ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند
سرخط خبرها

زارع‌پور: دسترسی به سایت‌های تحریمی ممکن شد| اختلال عمومی اینترنت نداریم+ لینک و فیلم

  • کد خبر: ۱۴۹۴۰۷
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
زارع‌پور: دسترسی به سایت‌های تحریمی ممکن شد| اختلال عمومی اینترنت نداریم+ لینک و فیلم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سرویسی با کمک بخش خصوصی راه اندازی شده است که تمامی سایت‌های تحریمی مورد نیاز برنامه نویسان را با سرعت بالا ارائه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره بهبود استفاده از اینترنت در فضای فیلتر شده توسط کشور‌های خارجی، با بیان اینکه پیش از این وعده داده بودیم تا مشکل برنامه نویسان و افرادی که دسترسی به سایت‌های تحریم شده را ندارند و این سایت‌ها توسط غرب فیلتر شده، رفع شود که این وعده محقق شده است، اظهار داشت: بیش از هزار سایت و سرویس اطلاع رسانی برای مردم کشور تحریم شده است، بسیاری از این ابزار‌ها و سرویس‌ها مورد نیاز مشترکان است و در شرایط فعلی، دسترسی به آن‌ها توسط آی پی‌هایی با ابزار‌های فیلتر شکن انجام می‌شود که سرعت استفاده را کند می‌کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد:، اما از امروز با کمک بخش خصوصی و نخبگان، سرویسی راه اندازی شده است که امکان دسترسی به تمام سایت‌های تحریمی را فراهم خواهد کرد. این امکانات در سایتی به آدرس ۴۰۳.online در دسترس قرار گرفته است و برای دوستان حرفه‌ای، ۲۰۰ سرویس پرکاربرد امکان دسترسی فراهم شده است.


حتما بخوانید

درباره سرویس رفع تحریم «۴۰۳» | دسترسی به سرویس‌ها یا دامنه‌هایی که ایران را تحریم کرده‌اند


زارع‌پور در ادامه به رونمایی‌های اخیر این وزارتخانه اشاره کرد و گفت: روز گذشته از نمونه کیفی ماهواره ناهید ۲ و نمونه پروازی ماهواره طلوع ۳ رونمایی شد و آخرین دستاورد‌های صنعت فضایی کشور به نمایش گذاشته شد.

وزیر ارتباطات همچنین با تاکید بر توسعه پیام‌رسان‌های داخلی گفت: مسائل مربوط به سخت افراز‌های لازم و پهنای باند را برای پیام‌رسان‌های داخلی فراهم کردیم که حتی با شماره‌های خارجی نیز امکان استفاده از آن‌ها فراهم شده است و امیدواریم برای اینکه مردم از قابلیت‌های این پیام رسان‌ها مطلع شوند، رسانه‌ها اطلاع رسانی لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه پیامرسان‌های داخلی با قابلیت‌های خوبی که دارند می‌توانند نیاز میلیون‌ها کاربر روزانه را تامین بکنند، ادامه داد: دو پیام‌رسان‌ داخلی امکان استفاده توسط کاربران خارج از کشور را دارند.

زارع‌پور درباره بهبود شبکه فیبر نوری برای اینترنت در کشور اظهار داشت: بر اساس هدف‌گذاری انجام شده، ۸۰ درصد خانواده‌ها قابلیت استفاده از فیبر نوری را خواهند داشت. این پوشش به این معنا است که با درخواست آن‌ها ظرف یک ماه اپراتور زیرساخت لازم را برای استفاده خانواده از فیبر نوری فراهم خواهد کرد. در ۱۰ استان توسعه فیبر نوری شروع شده و برای سایر استان‌ها در حال انجام است. همچنین حدود ۲.۵ میلیون پوشش برای فیبر نوری انجام و برنامه‌ریزی وزارتخانه به گونه‌ای است که سال آینده بتوانیم حداقل آن را به ۱۰ میلیون برسانیم. تا پایان دولت سیزدهم هم امیدواریم وعده پوشش ۲۰ میلیون فیبرنوری را محقق کنیم.

وزیر ارتباطات در ادامه درباره نامه ایران به متا و پاسخ این شرکت گفت: «متا» اگر شرایط ما را بپذیرد و در ایران نماینده معرفی کند از فعالیت در کشور استقبال می‌کنیم. شرکت متا باید بپذیرد که پلتفرم‌هایش بستری برای ناامنی در ایران نمی‌شود.

وی با بیان اینکه وظیفه نامه‌نگاری با مالک شبکه‌های فضای مجازی با وزارت ارتباطات نیست، افزود: از فعالیت هر پلتفرم خارجی با رعایت قوانین و ارائه ضمانت استقبال می‌کنیم.

زارع‌پور همچنین با تاکید براینکه اختلال عمومی اینترنت نداریم، خاطرنشان کرد: ساخت‌و‌ساز برج‌ها می‌تواند مانع آنتن‌دهی و اینترنت در برخی از منازل شود، که با سامانه ۱۹۵ قابل پیگیری است.

وزیر ارتباطات با بیان این نکته که با هرگونه اختلال در اینترنت مخالف هستیم و به شدت با آن برخورد می‌کنیم، تصریح کرد: قطعی اینترنت در زمان‌هایی که اعلام می‌شود، ممکن است مسائل دیگری مربوط باشد و قابل پیگیری از طرف ما وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->