معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: محتوای درسی با تغییرات جدی همراه خواهد بود

  • کد خبر: ۱۴۹۴۷۷
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۲
وزیر آموزش و پرورش: محتوای درسی با تغییرات جدی همراه خواهد بود
وزیر آموزش و پرورش از اختصاص ردیف بودجه برای اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین خبرداد و گفت: محتوای درسی دانش‌آموزان تغییرات جدی خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری با بیان اینکه رتبه‌های ما در المپیادهای جهانی خیلی مورد توجه است، گفت: امسال دانش‌آموزان ما ۲۰ مدال در المپیادهای جهانی کسب کردند و رتبه ما در پنج المپیاد معروف جهان، چهارم شد. به دلیل درخشش دانش‌آموزان ایرانی در المپیادهایِ جهانی، میزبانیِ المپیاد جهانی فیزیک در سال ۱۴۰۳ به ایران سپرده شد. این المپیاد یکی از رویدادهای علمیِ معتبر و معروف جهان است.

وی به کسب رتبه اول دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد ترکیبیات اشاره کرد و تصریح کرد: المپیاد ترکیبات یک اتفاق مهم جهانی است که امسال در بین ۴۲ کشور برگزار شد و مورد توجه رسانه‌ها قرار نگرفت درحالی که پرداختن به چنین موفقیت‌هایی در جهاد تبیین، یک تکلیف است.

نوری به فضاسازی‌های رسانه‌ای ماه‌های گذشته پرداخت و تاکید کرد: ما در حوزه توجه و اعتماد به زنان، در آموزش و پرورش پیشتاز هستیم؛ حدود ۵۴ درصد معلمان ما زن هستند. درحالی دانش‌آموزان دختر ۴۹ درصد و دانش‌آموزان پسر ۵۱ درصد هستند.

وی در مقایسه سرانه فضای آموزشی کنونی نسبت به دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: سرانه‌ی آموزشی ما در دوران قبل از انقلاب اسلامی ۱.۴ مترمربع بوده است درحالی که امروز با وجود هشت سال جنگ و تحریم‌های ظالمانه این سرانه به ۵.۲ مترمربع رسیده است.

وزیر آموزش و پرورش در تشریح وضعیت باسوادی افراد ۱۰ تا ۴۹ سال تصریح کرد: درصد باسوادی در سال ۱۳۵۷، چیزی حدود ۴۷ درصد بوده که امروز این نسبت به ۹۷ درصد رسیده است. ایجاد نهضت سواد آموزی توسط حضرت امام خمینی(ره) این برکات را داشت.

نوری افزود: ما قبل از انقلاب در حوزه مدارس استعداد درخشان فقط یک مدرسه داشتیم که امروز به ۷۰۰ مدرسه رسیده‌اند. مدارس شبانه‌روزی و دانشگاه‌های تربیت معلم نیز رشد بسیار خوبی داشته‌اند.

وی در تشریح اقدامات یک سال گذشته دولت سیزدهم در حوزه مدارس تاکید کرد: ما زمانی که آموزش و پرورش را تحویل گرفتیم مشکلاتی در حوزه زیرساخت داشتیم؛ کمبود نزدیک ۱۳ هزار چشمه سرویس بهداشتی وجود داشت که اقدام فوری صورت گرفت و ۸ هزار از این کمبودها رفع شد و تا آغاز سال تحصیلی جدید به طور کامل این نیاز را برطرف می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره مدارس کانکسی گفت: ما در مدارس دارای جمعیت کمتر از ۱۰ دانش‌آموز به ۸۰۰ کانکس نیاز داشتیم که با همکاری خیرین نیاز این بخش را برطرف کردیم.

نوری ایجاد مدارس متناسب با بوم مناطق روستایی را مورد تاکید قرار داد و گفت: این مدارس باید محکم اما متناسب با شکل روستاها باشند؛ ۱۰۰ هزار کلاس ما نیازمند ترمیم بود که دولت در سفرهای استانی ۲۱ هزار میلیارد تومان اعتبار به این بخش اختصاص داد. لذا اعتبارات آموزش و پرورش دو برابر شده است.

وی از شتاب‌ آموزش و پرورش برای جبران کمبودها خبرداد و افزود: بخشی از نیازهای ما در جبران کمبودها از حساب ذخیره ارزی تامین می‌شود که حدود ۱۱۷ میلیون دلار برای انجام این امور اختصاص داده شده است. در حوزه نرم، آنچه به معلم برمی‌گشت رتبه‌بندی بود که شروع شد؛ این اتفاق نیاز به زمان زیادی داشت که در دستور ویژه قرار گرفت و دولت توجه جدی داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->