سند ۲۵ ساله روسیه برای تبدیل به قدرت برتر دریایی تصویب شد حزب شاس به انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی رأی می‌دهد سوءاستفاده تبلیغاتی صهیونیست‌ها از کودکان اسرائیلی برای توجیه وحشی‌گری در غزه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب دیدار خواهند کرد تیراندازی پلیس به خبرنگار استرالیایی در اعتراضات لس‌‎آنجلس + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: فعلا خبری از دور جدید مذاکرات نیست | منع ورود ایرانی ها به آمریکا، نشانه روشن دیگری از عمق دشمنی دولت آمریکا با مردم ایران است (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) معاون سیاسی رئیس جمهور: ترامپ نظم پیشین و حتی قواعد بین‌المللی کلاسیک را زیر سؤال برد معاریو مدعی شد: توافق نظامی امنیتی جدید بین رژیم صهیونیستی و سوریه حماس: جامعه جهانی حمله به کشتی مادلین را محکوم کند رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ایران: نباید نگران مکانیسم ماشه باشیم شرط ترامپ برای سفر به اسرائیل صنعا: متعهد به ادامه عملیات علیه رژیم صهیونیستی هستیم ظریف: عدم شناخت متقابل ایران و غرب، مشکل اصلی روابط امروز است رئیس سازمان انرژی اتمی: مگر می‌شود کشوری بخواهد در زمینه هسته‌ای فعالیت کند، اما سوخت نداشته باشد؟ سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود
سرخط خبرها

جریمه ۱۴ هزار میلیارد تومانی یک شرکت خودروساز+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۸۸۶۰
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰
جریمه ۱۴ هزار میلیارد تومانی یک شرکت خودروساز+ جزئیات
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: با ورود سازمان تعزیرات برای تعدادی از شرکت‌های خودروسازی متخلف پرونده تشکیل شد که در یک فقره پرونده رای بدوی برای اعاده مبلغ ۱۴ هزار میلیارد تومان از مبالغ پرداختی مردم و جریمه رای صادر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد اصانلو در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: معمولا دستگاه‌ها و یا نهاد‌ها طرح‌های خود را در این ایام اجرا می‌کنند یا به اصطلاح به بهره‌برداری می‌رسانند این اتفاق در سازمان تعزیرات حکومتی نیز افتاده است. در ۳۰ سالی که از تأسیس سازمان تعزیرات حکومتی می‌گذرد مخصوصاً طی ۸ سال گذشته یعنی در دولت قبل متأسفانه این سازمان کاملا تضعیف شد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه در سال‌های گذشته اختیارات قانونی لازم برای نظارت بر بازار را از سازمان تعزیرات حکومتی گرفتند افزود: متاسفانه امروز شاهد هستیم که نمی‌توانند آن طور که شایسته و بایسته بر بازار نظارت داشته باشند.

اصانلو با بیان اینکه در حال حاضر ۲۱۰ شهرستان در کل کشور فاقد ساختار سازمانی هستند، افزود: ۸۷ درصد ساختمان‌هایی که تعزیرات مستقر هستند استیجاری است. از حیث منابع انسانی حدود ۴۴ درصد پست‌های ما پر شده و ۶۶ درصد پست‌های اداری و روسای شعب خالی است. متأسفانه همه این‌ها میراثی است که از دولت قبل به ما رسیده است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به ورود سازمان به حوزه تخلفات شرکت‌های خودروسازی، گفت: مسئولیت تنظیم بازار خودرو به عهده سازمان صمت است که برنامه‌هایی نیز در این خصوص دارد. با ورود سازمان تعزیرات برای تعدادی از شرکت‌های خودرو سازی متخلف پرونده تشکیل شد که در یک فقره پرونده رای بدوی برای اعاده مبلغ ۱۴ هزار میلیارد تومان از مبالغ پرداختی مردم و جریمه رای صادر شد.

وی بیان کرد: برخلاف تمام چالش‌ها و مشکلات موجود سازمان تعزیرات حکومتی، میزان وصولی جرایم در سال‌های گذشته کمتر از یک درصد بود که با حمایت این دولت و تلاش سازمان در یکسال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است. در خصوص اجرای احکام در ۱۰ ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش عملکرد داشته‌ایم.

اصانلو با اشاره به ۲۵ هزار میلیارد ریال وصولی پرونده‌ها در ۱۰ ماه گذشته سال جاری، افزود: در مدت مشابه سال قبل وصولی پروند‌ها ۱۴ میلیارد تومان بوده که در این زمینه شاهد افزایش ۸۰ درصدی بوده‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->