رئیس سازمان اداری استخدامی: تعطیلی ادارات اولویت ما نبود، اما در شرایط اضطراری اجتناب‌ناپذیر است بزرگداشت ۵۱ شهید اقتدار نیروی زمینی سپاه پاسداران با حضور فرمانده کل سپاه آتش به دروازه‌های چهارمین شهر بزرگ ترکیه رسید + فیلم پهنه صنعتی_معدنی سنگان خواف خراسان رضوی فاقد برنامه جامع برای آب پایدار است استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم برگزاری تورهای صنعتی در استان برای پیوند نسل جوان با کارآفرینی معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش: مقاومت و پایمردی رمز موفقیت ایران در جنگ ۱۲ روزه بود بیانیه تقدیر نمایندگان درخصوص پیشرفت‌های راهبردی فضایی و ارسال ماهواره مخابراتی ناهید ۲ قالیباف: تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی باید طبق قانون انجام شود اسنپ بک را گران به ما نفروشند! تظاهرات گسترده ضد ترامپ در اسکاتلند تشکیل‌نشدن «سازمان بهینه‌سازی انرژی»، خلاف قانون است دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون ممنوع شد مصوبه ویژه مجلس برای مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت‌و‌گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد رهبر کره شمالی وعده پیروزی در نبرد ضد آمریکایی داد اختلاف‌نظر در بهارستان درباره همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشاور مقام معظم رهبری: طرح «دالان زنگزور»، تهدیدی برای وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران است موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی ویتکاف: می‌خواهم در دوره ترامپ به صلحی پایدار در خاورمیانه برسم وزیر امور خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران به مسیر خود باز خواهد گشت تأکید قالیباف بر استمرار اعطای بموقع کالابرگ | رفع بهنگام ناترازی انرژی می‌تواند محرک قدرتمند اقتصاد کشور باشد حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» + فیلم هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی
سرخط خبرها

تجدید میثاق نمایندگان با آرمان‌های امام(ره)| قالیباف: دشمن تلاش دارد بین امام و امت فاصله بیندازد؛ در مقابل مردم مسئولیم+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۸۸۸۴
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۹
تجدید میثاق نمایندگان با آرمان‌های امام(ره)| قالیباف: دشمن تلاش دارد بین امام و امت فاصله بیندازد؛ در مقابل مردم مسئولیم+ فیلم
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیعت‌ با امام(ره) تذکر به ما مسئولان است که در مقابل مردم مسئول هستیم، گفت: دشمن در جنگ اقتصادی و ترکیبی و در تهدیدات سخت، نرم و هوشمند تلاش دارد بین امام و امت فاصله بیندازد.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح امروز و بعد از پایان جلسه علنی، در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در حرم مطهر امام خمینی (ره) حضور پیدا کرده و با نثار گل به مقام شامخ امام (ره) ادای احترام کردند.

در این مراسم که با حضور محمدباقر قالیباف رییس مجلس و نمایندگان مجلس برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی تولیت حرم مطهر امام خمینی(ره) حضور داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در این مراسم، با بیان اینکه خدا را شاکریم ما خدمتگزاران ملت این توفیق را پیدا کردیم که در ماه رجب و ایام تولد حضرت علی (ع) و ایام عبادت و ذکر و معنویت و پنجمین روز از دهه مبارک فجر در حرم مطهر امام خمینی (ره) حضور یابیم و با امام عزیزمان تجدید بیعت کنیم، افزود: بدون شک این بیعت یادآوری و تذکر به ما مسئولان به ویژه مجلس است که در مقابل مردم مسئول هستیم.

قالیباف با بیان اینکه هرچه از بعد مادی و معنوی داریم مدیون شهدا و امام شهدا هستیم و باید راه آن‌ها را تحت رهبری معظم انقلاب پیش ببریم، تأکید کرد: این بدان معناست که باید آرمان‌های امام راحل را زنده نگه داریم و به آن‌ها جامه عمل بپوشانیم؛ همان‌طور که رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد رحلت حضرت امام (ره) فرمودند «امام، امام تحول و محرومان و مستضعفان بود» امروزه رهروان ایشان کسانی هستند که در بیان و عمل راه حمایت از مستضعفان را به ویژه در امت اسلامی و کشورمان در پیش بگیرند. مستضعف؛ بالقوه، ظرفیت و استعداد دارد، اما استکبار اجازه ظهور و بروز به او نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه امام (ره) همواره به محرومان و مستضعفان توجه داشت، افزود: امام (ره) با مبانی اسلام و منافع کشور عزیزمان در اوج غربت جز برای خدا کلامی نگفت و گامی برنداشت و با اراده و حمایت و توجه به محرومان و مستضعفان گام برداشت. ما امام را بعد از ۴۴ سال زنده می‌پنداریم، زیرا راه و تفکر ایشان امروز در جامعه ما و امت اسلامی زنده است. رهبری معظم انقلاب نیز در تداوم و تبیین این راه و هدایت این مسیر با تمام قدرت و قوت و با وجود همه مشکلات و کم‌لطفی‌ها پیش می‌روند و امروزه اگر دشمنیِ دشمنان را هر روز خشن‌تر و برنامه‌ریزی شده‌تر نسبت به انقلاب می‌بینیم، نشانه زنده بودن تفکر امام است.

رئیس قوه مقننه کشورمان در تبیین وظیفه مسئولان نسبت به مردم خاطرنشان کرد: ما مسئولان باید توجه داشته باشیم که بنیان این انقلاب مردم هستند و به تعبیر حضرت علی (ع) مردم ستون دین هستند و اگر می‌خواهیم مسیر امام را به درستی پیش ببریم و از راه شهدا و امام شهدا بازنمانیم باید به تعبیر رهبر عزیزمان لحظه‌ای از مردم غفلت نکنیم.

قالیباف با بیان اینکه قدرت ما در مردم خلاصه می‌شود، بیان کرد: دشمن در جنگ اقتصادی و ترکیبی و در تهدیدات سخت، نرم و هوشمند تلاش دارد بین امام و امت فاصله بیندازد که اگر موفق شود، ما شکست خورده‌ایم. باید بدانیم که تبلور رضایت خداوند در رضایتِ ولیّ ما و مردم است؛ البته برخی برداشت‌ها، تحلیل‌ها و تقلیل‌هایی دارند که تصور می‌کنند عده معدودی انقلاب کرده‌اند یا می‌توانند از انقلاب دفاع کنند، در حالی که این تحریف انقلاب است، زیرا مردم از انقلاب دفاع و آن را حفظ کردند بنابراین نباید این‌گونه کج فهمی کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در گام دوم انقلاب باید با مبانی امام (ره) در مسیر ارزش‌ها پیش برویم، گفت: امام زنده است، زیرا به ما یاد داد ما مسئولان وظیفه داریم به درستی دشمن شناس باشیم و همه وظایفمان را به صورت متوازن در اقتصاد، سیاست، مسائل اجتماعی، محیط زیست، سیاست داخلی و خارجی و قانون اساسی انجام دهیم و گزینشی عمل نکنیم و تا زمانی که در مسیر استکبارستیزی و مبارزه با ظلم باشیم، مطمئن هستیم که تفکر امام زنده است.

قالیباف با تأکید بر اینکه باید عقلانیت، معنویت و عدالت را مبنای کار قرار دهیم، گفت: اگر ما نمایندگان امروز توفیق حضور در این مکان مقدس را داریم به معنای این است که هنوز سرباز امام هستیم و امیدواریم که خداوند توفیق دهد که مسیر شهدا و امام شهدا را با قدرت، صلابت، شجاعت و صراحت به درستی پیش ببریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->