی ناطقان میان‌دستور مجلس شورای اسلامی، امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) ۵ نفر بر اثر تیراندازی در یک ساختمان در نیویورک کشته شدند + فیلم حاجی بابایی: تاکنون ۲۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان به ثبت رسیده است ترامپ برای سفر به چین شرط گذاشت | فقط با دعوت شی به چین می‌روم محمدباقر قالیباف وارد ژنو شد خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرنگونی بالن جاسوسی چین توسط آمریکا + فیلم

  • کد خبر: ۱۴۸۷۹۴
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۰
سرنگونی بالن جاسوسی چین توسط آمریکا + فیلم
رسانه‌های آمریکایی خبر دادند که آمریکا بالن جاسوسی چین را سرنگون کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع خبری اعلام کردند که آمریکا بالن اطلاعاتی چین را سرنگون کرده است. 

پیش از این «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا دستور سرنگونی بالن جاسوسی چین را صادر کرده است. 

ساعتی پیش یک منبع به شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز گفت که واشنگتن به دنبال آن است زمانی که بالن جاسوسی چین بر فراز اقیانوس اطلس رسید آن را سرنگون کند.

این منبع اعلام کرد برای این هدف، مسدود کردن موقت بخشی از حریم هوایی آمریکا برای حمایت از غیرنظامیان ضروری به نظر می‌رسد.

 رسانه‌های آمریکا روز پنجشنبه به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش دادند پنتاگون از چند روز پیش مشغول رصد یک بالون تجسسی چین بوده که در حال پرواز در ارتفاع بالا بر فراز آمریکا است. 

«پاتریک رایدر»، سخنگوی وزرت دفاع آمریکا گفت: «اطمینان داریم که این بالون تجسسی متعلق به جمهوری خلق چین است. نمونه چنین فعالیت‌هایی طی سال‌های گذشته مشاهده شده است.»

وی اضافه کرد: «این بالون در حال حاضر مشغول پرواز در ارتفاعی بسیار بالاتر از ترافیک هواپیماهای مسافربری است و هیچ تهدید نظامی یا فیزیکی متوجه شهروندان روی زمین نمی‌کند.»

پاتریک رایدر گفته که ارتش آمریکا تصمیم گرفته که این بالون را ساقط نکند. به گفته وی همچنین با آنکه مسیر پروازی فعلی بالون مذکور به گونه‌ای ست که در حال حرکت به برخی مناطق حساس است اما هیچ خطر اطلاعاتی مهمی متوجه واشنگتن نیست. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->