اسلامی: تسلیم فشار‌ها نمی‌شویم |سکوت آژانس در برابر تجاوز، لکه ننگی در تاریخ آن است + متن کامل سخنرانی پزشکیان وارد دوحه قطر شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) ارتش پاکستان در تلافی حمله روزهای گذشته ۳۱ تروریست را هدف قرار داد رافائل گروسی: توافق با ایران، مراحل فنی همکاری را مشخص می‌کند نایب‌رئیسی شصت‌ونهمین کنفرانس سالانه آژانس انرژی اتمی به ایران رسید نگاهی به کشمکش نظامی و سیاسی امارات و عربستان در جنوب یمن آغاز یازدهمین اجلاس گروه کاری مقامات عالی‌رتبه در امور دریای خزر در عشق آباد ترکمنستان کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر راه: ساخت مسکن کارگری توسط صاحبان صنایع حمایت خواهد شد نزدیک شدن ایران، عربستان و اردن به یکدیگر در سایه بحران‌های دیپلماتیک اسرائیل رئیس قوه‌قضائیه ویژگی‌ها و مختصات عفو معیاری اخیر را تبیین و تشریح کرد عراقچی: توافق ما با آژانس در سایه شرایط جدید و نگرانی‌های امنیتی ایران است ادعای رئیس جمهور اوکراین: در مناطق مرزی «سومی» پیشروی داشته‌ایم شبکه «حامی و پیرو» عامل بزرگ شدن دولت تخریب گسترده غزه به روایت تصاویر ماهواره‌ای + عکس کره‌شمالی: هسته‌ای بودن ما در قانون ثبت شده و تغییرناپذیر است پزشکیان تهران را به مقصد دوحه ترک کرد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاسخ مبهم ترامپ به احتمال درگیری نظامی با ونزوئلا دیوان محاسبات کشور بر فرآیند اجرای بیمه خبرنگاران نظارت خواهد کرد پزشکیان پیش از سفر به دوحه: رژیم صهیونیستی به اکثر کشورهای اسلامی تجاوز کرده است انتقادگسترده از پیش‌نویس مصوبه نشست امروز سران عربی-اسلامی در قطر عراقچی در ایکس: ایران در مقابله با بلایی که منطقه را تهدید می‌کند در کنار مسلمانان ایستاده است دیدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با خانواده فرماندهان شهید جنگ ۱۲ روزه تحمیلی امکان ثبت غیرحضوری اعتراض به جرائم رانندگی فراهم شد تظاهرات هزاران نفر در آنکارا علیه سرکوب مخالفان ترکیه نماینده ادوار مجلس: مذاکره با آمریکا دلیلی بر علاقه به ارتباط با آمریکا نیست ساعت کاری ادارات خراسان شمالی در روز ۲۴ شهریور ماه تغییر کرد + جزئیات
سرخط خبرها

هشدار رئیس سازمان مالیاتی به شرکت‌های بورسی| اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۱۴۹۱۹۶
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴
هشدار رئیس سازمان مالیاتی به شرکت‌های بورسی| اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی به کجا رسید؟
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: آن گروه از شرکت‌های بورسی که تا کنون اطلاعات‌شان را ابراز نکرده‌اند، ضمن اینکه مالیات بر ارزش افزوده‌شان را مورد رسیدگی قرار می‌دهیم، جریمه موضوع ماده ۲۲ پایانه‌های فروشگاهی که همان ۱۰ درصد میزان فروش است برای آن‌ها اعمال خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، داوود منظور درباره آخرین وضعیت اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان در کشور گفت: در زمینه اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی در دو هفته گذشته شتاب خوبی داشته ایم. در حال حاضر حدود ۳۰۰ شرکت بورسی صورتحساب خودشان را ارسال کرده اند.

وی با بیان اینکه صورتحساب‌ها از طریق شرکت‌های بورسی از زمان اعلام فراخوان، به دست سازمان مالیاتی رسیده است، گفت: از این رو بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده در این بخش ابراز شده است.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه برای حدود ۳۵ هزار شرکت به عنوان خریدار کالای بورسی صورتحساب صادر شده است، گفت: ما عملاً اطلاعات مربوط به خریداران این کالا‌ها را هم دریافت کرده ایم یعنی ما زنجیره کل خرید و فروش را به تدریج شفاف می‌کنیم و در سامانه، اطلاعات آن‌ها را به دست می‌آوریم.

منظور با بیان اینکه در زمینه شرکت‌های دولتی اخیراً فراخوان شده است، گفت: این شرکت‌ها از تاریخ یکم دی ماه آمده و کار را شروع کرده اند و ما با این شرکت‌ها جلساتی داشته ایم و موارد را توجیه می‌کنیم، همچنین دستورالعمل‌ها به آن‌ها آموزش داده می‌شود لذا آن‌ها می‌بایست نرم افزار‌های حسابداری خود را متناسب با دستورالعمل سازمان تنظیم کنند تا بتوانند در قالبی که ما می‌خواهیم صورتحساب‌ها را ارسال کنند. کسانی که فراخوان می‌شوند و صورتحساب ارسال نمی‌کنند،۱۰ درصد میزان فروشی که انجام می‌دهند، مشمول جریمه می‌شود و این جریمه‌ها قطعاً قابل توجه است.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه اظهارنامه ارزش افزوده سه ماهه سوم سال ۱۴۰۱ دریافت و بارگذاری شده است، گفت: همچنین ما در این بخش اداراتمان را مکلف کرده ایم که تا آخر بهمن ما رسیدگی به اظهارنامه‌های شرکت‌های بورسی را انجام دهند. آن گروه از شرکت‌های بورسی که تا کنون اطلاعاتشان را ابراز نکرده اند، ضمن اینکه مالیات بر ارزش افزوده شان را مورد رسیدگی قرار می‌دهیم، جریمه موضوع ماده ۲۲ پایانه‌های فروشگاهی که همان ۱۰ درصد میزان فروش است برای آن‌ها اعمال خواهد شد.

منظور تاکید کرد: به تمامی شرکت‌هایی که فراخوان می‌شوند موکدا توصیه می‌کنیم بدون فوت وقت به سامانه وصل شوند و اطلاعات خودشان را ارسال کنند.  بر اساس قانون پایانه‌های فروشگاهی سازمان مالیاتی فقط می‌تواند ۵۰ درصد میزان جریمه را حداکثر مورد بخشودگی قرار دهد، بنابراین شرکت‌هایی که مشمول این موضوع می‌شوند، گرفتار جریمه سنگینی خواهند شد که قابل بخشودگی هم نخواهد بود.

وی تاکید کرد: اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی به خوبی پیش می‌رود لذا ما برای ابتدای سال آینده سایر اشخاص حقوقی را نیز فراخوان کرده ایم در حال حاضر از طریق اداراتمان در سراسر کشور با شرکت‌ها در استان‌ها جلسه می‌گذاریم و آن‌ها را آماده می‌کنیم تا بتوانند از ابتدای سال آینده به سامانه وصل شوند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->