قسام جسد ۲ اسیر دیگر اسرائیلی را تحویل خواهد داد پزشکیان: شرایط فعالیت برای صادرکنندگان تسهیل شود یک انتخابات متفاوت در راه است | گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق برگزاری الکترونیک انتخابات شورا‌ها دو نظامی اسرائیلی در نوار غزه زخمی شدند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) دستور ‌رئیس قوه قضائیه به قاضیان: برای مهریه‌ مرد را زندانی نکنید آیت‌الله علم‌الهدی: بدون مقاومت مردم، ظهور معنایی نخواهد داشت | نقش جدی گروه‌های جهادگر در تقویت جریان مقاومت نایب‌رئیس مجلس: روابط اقتصادی ایران و عمان در حال ارتقا است سرلشکر پاکپور: به ایران تعدی شود، جهنم برپا می‌کنیم علی‌اف تمام محدودیت‌های ترانزیت کالا به ارمنستان را لغو کرد بازگشت ایران به نشست FATF پس از ۶ سال وقفه معاون رئیس جمهور آمریکا وارد اراضی اشغالی شد رئیس قوه‌قضائیه: دانشجویان هوشیار باشند که در زمین دشمن بازی نکنند رئیس جمهور سابق فرانسه به زندان رفت + فیلم پرداخت خسارت به ۵۰۰ واحد آسیب‌دیده آستانه‌اشرفیه در پی جنگ ۱۲ روزه آغاز شد کمیسر کل آژانس آنروا: صدای اسلحه‌ها را در غزه خاموش کنید به جوان ایرانی اعتماد کنیم هواپیمای باری آمریکایی حامل تسلیحات در پایگاهی در شمال الحسکه سوریه فرود آمد پژمان‌فر: از مجلس دهم تا الان، مخالف جدی الحاق به CFT بودم | تا زمان رفع تحریم‌‌ها، نباید این الحاق انجام شود سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران باید احیا شود امیر قطر گسترش شهرک‌سازی اشغالگران در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: یکی از دلایلی که از اهداف برنامه توسعه دور می‌شویم، مسئله آمار است تذکر‌های مهم رئیس قوه قضائیه به قضات | محسنی اژه‌ای: بزرگ‌ترین توقع مردم از قضات خوش اخلاقی است سانائه تاکائیچی، اولین نخست‌وزیر زن در ژاپن، کیست؟ مظفری: خراسان رضوی، پیشران دیپلماسی استانی و پیشگام رشد صادرات کشور است سخنگوی دولت: سرمایه‌گذاران ۷۰۰ کیلوگرم طلا وارد کرده‌اند (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) معاون ترامپ از سفر به غزه منصرف شد حماس: هزینه بازسازی غزه برعهده رژیم اشغالگر است
سرخط خبرها

جزئیات ارائه تسهیلات به زلزله‌زدگان خوی| زلزله ۲۱۲۰ منزل مسکونی را تخریب کرد

  • کد خبر: ۱۴۹۱۹۳
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۱
جزئیات ارائه تسهیلات به زلزله‌زدگان خوی| زلزله ۲۱۲۰ منزل مسکونی را تخریب کرد
استاندار آذربایجان غربی جزئیات ارائه تسهیلات به زلزله‌زدگان خوی را تشریح کرد.  

به گزارش شهرآرانیوز، محمدصادق معتمدیان در گفتگو با بخش خبری شبکه یک سیما، اظهار داشت: با توجه به تخریب کامل دو هزار و ۱۲۰ واحد مسکونی در شهرستان خوی، برای هر واحد مبلغ ۶۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و برای مناطق شهری ۳۰۰ میلیون تومان و مناطق روستایی ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می‌شود.

وی همچنین با اشاره به تعیین آذربایجان شرقی و زنجان به عنوان دو استان معین برای زلزله شهرستان خوی توسط بنیاد مسکن، اضافه کرد: با استفاده از امکانات و ماشین آلات این دو استان، آواربرداری و ساخت و ساز مناطق آسیب دیده به زودی آغاز می‌شود.

استاندار آذربایجان‌غربی، به شناسایی ۱۱ هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی نیازمند تعمیرات در شهرستان خوی نیز اشاره کرده و افزود: هیئت دولت ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و ۴۰ میلیون تومان نیز تسهیلات قرض الحسنه برای هر واحد جهت تعمیرات اختصاص داد.

وی همچنین با اشاره به تخریب ۵ هزار و ۵۰۰ واحد دامی در مناطق روستایی شهرستان خوی، خاطرنشان کرد: در جلسه هیات دولت ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و ۳۰ میلیون تومان نیز تسهیلات قرض الحسنه برای بازسازی این واحد‌ها مصوب شد.

معتمدیان، در ادامه از امهال شش ماهه وام پرداختی به زلزله زدگان خبر داده و افزود: برای جبران خسارت به لوازم خانگی ۳ هزار واحد مسکونی نیز کمک بلاعوض و تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده است.

وی به آسیب دیدن ۸۵ مدرسه در قالب ۲۴۴ کلاس درس در شهرستان خوی نیز اشاره کرده و ادامه داد: در زلزله اخیر ۲۴ مدرسه به صورت کامل تخریب شده و ۲۴۰ میلیارد تومان نیز جهت بازسازی و تعمیرات مراکز آموزشی در نظر گرفته شده است.

استاندار آذربایجان‌غربی، در پایان مقاوم سازی را مهمترین راهکار جهت مقابله با گسل زلزله در شهرستان خوی اعلام کرده و گفت: ۵۲ درصد منازل شهری و روستایی در منطقه تا به امروز مقاوم سازی شده اند.

معتمدیان، همچنین از پایان ارزیابی‌ها زلزله شهرستان خوی خبر داد  و گفت: ۱۳۰ گروه ارزیاب در ۷۲ ساعت روند ارزیابی میزان خسارت وارده در مناطق زلزله زده شهرستان خوی را به پایین رساندند.

وی ادامه داد: با توجه به وقوع زلزله در ۱۳ مهر در شهرستان خوی و وقوع  بیش از ۵۰۰ پس لرزه در سه ماه گذشته در این شهرستان، در جلسه هیات دولت سهمیه ۵ درصدی برای ایجاد آرامش ذهنی و روانی دانش آموزان شهرستان  در کنکور به تصویب رسید.

استاندار آذربایجان‌غربی، در خصوص اسکان اضطراری نیز اظهار داشت: در کنار توزیع بیش از ۴۰ هزار دستگاه چادر، با بسیج همه امکانات بویژه همکاری جمعیت هلال احمر و نهاد‌های نظامی و انتظامی ۱۱۰ اردوگاه اسکان اضطراری در شهرستان ایجاد شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->