جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستور رئیس دادگستری خراسان‌رضوی برای پیگیری حوادث سرویس مدارس مشهد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۹۲۷۰
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۶
دستور رئیس دادگستری خراسان‌رضوی برای پیگیری حوادث سرویس مدارس مشهد+ جزئیات
رئیس‌کل دادگستری خراسان‌رضوی متعاقب وقوع حوادث مربوط به سرویس‌های دانش آموزی، طی دستوری به معاونت حقوق عامه و پیشگیری از جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خواستار اقدامات قانونی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، متعاقب وقوع حوادث مربوط به سرویس‌های دانش‌آموزی؛ غلامعلی صادقی طی دستوری به معاونت حقوق عامه و پیشگیری از جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی خواستار اقدامات قانونی شد.

دادیار معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکز استان خراسان رضوی در این زمینه گفت: پیرو وقوع ۲ فقره حادثه منتهی به فوت در سرویس حامل دانش آموزان در شهرستان‌های مشهد و نیشابور، معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان، طی شرحی به نهاد‌های ذیربط، شناسایی و برخورد با عاملین و مقصرین به حوادث را خواستار شد.

ابراهیم‌زاده عنوان کرد: جزئیات حادثه در دست بررسی است، لیکن تخلف راننده در سوار کردن بیش از ظرفیت خودرو محرز است. در این راستا اگر به این نتیجه برسیم که مدیر مدرسه و نیز سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری نظارت کافی را نداشته‌اند، با آن‌ها نیز برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

دادیار معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادسرا ضمن تأکید بر این موضوع که اگر ظرفیت خودرو‌ها رعایت می‌شد، شاید اصلاً حادثه‌ای بوقوع نمی‌پیوست و یا لااقل اینکه شاهد آسیب کمتری در اینگونه حوادث می‌بودیم به شهروندان و اولیای دانش آموزان توصیه کرد جهت هرگونه جابجایی فرزند خود حتماً از سرویس‌های مجاز تحت پوشش سازمان نظارت بر تاکسیرانی شهرداری که دارای آرم و علایم ممیزه هستند استفاده کنند.

وی افزود: همچنین در صورت مشاهده هرگونه تخلف راننده یا ناوگان سرویس ها، از جمله سوار کردن بیش از ظرفیت خودرو یا سوار کردن اشخاص متفرقه، تأخیر و بی نظمی در حضور، استفاده از گوشی تلفن همراه و یا عدم رعایت قوانین و مقررات رانندگی در حین ارائه خدمات، موضوع را با انجمن اولیا و مربیان مدرسه در میان گذاشته و یا به سامانه پیامکی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادسرا به شماره ۰۹۱۵۳۳۲۱۵۸۴ اعلام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->