چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا برخی اطلاعات بالون چینی را از حالت طبقه بندی خارج می‌کند

  • کد خبر: ۱۴۹۵۰۸
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۱
آمریکا برخی اطلاعات بالون چینی را از حالت طبقه بندی خارج می‌کند
گفته می‌شود آمریکا قصد دارد برخی اطلاعات در مورد بالون چینی را با دیگر کشور‌ها به اشتراک بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته سه مقام دولتی، دولت بایدن در نظر دارد برخی اطلاعات مربوط به بالون بحث برانگیز چینی را از حالت طبقه بندی خارج کند. واشنگتن ادعا می‌کند این اطلاعات شامل جزئیات پرواز بالون‌های نظارتی چین بر فراز ده‌ها کشور دیگر در سراسر جهان است.

از سوی دیگر، یک مقام ارشد دولتی آمریکا نیز گفت واشنگتن با دیپلمات‌های خارجی ۴۰ کشور درباره بالون بحث‌برانگیز چینی جلسات توجیهی برگزار کرده است.

به گزارش رویترز، یک مقام ارشد دولتی آمریکا می‌گوید وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه این کشور روز دوشنبه به حدود ۱۵۰ دیپلمات خارجی در ۴۰ سفارتخانه اطلاع رسانی کرده و اطلاعات خود در خصوص بالون چینی را به اشتراک گذاشته است.

این مقام دولتی مدعی شد: «ما می‌خواهیم مطمئن شویم تا جایی که ممکن است با کشور‌های دیگر که مستعد این نوع عملیات‌ها هستند، اطلاعات خود را به اشتراک می‌گذاریم.»

واشنگتن می‌گوید بالون مذکور تحت کنترل ارتش چین بوده است و ادعاهایی در مورد نظامی بودن آن مطرح کرده است.

هفته گذشته آمریکا اعلام کرد یک بالون چینی را بر فراز ایالت مونتانا شناسایی کرده و ادعا کرد که این بالون کاربرد جاسوسی داشته است. پیدا شدن این بالون واکنش مقامات آمریکایی را برانگیخت و تنش بین دو کشور را افزایش داد. چین می‌گوید بالون مذکور استفاده علمی داشته و تصادفی از مسیر خود دور شده و وارد حریم هوایی آمریکا شده است.

رئیس جمهور آمریکا امروز در سخنرانی سالانه خود در کنگره هشدار داد که اگر چین حاکمیت آمریکا را تهدید کند، واشنگتن اقدام متقابل انجام خواهد داد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->