مصدومیت‌ها بلای جان فلیک ساپینتو پخته‌تر از همیشه فلاح - سهرابیان؛ زوج جدید خط دفاعی استقلال ضرر ۱۱۰۰ میلیاردی خطیبی به شرکت مس! غیبت ادامه دار حسینی در سپاهان بازتاب باخت ایران در رسانه‌های یونان کاپیتان سابق سپاهان در راه اراک غیبت عمری تا نیم فصل آنچلوتی در مخمصه غیبت عالمیان در تورنمنت تنیس روی میز چین بازگشت زیدان به دوران مربی گری؟ ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ زمزمه جدایی قلعه‌نویی از تیم ملی| سرمربی تیم ملی تغییر می‌کند؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی! ویدئو| خلاصه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت مشهد پایان جشنواره بسکتبال «ستارگان کوچک» در مشهد ترکیب تیم ملی ایران و ازبکستان در فینال تورنمنت کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) الشباب به دنبال هافبک میلان قهرمانی ولاسکو در مسابقات جهانی والیبال
سرخط خبرها

ارسال مدارک ایران برای رفع تعلیق جودو به CAS

  • کد خبر: ۱۴۹۱۲
  • ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۷
ارسال مدارک ایران برای رفع تعلیق جودو به CAS
صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک: مدارک را برای CAS ارسال کردیم و در آینده نزدیک پرونده دوجانبه ای در دادگاه عالی ورزش رسیدگی می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان برای رفع تعلیق جودو گام های موثری برداشته اند. در جریان سفر هفته جاری مسعود سلطانی فر و رضا صالحی امیری به لوزان و دیدار با مقامات و مسئولان عالی‌رتبه IOC درباره رفع مشکل تعلیق جودو بحث شد.

در این سفر و در دیدار سلطانی فر و صالحی امیری درباره تعلیق جودو مذاکرات موثری صورت گرفت. براین اساس مجموعه دستگاه ورزش ایران مدارک مستدل خود را برای رسیدگی به این پرونده به دادگاه CAS ارائه داده تا در آینده نزدیک پرونده دوجانبه ای در این رابطه دادگاه عالی ورزش رسیدگی می شود. کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان امیدوارند در این نهاد، مشکل جودو مرتفع گردد.

رضا صالحی امیری در این باره گفت: مدارک را برای CAS ارسال کردیم و در آینده نزدیک پرونده دوجانبه ای در دادگاه عالی ورزش رسیدگی می شود. مواضع خود را کامل در مورد جودو به باخ اعلام کردیم و گفتیم این تعلیق غیراخلاقی و غیرحقوقی و فاقد وجاهت حقوقی است. باخ هم گفت منتظر نتیجه CAS می ماند و براساس آن اعلام موضع می کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->